שימו לב! מאתמול אני פנוי רשמית וזה לא ימשך הרבה זמן......
S smile2life New member 7/6/02 #2 איך הייתי עובר לילה בלי האינפו הזה אני מצרף לך שלושה קישורים לפורומים בנושא. והכי יה שכולם כאן בתפוז בחיפוש
איך הייתי עובר לילה בלי האינפו הזה אני מצרף לך שלושה קישורים לפורומים בנושא. והכי יה שכולם כאן בתפוז בחיפוש
ת תומר ליטני New member 7/6/02 #3 ולמה את/ה ... חושב שאני מעונין בהיכרות אולי זה סתם כי בא לי לשתף את חברי /ות הפורום!
S smile2life New member 7/6/02 #4 מכיוון שהכרזה כזו מהווה מעין "קריאה", של "בואו ותראו". ואולי אף חיפוש של בת זוג כאן. בכל מקרה - אם טעיתי אני מתנצל ומברך אותך... אם אתה זקוק לכך.... מבקש את סליחתך אל הנימה של ההודעה הקודמת, מני
מכיוון שהכרזה כזו מהווה מעין "קריאה", של "בואו ותראו". ואולי אף חיפוש של בת זוג כאן. בכל מקרה - אם טעיתי אני מתנצל ומברך אותך... אם אתה זקוק לכך.... מבקש את סליחתך אל הנימה של ההודעה הקודמת, מני
א אורית28 היחידה New member 8/6/02 #5 לתומר מה זה פנוי ולא להרבה זמן יש לך ביטחון עצמי גבוה, חושב שישר תבוא אשת חלומותיך או שאתה נימצא בין לבין?????????????????????
לתומר מה זה פנוי ולא להרבה זמן יש לך ביטחון עצמי גבוה, חושב שישר תבוא אשת חלומותיך או שאתה נימצא בין לבין?????????????????????