שימו לב

hungry penguin

New member
ההבדל בין ססמאות לעובדות

לידיעתך, ססמאות - מספיק שיהיו קליטות. עובדות צריכות גם להיות מבוססות על האמת.

../images/Emo41.gif אני מאשים את לימור לבנת

הנוער של היום לא יודע להבגיל בין עובדה לדעה - המצב חמור...

למה שריד אשם?

מרצ היא לא חלק ממשלת הימין הקיצוני של שרון. העבודה ושינוי הם חלק מהעדר שלכם אבל לא מרצ.

masorti

New member
שריד היה שר חינוך...

והוא חשב שהדבר הבוער ביותר הוא להכניס את שירי מחמוד דרוויש לתכנית הלימודים הישראלית. שלא לדבר על שר אחר שהשתייך למרצ והמציא פטנט עולמי של הפיכת מבחני הבגרות להגרלת פיס.

שריד היה אחד משרי החינוך ההכי טובים

שהיו. אם תטרחו לצפות בתשדירי מרצ באתר שכתובתו www.meretz.org.il או בתשדירי בחירות אתם תראו אנשי ליכוד מעיירות פיתוח שאומרים את זה.

masorti

New member
חה חה... תשדירי מרצ הם ההוכחה...

נו באמת. צפה אתה בתשדירי הליכוד ותיווכח ששרון יביא שלום תוך שמירת הבטחון.

הוא עשה את זה נהדר עד עכשיו!

הכלכלה פורחת! אני יכול לטייל בירדן ובמצריים ללא פחד! תפסיקו כבר לדבר שטויות ותסתכלו על המציאות!

masorti

New member
לדעתך תשדירי התעמולה שלו לא אמינים?

אז למה אתה שולח אותנו לתשדירי מרצ על תקן הוכחה לאמת כלשהי? תחליט... או שתשדירי התעמולה הם בלוף, או שהם אמינים.

תסתכל מסביבך.

מי בשילטון? הליכוד. מי בראשות הליכוד? הכישלון אריאל שרון.

אתה מדבר כמו סטיקר אנושי ../images/Emo6.gif

מה אתה רוצה מאיתנו? דבר ברצינות ולעניין עם עובדות ודעות מנומקות - אם הייתי רוצה לדבר עם סטיקר הייתי יורד לדבר עם האוטו של השכן המפד"לניק שלי (וזה לא שהוא כזה פעיל פוליטי נלהב שיש לו איזה 20 סטיקרים על האוטו - הם פשוט מחזיקים את הטמבון שלא יפול...)

למה לברוח מעובדות?

כל כך הרבה אנשים בורים יש במדינה הזאת בשביל להצביע ליכוד. אתם יודעים מה? פראייר מי שיצביע לליכוד עוד פעם. הבנתי שמפא"י דפקו את המזרחיים אבל כשהמזרחיים מצביעים ליכוד כולם נדפקים, וזאת עובדה. אומרים שהשמאלנים לא רואים את מה שהפלסטינאים עושים אבל אתם לא רואים מה שאריאל שרון עשה לכולנו: אבטלה, מצב ביטחוני גרוע, חינוך גרוע, מצב כלכלי גרוע, שחיתויות ועוד ועוד.... לא יכול להיות שאתם נהנים מזה.

UM2 חזר

New member
אתה בור

ובקשר לציטוטים של רבין ז"ל מה דעתך על זה "לשבור להם את העצמות"(1988) "הלוואי שעזה תטבע בים"(1992) "מי שיעלה על הדעת(מצע מר"צ)לסגת מרמת הגולן יפקיר את ביטחון ישראל"

ומה בקשר לזה:

"מלחמת שלום הגליל הייתה מהמוצדקות שבמלחמות ישראל". הימין הוא טרור טרור וטרור. בגין היה טרוריסט, שמיר היה טרוריסט, מרזל טרוריסט ושרון הוא פושע מלחמה ושקרן. יצחק רבין זכרונו לברכה אמר לשבור את העצמות לאנשים שזורקים אבנים. אני יודע שיצחק רבין זכרונו לברכה לא היה מרצ, אבל מרצ עשתה עבודה טובה בממשלתו.

ראליסט

New member
חבל על זמנך...

אני לא מר"ץ בגלל דעותיה המדיניות,אבל כשאתה מדבר עם ליכודניקים שרופים,זה כמו לדבר אל הקיר.בשבילם אם מר"ץ היא אסון מדיני,הם לעולם לא יקבלו שבענינים חברתיים היא עשתה יותר מאשר הליכוד וש"ס ביחד. לליכודניקים השרופים לא מעניין בכלל ,שנציגי עיירות פיתוח-אנשי ליכוד ,מודים שיוסי שריד היה שר החינוך הטוב ביותר בשביל עיירות הפיתוח. תבין-הראש שלהם אטום.אצלם הכל בשמאל שחור,וכששרון הורס את הכלכלה והחברה,הם מעיזים לומר שהוא "הצליח" בתחומים אילו.אין אם מי לדבר.הרגש שלהם עובר את השכל. לא תמצא הרבה ליכודניקים שיודו ביושר,ששרון היה גרוע מבחינה כלכלית וחברתית למדינה,כמו שאני מודה שרבין שגה קשות בכך שחתם על הסכמי אוסלו. ואני מאד מעריך את רבין ז"ל. אבל אילו הם הליכודניקים.נעולים על המפלגה ולא על המדינה.בשבילם הבית הוא המפלגה.המדינה היא משהו ארכאי שאם היא משרתת את צרכי הליכוד,סבבה.אם לא אז אפשר לדפוק אותה. זה מה יש שם. ולא,אני לא אצביע לעבודה ולמר"ץ!!!

ראליסט

New member
חבל על זמנך...

אני לא מר"ץ בגלל דעותיה המדיניות,אבל כשאתה מדבר עם ליכודניקים שרופים,זה כמו לדבר אל הקיר.בשבילם אם מר"ץ היא אסון מדיני,הם לעולם לא יקבלו שבענינים חברתיים היא עשתה יותר מאשר הליכוד וש"ס ביחד. לליכודניקים השרופים לא מעניין בכלל ,שנציגי עיירות פיתוח-אנשי ליכוד ,מודים שיוסי שריד היה שר החינוך הטוב ביותר בשביל עיירות הפיתוח. תבין-הראש שלהם אטום.אצלם הכל בשמאל שחור,וכששרון הורס את הכלכלה והחברה,הם מעיזים לומר שהוא "הצליח" בתחומים אילו.אין אם מי לדבר.הרגש שלהם עובר את השכל. לא תמצא הרבה ליכודניקים שיודו ביושר,ששרון היה גרוע מבחינה כלכלית וחברתית למדינה,כמו שאני מודה שרבין שגה קשות בכך שחתם על הסכמי אוסלו. ואני מאד מעריך את רבין ז"ל. אבל אילו הם הליכודניקים.נעולים על המפלגה ולא על המדינה.בשבילם הבית הוא המפלגה.המדינה היא משהו ארכאי שאם היא משרתת את צרכי הליכוד,סבבה.אם לא אז אפשר לדפוק אותה. זה מה יש שם. ולא,אני לא אצביע לעבודה ולמר"ץ!!!

למעלה