שימו לב

The Macker Girl

New member
הולכים! הולכים!! הולכים!!!

ליפו!!! מי בא???? (חוץ ממיכל, שבטח מחכה לזה בקוצר רוח...
)

The Macker Girl

New member
ואם אני אגיד שלא...

תבואי בכל זאת?
הרי ב-ר-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ר שאת באה!!!

The Macker Girl

New member
הם לא פמליה, הם סתם חמודים.

וחוץ מזה... מ***י (תשלימי לבד) לא יותר טוב....

ממש חמודים בא לי למות עליהם

ולהם עליי תרתי משמע... טוב עכשיו אני אפסיק כי זה יגרר למקום רע! ומ**י באמת לא יותר טוב אבל זה חזק ממני

וואלה....

קודם כל תרגיע את עצמך... לגבי הערבים - זה עניין של צחוקים כאן. אני לא אבוא לתמוך במשהו שאני לא מאמינה בו.

פיטפיט

New member
קרח חמוד...

א. היא לא סתומה...היא כפרה... ב. הגישה שלך די...איך אומרים...מגעילה?! כן.. אם היא לא בדעה שלך אז היא סתומה?!

ק ר ח

New member
לא התכוונתי לזה

תשמעי,רב הסיכויים שהיא לא סתומה אבל כמו שהגישה שלי היא איך אומרים...מגעילה? הגישה שלה לא שונה בהרבה,וכן,אולי אני באמת לא מבין ת'"צחוקים" שלכם בקשר לערבים,אבל כפי שזה היה נראה היא באמת התנהגה כמו סתומה,אוי הם ערבים,אוי אני אוהבת את מוקי וכותבת בפורום שלו,אוי אבל אם מוקי מופיע עם ערבים,אז אוי לא נלך לשם כי אולי הם יתפוצצו עליי,ואאאו,איזה בידור,ממש מצחיק ועוד משהו: לפי מה שנראה לי פורום בתפוז אמור להיות פתוח בפני כולם ולא לחבורה מסוימת שיש להם "צחוקים" מאד מאד מצחיקים.... צום קל,חתימה טובה,ביי

אתה ממש מצחיק אותי...

הגישה שלי מגעילה איך בדיוק??? מישהו העליב אותך דיבר אלייך לא יפה קראתי לך מטומטם?? לפי מה שאני זוכרת כשאתה ביקשת שיר מסויים תוך 3 שניות הוא היה אצלך בגלל הגישה המחורבנת שלי. תקשיב מה שלא מצחיק אותך מצחיק אותי... תחיה עם זה, לא טוב לך אתה מוזמן לא לקרוא את ההודעות שלנו. וגם להופעה של מוקי עם ביבי נתניהו אני לא אלך כל עוד היא נוגדת את מה שאני מאמינה בו וזאת זכותי המלאה. לגבי תאמר ודאם יש לי הרבה מאוד נגדם אבל ה-ר-ב-ה כי אני מרגישה שהם פוגעים בי וגם זאת זכותי וואלה ונפתח את הקלפים יש להם כישרון וראפ הם יודעים לעשות ות'כלס אני גם מקבלת את הבסיס של הדעות שלהם כמו שאני מקבלת את זה אצל צליל (macker girl) שהיא חברה שלי אבל יש דברים שהם עושים ואומרים שגורמים לי איך לומר... לתעב אותם. לגבי זה שהפורומם פתוחים לכולם ... זה נכון ואם אתה קורא משהו שלא מוצא חן בעינייך ומגיב בקללות ושטויות כאלה ואח"כ מבין שהכל נעשה בהומור אז תהיה בוגר ואל תמשיך עם זה ותצא טמבל.

ק ר ח

New member
סליחה....

א' תודה רבה ששלחת ת'שיר ואפילו לימדת אותי נימוסים אבל מה בגלל ששלחת לי את השיר אני אמור לראות כל הודעה שלך כדעה שלי ולהסכים? אז שלחת לי שיר,ביג דיל,אפשר לחשוב,עדיין הגישה שלך בהודעה הקודמת לפי דעתי הייתה טיפשית ומיותרת,אני גם רוצה לציין שעד שלא אמרת "שאתה ביקשת שיר מסוים ותוך 3 שניות הוא היה אצלך...." לא היה לי מושג שזאת את,עם העיניים היפות,בכל אופן,א'-תודה על השיר,ב'-תאמר(הבחור שאת כל כך שונאת) הוא חבר טוב שלי אז את יכולה להבין למה זה די עצבן אותי הבדיחה המטומטמת שלך(בא להם למות עליי...)ג'-יום כיפור וכאלה,אלה הודעות די ראשונות שאני כותב בפורום הזה אז באמת סליחה ומצטער אם עצבנתי אותך עוד דבר-לא הגבתי בקללות,"סתומה" זה לא קללה,קללה זה משהו כמו ז*** או משהו כזה ואני לא ארד לרמות כאלה,דבר שני אני בוגר מאד ולא טמבל,צום סבבה,ביי

למעלה