שימו לב

Feanor75

New member
שימו לב

לצערי גם הפורום הזה מתגלה כחממה לשנאת גברים, כמו פורומים רבים אחרים. הודעה שמשמיצה את הגברים התקבלה, התגובה הלגיטימית שלי עליה נמחקה.
כל גבר אמיתי שעוד יש לו חוש כבוד, כדאי שישאל את עצמו אם הפורום הזה הוא מקום ראוי לכתוב בו

הודעה שמשמיצה את אחת מחברות

הפורום נמחקה. אתה חדש כאן אבל לנו יש אפס סובלנות להשמצות.
אותה אחת ממש לא השמיצה גברים. ההפך. היא הביאה אכזבה שאני איני אחת. כך שאפשר להבין מדבריה שהיא אוהבת גברים ועצובה על כך שאני לא אחת.
אבל אתה התעקשת להשמיץ אותה.
אם הפורום לא ראוי בעיניך..יש מקומות אחרים שאולי יקבלו השמצות

snoopytush

New member
ולמה בכלל

צריך לטרוח להצטדק בפני הומופוב?
אם אני ארצה נשים ואם אני ארצה גברים
זו זכותי המלאה וזה לא עניינו בלאו הכי.
חוץ מזה שהוא אדם חשוך

snoopytush

New member
וגם לא זכור לי שכתבתי משהו

רע על גברים.
זכותי שימאס לי מהם. לא כתבתי קללות עליהם
או משהו כזה

Feanor75

New member
זה לא נכון

כתבתי שהומוסקסואליות ולסביות זה חולני ואני באמת חושב ככה, אבל בין זה לשנאה יש מרחק רב. אני בכלל לא שונא אותם ומתנגד לרדיפתם ע"י תתי-אדם, רק לא מוצא חן בעיניי שהתרבות במערב ובמיוחד בישראל מנסה להציג את זה כמשהו נורמלי כאילו לא מדובר בסטיה.
הומופוב זה מושג שאין לו זכות קיום, בדיוק כמו איסלאמופוב, אותו דבר אפשר לומר טרורופוב על מי שרואה בטרור תופעה פסולה.

Feanor75

New member
לא מדויק

אמנם זה קיים בטבע אבל גם שם זה סטייה, בטח לא טבעי בהיקף כזה כמו בתקופתנו
עשו פעם ניסוי בעכברושים, שמו אותם בתנאים של צפיפות גבוהה, הם הפכו לקניבלים, תוקפניים והומוסקסואליים, נקבות תקפו אולי גם טרפו את הזכרים. זה מאוד דומה למה שקורה באנושות שעברה לגור בערים צפופות.
הסבר נוסף שלי לתופעה הזאת- ברוב הבתים המודרניים האישה שולטת בגבר, הילד מזהה את הכוח עם האישה והופך להומוסקסואל.

ההומואים והלסביות הם לא מצורעים ולא רעים, הם בני אדם שסובלים מסטיה מינית. ברוב המקרים הם אפילו אינטליגנטיים יותר מהממוצע ובעלי תודעה מפותחת. אני לא יודע מה ההסבר הרוחני לתופעה הזאת, אבל לפי שטיינר אחראית לכך יישות רבת-עוצמה ושלילית, היא אחראית לכל הסטיות המיניות. מעניין שהוא ניבא את זה לפני כמאה שנה כשזה היה פחות נפוץ

אתה מבין

שאת המושג סטייה בני האדם המציאו נכון? מה שיש בטבע זה תמיד טבעי.. אין להם את החשיבה של נכון לא נכון לכן יוצא הטבעי ביותר.
תקרא את בעל זבוב.. גם שם לקחו קבוצה של ילדים שהפכו לרוצחים..רק שגם בניסוי וגם ספר מדובר במקרי קיצון. זה כמו שבאופן רגיל וטבעי אנשים לא מתנהגים באמונציונליות כמו שמתנהגים באח הגדול.
אנחנו מדרים האים טבעי או לא. לקחת מלא מלא מלא עכברושים ולשים אותם ביחד זה לא מצב טבעי מההתחלה.
ואם אתה חושב שמישהו יכול להפוך להומו או לסטרייט זה עצוב, כי זה ממש לעניין של להפוך או של בחירה. או שאתה נמשך או שלא.
ביוון הקדומה היה נורא נפוץ שהיה מאהבים זכרים . ובעוד מקומות זה היה נורא טבעי שיש מין בין גברים. רק בתקופתנו משום מה זה נהיה מוקצה. אפרופו פחות נפוץ..

