שימו לב:

~*~gaL

New member
שימו לב:

מחר ג´וליאנה וג´ורג´ אמורים להופיע (שניהם!) בתוכנית של ג´יי לנו בארה"ב, ולפי מה שהבנתי אצלנו זה מגיע באיחור של יום יומיים לארץ (מי שבטוח יודע באיזה איחור משודרת התוכנית שלו - זה יעזור מאד). למי שאין יס, תמיד אפשר לבקש מחבר/ה שי/תקליט. אל תצפו למערכונים על אי. אר... על ג´ורג´: "My fear would be if anything that he would pull some sort of prank." "I think Jay Leno likes to stick to the book as much as he can so I don´t think it´s going to be too outrageous. But it will be nice to have a little television reunion that way." ועוד בקשר אליה ואל ג´ורג´: "I was at his premiere last week for `Solaris´ and we´re in touch probably once a week I´d say; at least."

~*~gaL

New member
זהו, שאני לא בטוחה, אבל אני חושבת

שב22:00. פשוט אין לי יס... אבל אני חושבת שזה באותה שעה שיש יצפאן בכבלים, 22:00.

~*~gaL

New member
זהו, שאני לא בטוחה, אבל אני חושבת

שב22:00. פשוט אין לי יס... אבל אני חושבת שזה באותה שעה שיש יצפאן בכבלים, 22:00.

bono 126

New member
אמ...

ג´יי לנו יש בעשר ללקוחות יס ושידור חוזר בבוקר שלמחרת... אבל יש ביה"ס.....

~*~gaL

New member
איך, לעזאזל, זה נשלח פעמיים,

אם מיד אחרי שזה נשלח פעם אחת, סגרתי את החלון? טוב, למחוק עכשיו אני כבר לא יכולה... טוב, בכל מקרה, תודה

~*~gaL

New member
לא, ג´יי לנו זה רק ביס,

אבל אם אין לך יס את יכולה לבקש ממישהו שכן יש לו שיקליט לך.

mprb

New member
ואווו..........

איזה מגניב!!!!! מישהו יודע מתי זה ישודר? אם זה לפי מה שגל אמרה אז היום רביעי!

~*~gaL

New member
היום בערב בארה"ב...

אז בבקשה, למי שיש יס, שיבדוק ממתי התוכנית של היום בערוץ 3, כדי שנוכל לנסות לבדוק באיזה יום זה נופל... אני רוצה לדעת אם זה בטוח יהיה ביום רביעי. לפי איך שזה נראה - זה יהיה טוב :))

mprb

New member
תנסי לראות אם...

כתוב בתוכניה של השידוריים מי מתארח???? כי לרוב כתוב.

שלמונזה

New member
ג´ורג´י אהובי - כל התשובות!

שבוע הבא ישודר הראיון עם ג´ורג´ קלוני ביס אצל ג´יי לנו! היום ג´יי הזכיר ששבוע הבא הכפיל שלו (?!) ג´ורג´ קלוני מתארח... אני אשתדל לפרסם הודעה יום לפני האירוח שלו. לגבי ג´וליאנה אין לי מושג! לא מזמן היא התארחה אצל קונאן.

mprb

New member
חחחח.....

הכפיל שלו?! הייה מת! אין כמו גורג´!!! הוא אמר שגורג יהיה בשבוע הבא? אז- כמה שאני מכירה את ג´יי לנו אז כשאצלו יום חמישי הוא מודיע מה יהיה בשבוע הבא וכנראה זו התוכנית שראית! לכן לדעתי גורג´ כן יופיע השבוע. אוף! איזה באסה- אני רוצה לדעת בוודאות...

~*~gaL

New member
קודם כל - האם קונאן משודר בארץ?

ועכשיו - נראה לי שזה ישודר השבוע. או היום או מחר. כבר ראיתי סקרינקאפס של האירוח שלהם, אם תרצו אני אפרסם אותם כאן. חברה שלי צריכה להקליט לי... אני מקווה שהיא תזכור :)) הבנתי שזה היה מצחיק מאד.

mprb

New member
דל - תפרסמי...

הייתי היום אצל אחי שיש לו YES והסתכלתי בתוכניה- מחר יש לקט של ג´יי לנו ועל יום חמישי לא היה כתוב. אז אולי זה ביום חמישי?! צריך לבדוק את זה!

סולסיטה

New member
כן, קונאן זה בערוץ YES+

ואוקיי. תשתדלו להודיע מתי כדי שמי שיכול - שיראה :) לאב יו אול, סולסיטה

שלמונזה

New member
ש ב ו ע ה ב א !

זה לא ברור???? השבוע אין ג´ורג´!!! שבוע הבא בג´יי לנו בלבד האיחוד המרגש של קרול ודאג ובקיצור גורג´ וג´וליאנה באותה תוכנית אצל ג´יי לנו!!! וכשאני אדע סופית באיזה יום זה אני אשתדל לרשום בפורום, בכל מקרה ללקוחות יס יש גם שידורים חוזרים בבוקר ולקט לקראת סוףשבוע

למעלה