שימו לב!

mora amaya

New member
שימו לב!

איפה הבושה? חיילים צילמו את עצמם באמצע הפינוי! איפה הבושה? ואח"כ הם מצפים שנמחא להם כפיים.. איזה צבא יש לנו?

יש לנו צבא נפלא!!!! ../images/Emo106.gif

שעומד בגאון ובגבורה עילאית ומפגין בגרות ונחישות ואורך רוח מופלאים מול שלל הפרובוקציות המופעלות עליו!!! העם עם צה"ך!!!!!!!!!!!!!!

feel6

New member
../images/Emo45.gif הם יכולים להמשיך...

לחכות מה שבטוח מחיאות כפיים הם לא יקבלו!! כבר גילתי בעצמי מי הם חיילי הארץ...

מי הם חיילי הארץ? אפשר לסרב לפקודה?

תעשו לי טובה באמת לא יודע איך יש להם סבלנות למרות שאני נמנע מעניין ההתנקות אני לא בעד ולא נגד אבל כל הכבוד לסבלנות שהבנות וחלק מהבנים גילו לכל המתיישבים ולא העיפו אותם באלימות אז איזה חיילים יש פה? אי אפשר לסרב הרי אתם בעצמכם ראיתם איזה מכות היו בגלל שחייל סירב אז באמת אנשים מספיק כבר לשפוט אני בטוח שאתה לא היית עומד בסבלנות כזאת!

feel6

New member
אותם חיילי הארץ!!

אני מדברת על אותם האלה שמגרשים אותם מביתם הם החיילים האמיתיים של מדינת ישראל שנאבקים על כל פיסת אדמה הם אלו שבאמת אכפת להם מהארץ הזאת לא ראיתי בחיים צבא שעוזר בגירוש אחינו מהבתים שלהם וכפי שאמרתם קל לדבר כל עוד לא מדובר בכם אני יודעת בגלל זה אני מבינה את דעתכם בסדר דעתכם אבל דעתי שונה משלכם זה מה שבטוח אני לא מבינה איך אפשר לעמוד מול ילד קטן שמביט בך באכזבה בכאב ולא להוריד דמעה! וד"א אחי היה ביחידה מובחרת בצבא ואף אינני מבית דתי אומנם חזרתי בתשובה ואני יודעת ומכבדת את החיילים פשוט כואב לי שאני רואה אותם ואפילו זה לא מזיז להם הם עומדים קרי לב זה מה שכואב לי יותר מכל דבר אחר מילא מבצעים משימה אבל באמת קצת הזדהות עם כאב אחר!

ונראה לך שלשתוק ולסבול בדממה...

את כל הנאצות ושטיפת המוח שהמתנחלים מפעילים על החיילים זו לא גבורה ועמידה איתנה? אם לא היה להם לב הפינו לא היה נראה כמו שהוא נראה - עם כל הפרובוקציות של המתנחלים!!! כל הכבוד לחיילים ולחיילות!!!!!
העם עם צה"ל!!!!

כבר גילתי בעצמי מי הם חיילי הארץ..?

גם אני גיליתי. הם אלה שהקיזו את דמם ומסרו את חייהם על הגנתך. הם אלה שסופגים מהמתנחלים היום עלבונות אינסופיים ומניפולציות ריגשיות שנועדו לערער את נפשם הצעירה (כן - החיילים האלה הם עוד ילדים צעירים בעצמם!!). כנראה שלחינם....
גיליתי חיילים איתנים ואנושיים, בעלי כושר עמידה מופלא ונאמנות לערכי העם והמדינה. כל הכבוד לחיילי ולחיילות צה"ל!!!!! העם עומד מאחוריכם ותומך בכם!!!!!

רק מי שפושע...

הוא "הבא בתור".. מי שחיי בתוך תחומי מדינת ישראל.. ושומר חוק.. אין לו מה לחשוש... רק פושעים דתיים..

T h e W a l l

New member
אני גאה בחיילי צה"ל !!../images/Emo24.gif

אני עוד שנה אתגייס לצבא הזה. אני גאה מעכשיו על כך שאהיה לחלק ממנו.. אני מחזקת את החיילים שלנו וגאה בהם! שיהיה להם בהצלחה ותקופה קלה לכולנו

צוענייה

New member
בזכות צה"ל אנחנו חיים כאן

ואת האצבע המאשימה לא צריך להפנות אליהם בכל מקרה.

oh-da

New member
המתנחלים מבצרים את ילדיהם

ומניפים אותם מהחלונות, אז איפה הבושה?

../images/Emo41.gifאין להם בושה.. כי יש להם אלוהים.

ברגע שיש להם אלוהים הם מרגישים שהם יכולים לעבור על כל חוק... או כל חוק-מוסרי... כי יש מי ששומר עליהם.... חחח... הזיות.. הזיות... :) יש אנשים שמדמיינים דברים ושמים אותם בבית משוגעים. ויש כאלה שמדמיינים את אלוהים... ונותנים להם פיצוי של 500,000 ש"ח :) חח. גם ככה אנחנו משלמים מספיק לישיבות הדתיות... טוב שטויות
.. העיקר שמעיפים אותם משם...

../images/Emo41.gif אז מה.. חחח.

זה חוויה סך הכל.... עוד איזה משימה צבאית אבל הפעם זה משהו מעניין יותר... הלוואי והיו מגייסים אותי לשם... לא הייתי שותק למופרעים האלה שמציקים לחיילים... הייתי מנהל איתם דוח שיח.. ולא כמו שרואים.. שהחיילים שותקים.. יש לי צבא מדהים
... חיילים מצויינים אנשים טובים.. (אולי חוץ מכמה... שהם במדי זית אבל בלב כתומים..)... ומה הבעיה שמצמים? זאת חוויה... רוצים מזכרת מהמופרעים האלה .. :)

למעלה