שימו לב

שלמונזה

New member
שימו לב ../images/Emo70.gif

לכל מי שאין את האוסף המלא של משינה... אני משוטטת באתר של טאוור רקורדס ופתאום מה אני רואה? העמותה לחקר התמותה 45 ש"ח!!! דיסק שקניתי אולי ב- 80 ש"ח בזמנו...! בקיצור אני רואה שהמחירים יורדים, כנראה עקב חוסר ביקוש... בקיצור, זה הזמן להשלים את האוספים!!! מפה המחיר כבר לא ירד... בהצלחה! (ופתאום אני חושבת חבל שקניתי את כל הדיסקים, עכשיו יכלתי לחסוך...
) שלמונזה
(שהתלהבה מהדגל, ורוצה קצת שלום...)

ועוד

יש שמועות שבכמה מקומות חוזר המבצע של שלושה דיסקים במאה שקל, ומשתתפים במבצע להתראות נעורים ושיא הרגש..

Mashina Girl

New member
../images/Emo7.gif

אין לי שום דיסק
אבל יש לי במחשב ט-ו-נ-ה שירים,איזה 60..או יותר.. אני אקנה ת´דיסיקים שיהיה תקציב..וכמה שיותר יורידו יותר טוב
. בינתיים נמשיך להוריד [
] ולקוות שהיום שבו אקנה את כל האוספים (נראה לי זה יהיה בבת-אחת
)
שיהיה לילה טוב!
, Mashina Girl
[ית] (שלמונזיתו´ש - ה-
ב´מת יפה!!)

darksideonline

New member
אולי משהו יודע

לפני שנה שלומי הופיע עם יובל בשנטיפי והשנה קראתי שיובל מופיע עם מוקי נכנסתי לאתר אבל זה משנה שעברה

אני צריכה המלצה../images/Emo70.gif

מה לקנות עכשיו? יש לי מספיק כסף סוף סוף ושוב אני מציקה לכם עם השאלה הזאת... (רמז: יש לי כבר את האוסף "גבירותיי ורבותי")

Mashina Girl

New member
שיא הרגש באמת יפה ...

כפי שאני יודעת... ויש שם את השירים:
פחי שואו
דני
המתאגרף
ג´וני האדום
גברת שרה השכנה
מה אני עושה למעני
הנחש
נובל
כולם אומרים לי תיזהר
נגעה בשמיים
Mashina Girl

יופי אני לא מכירה כל כך הרבה....../images/Emo13.gif

אני מכירה
דני
נגעה בשמיים
גברת שרה השכנה (תודה אופיר
)
מה אני עושה למעני וזהו
אז דווקא שווה... ועכשיו גם יש לי את תחזור תחזור על קלטת! איזה כיף!

למי שגר בי-ם

בתו השמיני (רחוב שמאי - צמוד למדרחוב- לאלה שלא מפחדים) שזו החנות אולי הכי זולה בארץ עדיין יש את ה3 ב99 וכן יש שם את שאר הדיסקים ממש בזול- שווה להכנס לשם בכל מקרה - המחירים שם פשוט פצצות (לדוגמא פול פרייס שלהם הוא 69 ולא 89 ועוד...)

למעלה