שימו לב!

.inbal

New member
שימו לב! ../images/Emo45.gif

זוכרות את הקמפיין של אייס? כתבתי דוא"ל לאייס הבנ"ל וזו התשובה שקיבלתי: Received from ACE.DOLSEN 990-7642 01-24-02 424p Dear Inbal, We have had two consumer complaints regarding Ace Israel´s current "sexist" marketing campaign. In my 19 years with the corporation, I have never seen any of our franchisees produce an advertising campaign of this nature. Most franchisees use Ace Corporation´s marketing themes in one form or another. This is an "independant" campaign totally developed by our franchisee in Israel. Quite frankly, I am at a loss for words. Regretably, there is not much we can do to stop this campaign other than to inform the President of Ace Israel that these types of advertising/marketing campaigns are in poor taste. They are not appropriate for our type business. I have written our Franchisee and am waiting for their response. Be assured that we will do everything in our power to stop this type of advertising/marketing in the future. Thank you for bringing this to our attention, as we were not aware of it. We share your concerns and are looking into this matter at the highest level. Sincerely, Dan Olsen Vice President Ace International c.c.: Joe McVeigh (Sales Manager/Middle East) אנא, כיתבו עוד מכתבים. האמריקאים כן מבינים מה הבעיה. אם מישהי מוצאת כתובת לתלונות של אייס ישראל, אפשר לפנות גם אליהם, אני לא מצאתי. אם הם מקבלים פניות מההנהלה הבין לאומית, כדאי לגבות אותה בכמה שיותר פניות כאן בארץ.

Boojie

New member
אני אחת מהתלונות האחרות,

אם כי אני עדיין לא קיבלתי מהם תשובה.

Boojie

New member
אה, הנה קיבלתי תשובה,

שהיא מילה במילה התשובה שכבר צוטטה כאן...

טל קר

New member
מודעת דרושה/ות :

אתמול הייתי באתר של אמנסטי בעקבות בקשתה של אלת ירח, וראיתי שם מדור שכבר דיברנו עליו כמה מילים בפגישה, של "פעולה דחופה". כלומר מדור בו מסופר סיפור המעשה, ולאן שולחים את האימייל לתגובות. למה שלא נעשה את זה גם אנחנו בצורה מסודרת? לכן דרושה/ות אחראית/ות על הנושא, שכל פעם שעולה כאן תלונה, תברר היכן מתלוננים (פקס/אימייל), ונתלונן בהמונינו, ולאחר מכן יעשה מעקב על התגובות. אין הרבה הבדל מהותי בין זה לבין מה שענבל הדגימה כאן בצורה מעולה בעבר, אלא רק ענין המיסוד וההמשכיות. מי מתנדבת/ות?

מנדבת את עצמי לתגובות בעניני פרסום

זכרניים, בעברית, וכן בפנייה לאישות/אישי צבור, כנסת, שרים וכד´. מעונינת לפעול בנ"ל ברוטציה, כמובן.

.inbal

New member
לדעתי רצוי להוסיף באתר שלנו

כשיקום וגם במגזין פינה של תלונה. אם בכל חודש כל מי שמקבלת את המגזין תכתוב מכתב מחאה בנושא שאנחנו נציע (ונביא גם את הכתובת/מייל למחאה ומכתב לדוגמא) נוכל לרכז את המאמץ שלנו. בינתיים אפשר לעשות זאת דרך הפורום, למרות שהתפוצה קטנה יותר.

Boojie

New member
הרשו לי להעלות נקודה שכבר העליתי:

לא רק תלונות. גם צל"שים. ואם כבר התעורר כאן הדיון הנרגש בשאלה "לוחמנות שלילית או חיובית", זו נראית לי נקודה משמעותית. למה לא לברך מפרסמים שבחרו קמפיינים הוגנים, חיוביים, שמבטאים רגש חיובי, שמציגים בני אדם בצורה שוויונית ונעימה? לא מספיק לקצוף על אלה שמרגיזים אותנו, צריך גם לתת לאלה שמשמחים אותנו את ההרגשה שמשתלם להם להיות בסדר, שמעריכים את מה שהם עושים.

אכן, הסכמתי אז ומסכימה היום

תעלו צל"שים...עוד אין מקום מיוחד לכגון זה אבל שווה איסוף. נתחיל מ- TNT, ושל מי היתה הפרסומת על המלחים האמריקאים ?

הייזל

New member
רק חבל שהפניה היא לגברים

יהודים הטרוסקסואלים. או שאולי אני רגישה מדי? הממ.. לא נראה לי.

Yarik N

New member
אכן קמפיין חמוד אבל גם בעייתי

הם לוקחים את קבוצות המיעוט שנגדם יש מוסכמות חברתית שהם לא בסדר ומכריזים שהם 10 : השמאלנים 10 הערבים 10 החרדים 10 ההומואים 10 וכו´.... ואז בכדי לתת את הדובדבן שבקצפת הם אומרים: "אפילו גרושתך 10" "אפילו אמא של אשתך 10" (הכי נוראיות אלו הנשים ובעיקר החמות והגרושה שידועות האחת כניג´סית והשניה כמחלבת כספיו של הבעל) שזה קצת זכרני...... אבל זה עוד טוב יחסית לפרסום שקורה בארץ ובס"כ נהניתי מהקמפיין.

nirdagan

New member
לא ראיתי כרזה "הערבים 10"

אינני חושב שהיתה כזאת. הם הכריזו על "10" רק בתוך איזה קונצנזוס יחסי. ניר

למעלה