IBP1

New member
כתבת ואני מצטט ....

"אבל לפי שטיינר אחראית לכך יישות רבת-עוצמה ושלילית, היא אחראית לכל הסטיות המיניות. מעניין שהוא ניבא את זה לפני כמאה שנה כשזה היה פחות נפוץ"
אם למדת היסטוריה היית מגלה כי התופעה הייתה קיימת בעבר ,היא קיימת היום ותישאר קיימת לעד כל זמן שהטבע יהא קיים !!!

תסלח לי על שאלתי ....אך מה לדעתך זה "נורמלי" ?

Feanor75

New member
בוודאי שזו סטייה, אמרתי מהתחלה

נורמלי זה מה שפועל בהרמוניה עם ההויה העליונה, הרוח או איך שנקרא לזה. ההודים קוראים לזה דהארמה והסינים טאו.
אדם שמפעיל את הכוח שלו לרעה על אישה, על ילד או בעל-חיים זה אדם שפועל בניגוד לרוח, הוא לא מפותח. כך גם אישה שמנצלת גבר, או אישה שמנסה להיכנס לטריטוריה גברית.

IBP1

New member
אם הזכרת הודים ...

הסבר לי איך לפי הדתות ההודיות השונות מכונים ההודים שאונסים נשים זרות להן באוטובוס ובמקומות שונים כמו בשוק ?
האם זה לא נוגד את הרוח ?
האם זו לא סטיה ?
או שמא כל זה נתפס כנורמלי ?
במצרים במרכז תחריר אונסים נשים ,אתה יודע מה דינו של מוסלמי הפוגע באישה עפ"י האיסלם ?
לאחד סקס קבוצתי זה נורמלי כי זה מה שהוא מכיר ולשני לא !
נורמלי זה נתפס בעיניי המתבונן בלבד. ....

חני 852

New member
לדעתי זה אמור היה להיות טבעי

המדיום הדתי יצר איסורים שונים .
בניהם שלא יהיה משכב זכרי בלבד או לסבי .
היות ומשכב נועד למען מטרה התרבות בלבד .
האנרגיה בעידן החדש מביאה קידמה ..
ושינוי גם בחשיבה ..
זאת דעתי בנידון .

משכב לסבי לפי מה שאני יודעת

לא נאסר בתורה. משכב זכר אסור בגלל "זרע לבטלה" אבל לנשים אין זרע וגם אני לא מכירה מקום אחר שאוסר משכב נקבה..
בכל מקרה בטבע זה נורא טבעי.. וגם בעיני זה נראה לי טבעי..מין משמש עוד אמצעי לבטא רגשות.. לא רואה במין בין אותם המינים כמשהו סוטה או מגעיל.

susony

New member
לא יודע מה איתך

לי אין בעיה עם הנשים בפורום,
מעולם לא הרגשתי שהשמיצו גברים

ההודעה שאתה טוען שמשמיצה גברים, לא ראיתי בה שום השמצה
התגובה שלך לעומת זאת לא היתה מכבדת בלשון המעטה, ומנהלות הפורום הרגישו צורך למחוק אותה.

אני אישית לא רואה בזה משהו רע, הגיע הזמן שאנשים יתחילו להתיחס אחד לשני בכבוד גם בתוך הרשת

סנופי

כתבה שחבל שאני לא בחור. ומישהו פתאום הופיע והתחיל לתקוף אותה. ועוד בשירשור של היום הולדת שלה.
האמת שהוא עשה את זה בדרך מזה מטופשת. הוא תקף אותה שהיא שונאת בנים והיא אשמה בזה שכל הגברים בעולם סובלים שהיא שיא הרוע והרשע בעולם.. וכ'ו וכ'ו.

למעלה