שימו לב !

נצו"ש שאלה:

כשאני מרויח הרבה כסף במועדון קטן ממכירה של שחקן טוב, אז הרבה פעמים אני רוצה להרחיב את מספר המקומות באיצטדיון ואחרי שאני כבר מבקש את זה מההנהלה הם אומרים לי שהם חשבו על זה בעבר והם יתחילו לבנות מיד כמה זמן לוקח להרחיב את האיצטדיון ובכמה מקומות הם מרחיבים אותו??

dylan

New member
זה לוקח בד"כ

בין חצי שנה לשנה אם אני לא טועה.. זה גם תלוי באיזה שלב של העונה אתה (אני די בטוח שמרחיבים את האיצטדיון רק בפגרות..). בד"כ מרחיבים את האיצטדיון ב5000 מקומות בערך אבל אף פעם לא הרחבתי איצטדיון בקבוצה קטנה אז יכול להיות שבקבוצות קטנות זה פחות...

לי בקבוצה יש הרבה כסף אבל../images/Emo60.gif

הבוס שלי לא מסכים להרחיב את האיצטדיון שלי(סאן-סירו)

stas51

New member
אני מת על זה

ששחקנים בלתי מוכרים ממנג'ר חותמים בקבוצות גדולות- כמו איברבים סאיד, ריספ, פטר מדסן.....

קיר קמט

New member
ראדה פריקה, הלסינגבורג במשחק הקודם-

הרטה ברלין עכשיו
גם ג´ון קארו תגלית של המנג´ר, אגב. לא שהוא מי יודע כמה בימינו , אבל ניחא.

JRM

New member
יש עוד מלא

כל חובב מנג'ר ממוצע פלוס-מינוס הכיר את איברהימוביץ מאז שהוא היה ככה קטן |. כיום איברה מככב באיאקס ... מי לא מכיר את קים קאלסטרום? הוא כבר הוכר ככוכב שבדי עולה והוא הוביל את דיורגרדנס לאליפות, והוא בדרך למועדון אירופאי, לפי השמועות

קיר קמט

New member
ויש לזה גם גרסה ישראלית

ראובן עובד, שהיה במנג'ר הרבה לפניי שמישהו בארץ שמע עליו :)

Shir17

New member
אם כבר תגליות מנג'ר

איך אפשר לא להזכיר את הגדול מכולם- רובי קין!!! קינו קינו קינווווו! האיש שכולנו גילינו אותו במנג'ר 3 במדי וולבס , השחקן הכי טוב במשחק אי פעם , נהפך לתותח בעולם האמיתי והיום הוא החלוץ הכי חם בפרמייר ליג! רוצים עוד תגליות מנג'ר ??? טדי לוקיץ', קים קלסטרום, פרדריק ריספ,רדה פריצ'ה, פטר מדסן, מדס יורגנסן, מקסים ציגלקו, ויטאלי קוטוזוב, סאביולה , איימר , ריקלמה , ועוד ועוד ועוד שאני לא יכול להיזכר בהם במצבי (חצי שיכור אחרי מסיבת טראנס , ועכשיו 5 וחצי בבוקר). לילה טוב אחים שלי!

למעלה