שימו לב

שימו לב ../images/Emo18.gif

תכנים הנוגעים לבני משפחתו של איש ציבור -ימחקו מיידית! אינני רואה התיחסות לכל המשפחות של נתניהו, למשפחתו של אולמרט או כל משפחה שהיא, כנושא לדיון ראוי וענייני לפורום זה. פורום זה אמנם פורום פתוח - אך לא אקבל כאן תגובות לגופו של אדם פרטי!

קישקאשת

New member
סליחה, זו לא מערכת בחירות !?

אנחנו לא אמורים לדעת מי הוא העומד בראש המפלגה ???? אתה אומר את זה כי יש הרבה מה להחביא כנראה על אולמרט ?! ממש מוזר הפורום הזה .

RunNGun

New member
לא! על אולמרט האדם אפשר לדבר

כמה שאת/ה רוצה, על משפחתו לא כי לבנאדם מגיע שלא נתעסק בחייו האישיים, ובמשפחה שלו. מה גם שזה לא ענייני להתעסק בבן או באשתו של אולמרט כאישיו בבחירות. האישיו הוא המצע המדיני, הכלכלי, החברתי וכו' וכו'.

חופש הביטוי קודם לכל. בפורום הליכוד

מתעסקים בענייניו האישיים של נתניהו, ומנהל הפורום מתיר זאת. כנראה שאולמרט יש מה להסתיר אז הוא הורה ל'אני כותב' לצנזר הודעות מביכות מבחינתו.

מה הקשר?

הדבר האחרון שאנחנו רוצים שיקרה זה שהפורום יתנהל כמו פורום הליכוד ,עם כל הודעות הארס והרעל שנכתבות נגד קדימה ,ועם כל מיני הודעות רוויות שנאה והשמצה כנגד אולמרט או שאר חברי קדימה. לא תודה , ככה הפורום פה לא צריך להיות.

mean girl 16

New member
מי מתעסק בזה בפורום הליכוד?

עם כל הכבוד, אני לא חושבת שזה לעניין להתעסק בחיים האישיים של אף אחד- לא של נתניהו, של פרץ או של אולמרט. לא רלוונטי ולא מכובד.

nlth

New member
ואם הבת של בוש היא לסבית,גם אסור?

ועל קלינטון ומוניקה לא דיברו... מה זה,התוכנית של נתיבה נהיה פה..."כאן מדברים רק דברים טובים" על קדימה. הצחקת אותי... יש שאילות קשות,דנים בצורה מתורבתת.בשביל זה פורום. אם יש קללות,אפשר לחסום...אבל לחסום בגלל "שלא ידעו..."... ניסו את השיטה אצל הסובייטים...זה לא עובד היום ככה. אני מקווה שזה לא השיטה של קדימה...כי אי אפשר לחזור אחורה בזמן, למשטרים חשוכים.

למעלה