שימו לב

Feanor75

New member
את לא לבד

הרבה נשים ישראליות לא סובלות אותי. הן מקבלות רק שני סוגי גברים- מאניאקים דומיננטים או חלשים מתרפסים, ואני לא אף אחד מהם, אני רגיש, גברי, מתבודד (מכורח הנסיבות, לא בדיוק מבחירה) ולא הולך בתלם- שילוב שהן שהן לא יכולות לסבול כי הוא מאיים עליהן. זה מדהים איך הן קולטות אותי ואני אותן. אם את ואני היינו נתקלים זה בזו בתוך שנייה הייתה עוברת בינינו תחושה של תיעוב ודחייה הדדית וכל אחד היה ממשיך בדרכו

אני מצטערת שאתה מרגיש ככה

. אני עצמי לא פמיניסטית. מצטערת אבל נראה לי מטופש להגיד למין שהוא שווה למין אחר. אני לא חושבת שהמינים שווים. יש לנו הבדלים פיזים ומנטלים. יחד עם זאת אני לא רואה גם מין שהוא יותר טוב מהמין השני. גברים לא יותר טובים מנשים ונשים לא יותר טובות מגברים. זה שני מינים שונים ששייכים לאותו הגזע. לכל אחד יש דברים שהוא חזק בהם יותר ופחות.
ואני מבינה שזה יכול להיות מתסכל לא לראות אפשרות לזוגיות.. אבל תחשוב נגיד על המקרה הזה.. תקפת את המסכנה עוד לפני שהיא אמרה משהו.. כך שממהתחלה התחלתם את היחסים בצד שמאל.. במקום להפסיק לחשוב שכל הבנות אותו הדבר וכולן רעות ומסרסות.. לחשוב שהבנות שנתקלת בהן עד עכשיו הן כאלו.. ויש בנות מסוג אחר ופשוט להמשיך לחפש..
זה כמו להגיד שכל הפרסים קמצנים. תאמין לי. מניסיון, סבא שלי הוא אחד הנשים הכי נדיבים שיש.. האמת שזה עצוב כמה שהוא נדיב.
תנסה לחפש את השונה.. תמיד יש יוצא מן הכלל

תסתכלי על כך מעיניים אחרות ,נערה

גם כששני מינים שונים הם עדיין שווים
שווים כי מבחינת ההסתכלות עליהם, הכבוד לגזע שלהם,
למה שהם מייצגים הם שווים,
הם שווים כי כולם נבראו
כולם חיים
והחיים כשלעצמם הם נס
אז כולם הם בבחינת נס
ולא משנים ההבדלים
זה זניח, זה טפל
הם עדיין שווים.