מספר דגשים, הנחיות ואזהרות לקראת שישבת ו/או בכלל
1. סיימנו להזהיר על ניגוח/תקיפת גולשים - מעתה כל פעם שזה יקרה זה יגרור חסימה ללא אזהרה, זה פורום עם מגוון דעות ולא הגיוני שאם תגובה לא מתיישבת עם הדעה שלכם אתם תנגחו גולשים או תנסו אפילו, גם אם אתם במיעוט בפורום - זה מה יש, תלמדו להתמודד מבלי לתקוף גולשים.
2. לא מעבירים ביקורת על חברי הפורום או על הפורום!
3. אין לכתוב על משפחות הדיירים!
4. תמשיכו בבקשה עם הדיווחים, זה מאוד מועיל אם אנחנו מפספסים הודעות שלא אמורות להיות על גבי הפורום.
5. דיי עם השיח הפוליטי בפורום או הנסיונות לגרום לשיח שכזה, כבר אמרתי - כשקורה משהו חריג אני מאשרת לכתוב על זה, אבל לא דיונים פוליטיים!
6. אין לעלות שירים, תמונות או גיפים עד להודעה חדשה
7. אם תעשו למורבידי חיים קשים ותתעלמו מכל מה שנכתב פה - הוא ינעל שרשורים לזמן בלתי קצוב (זה במקרים שאני לא פה - כשאני פה כמובן שגם אני אנעל אם תתעלמו... ותחסכו מאיתנו מסרים על "עונש קולקטיבי" - תבואו בטענות למי שגורם לזה)
8. אין לכתוב על מנהלי הקבוצות של הדיירים!! בטח ובטח שלא להכפיש אותם
9. חל איסור מוחלט לבזות את חיילי צה"ל ולא משנה באיזו דרך!!!
10. אסור כינויים לדיירים! יש לקרוא להם רק בשמות שלהם.
11. הכי הכי חשוב!!!!!!שנדע רק בשורות טובות אמן!
1. סיימנו להזהיר על ניגוח/תקיפת גולשים - מעתה כל פעם שזה יקרה זה יגרור חסימה ללא אזהרה, זה פורום עם מגוון דעות ולא הגיוני שאם תגובה לא מתיישבת עם הדעה שלכם אתם תנגחו גולשים או תנסו אפילו, גם אם אתם במיעוט בפורום - זה מה יש, תלמדו להתמודד מבלי לתקוף גולשים.
2. לא מעבירים ביקורת על חברי הפורום או על הפורום!
3. אין לכתוב על משפחות הדיירים!
4. תמשיכו בבקשה עם הדיווחים, זה מאוד מועיל אם אנחנו מפספסים הודעות שלא אמורות להיות על גבי הפורום.
5. דיי עם השיח הפוליטי בפורום או הנסיונות לגרום לשיח שכזה, כבר אמרתי - כשקורה משהו חריג אני מאשרת לכתוב על זה, אבל לא דיונים פוליטיים!
7. אם תעשו למורבידי חיים קשים ותתעלמו מכל מה שנכתב פה - הוא ינעל שרשורים לזמן בלתי קצוב (זה במקרים שאני לא פה - כשאני פה כמובן שגם אני אנעל אם תתעלמו... ותחסכו מאיתנו מסרים על "עונש קולקטיבי" - תבואו בטענות למי שגורם לזה)
8. אין לכתוב על מנהלי הקבוצות של הדיירים!! בטח ובטח שלא להכפיש אותם
9. חל איסור מוחלט לבזות את חיילי צה"ל ולא משנה באיזו דרך!!!
10. אסור כינויים לדיירים! יש לקרוא להם רק בשמות שלהם.
11. הכי הכי חשוב!!!!!!שנדע רק בשורות טובות אמן!
נערך לאחרונה ב: