שימו לב

• פותח הנושא Arana
  • פורסם בתאריך

SaberTooth

New member
כי הם פשוט לא מתאימים...

כמובן שאת יכולה לכתוב שרייסטלין אנס את סער, אבל זה לא יהיה אמין. כדי שסלאש יהיה טוב ואמין, שני האנשים צריכים להתאים אחד לשני. לסער ולרייסטלין אין שום דבר מן המשותף.

Ophel McNeil

New member
תגיד את זה לכל החולים ../images/Emo117.gif

שמשדכים את שיימוס/אוליבר (מה???) מהארי פוטר.

SaberTooth

New member
אוליבר מוכר השרביטים../images/Emo35.gif

שיימוס
שיימוס זה השם הראשון של הרפר מאנדרו

Ophel McNeil

New member
אה... אוליבר ווד. ../images/Emo117.gif

קפטן קבוצת הקווידיץ' של גריפוינדור.

מ'קשר?

אני מתכוון, כולם יודעים שהם כאלו דמויות מפורטות, שממש מכירים חוץ משם, שאפשר לעשת להן התאמות...

Moondust

New member
איככככככס...../images/Emo5.gif../images/Emo41.gif

מילא סער ותניס... אבל עם רייסטלין?!

Ophel McNeil

New member
והארי/דארקו ../images/Emo117.gif

זה ממש סלאש גרוע, דווקא בגלל שהוא תלוש מהמציאות. אין לי בעיה לסלאש עם יחסי אהבה/שנאה (מישהו אמר רמוס/סנייפ?
), כשיש הגיון תשתית ובסיס. האמת דווקא סלאש סער/רייסטלין לא כזה תלוש. כבר ראינו שלסער יש צד "פרוע" [קיטיארה], ורייסטלין הוא מימלא הזונה של החבורה בכל הקשור לסלאשים.

Time & Death

New member
אופל יקירה,

אתה רומזת כאן שהארי/דארקו זה רע? אני אניח שלא קראת את איי פי... הארי/דארקו זה לא רע, זה הזיווג הכי כייפי בגלל שהוא כל כך תלוש ואין לו שום קשר למציאות, וחוץ מזה, הוא לא עד כדי כך תלוש, יש הרבה סלאשים שנותנים הסבר מאד הגיוני לאיך קרה והם הגיעו למצב כזה.

Ophel McNeil

New member
לא רומזת, אומרת. ../images/Emo117.gif

הארי/דארקו זה אדיוטי. כמובן שאפשר לסבך את כל העלילה ולהגיע לזה שהם ביחד. אני גם יכולה לקחת את צ'ו וג'יני ולעשות אותן ביחד - זאת לא הנקודה. הנקודה היא שהארי/דארקו זה פשוט לשלוף שני שמות מהספר - ולחבר אותם. ובגלל זה אני כל כך שונאת אותם כזוג. אין בניהם שום קשר, שום רמז בספר, שום כלום. זה פשוט כל כך טיפשי, שזה מעליב את האינטליגנציה שלי (והאינטליגנציה שלי רגישה ביותר).

Ophel McNeil

New member
נו, הפכים נמשכים. ../images/Emo6.gif../images/Emo117.gif

מה עם סלאש תניס/רייסטלין?

Magma99

New member
לא...

תניס ורייסט *ברר* זה לא מתאים אני שומרת אמונים לדאלי X רייסט, הזוג הכי שולט ברומח! (ואחריהם קיט X דאלאמר)

SaberTooth

New member
קיט-דאלי../images/Emo35.gif אבל דאלי שייך לרייסט...

ואכן, רייסט ודאלי הזוג הכי שולת ברומח.

SaberTooth

New member
מה'שהוא אומר...

אני שונא את המבקרים האלה שפשוט פוסלים את כל הסידרה בלי לתת אפילו הסבר, נימוק, פירוט קטן... כלום. הסידרה שיטחית, טוב, זו דעתך, אבל למה
אני בספק אם הוא קרא יותר מהכמה פרקים הראשונים של הרשומות, וגם זה בריפרוף, לפני שהוא פסק את פסק דינו ש"הסידרה שיטחית", לפי דבריו.

Ophel McNeil

New member
טוב, אנשים, ../images/Emo117.gif

אתם לאמצפים שממרומי השלוש שורות שהוא כתב על רומח הדרקון, הוא יתחיל לנמק למה הוא לא אהב את הסדרה... **

למעלה