שימו לב

שיייי

New member
שימו לב

התפרסמה רשימת ה100 נגני גיטרה הגדולים בכל הזמנים.. כמובן שהנדריקס ראשון, ופייג´ אחריו.. אבל קורט קובייןבמקום ה 14..זה דיי מפתיע:)

וכמובן שאלילי מגיל שנה..

כמו שאמרתי מי שרוצה הוכחות יש לי סרטי וידאו:) סלאש האחד והיחידי במקום ה-4:) כן כן כן.... הוא אפילו עבר את ג´ימי פייג´.. :)

סלאש הוא סתם...לא יודע לנגן...

תוך שנה למדתי ת´סולואים שלו....הוא בכלל לא מנגן מהר...הסולואים שלו פשוט קליטים...מרטי פרידמן פי 8 עליו

שיייי

New member
טל את טועה!!!

פייג´ מקום שני, ואין על לד זפלין! תום, הלינק כאן. לפחות ה20 הכי טובים..

tomgavish

New member
אחד תודה.......ושתיים ככה משפילים א

ת קורט שם......אחד האנשים (התגובה הראשונה), אמר שקורט בן אדם מוכשר אבל גיטריסט מוגבל.....אני אומר למצוא את הנאשם ולסקול אותו בכיכר העיר

בתור גיטריסט אני יכול לומר

שקורט היה אחד הגיטריסטים הגדולים בעולם בגלל שהצליח לחבר את עצמו עם הגיטרה ולגרום לנו להרגיש מה קורה לו במוח.... יש הומואים שאומרים שבגלל שהוא לא מנגן מהר הוא טמבל צריך לסקול אותם!!!!!

Skate is Back

New member
ומקום לפני הגיטריסט של רייג´

שיודע לייצר אפקטים ענקיים עם הגיטרה

הגיטריסט של רייג´ באמת טוב...

היה צריך להיות ב10 הראשונים...וקורט קוביין לא יודע לנגן...אז מה הוא עושה שם?

tomgavish

New member
עוד אחד שיגיד שקורט לא יודע לנגן אנ

יקרע אותו במכות, זה שהוא לא ידע לזוז עם האצבעות מהר זה לא אומר שהוא לא ידע לנגן, הוא ידע להעביר את הרגשות שלו דרך הגיטרה כמו שצייר עושה ביצירות שלו...אתה היית יכול לדעת מה הוא הרגיש באותו רגע שהוא כתב את זה....זה סוג אחר של וירטואוזיות בגלל זה הגיע לו אפילו להיות במקום יותר גבוה, אין הרבה אנשים שיודעים לכתוב מוסיקה ככה

עוד פריק לא מפותח....

שחושב שמהר זה מאגאניב... עצוב.. קורט הוא גיטריסט יותר טוב פי מיליון מכל המהירים כי לנגן סתם מהר זה קל וזו צורת נגינה לא מפותחת של אנשים לא מוכשרים ולא יצירתיים....

tomgavish

New member
דיברתי אלי...?כי אני לא חושב שמהר ז

ה מגניב ואני חושב שקורט היה צריך לקבל דירוג יותר גבוה

נראה לי ש..

המעלה של קורוט בתור גיטריסט, הייתה היכולת שלו להלחין בצורה אדירה. פחות היכולת להזיז את האצבעות בצורה מיוחדת, ויותר היכולת לחבר מנגינות שיתאימו בצורה מקורית ומושלמת למילים של השיר.

למעלה