שימו לב !!!!!

פחולמקרה

מגיע לנועה , לים ולאופק , מזל טוב
(למה לומספרים לנו שומדבר?
)
נראה שהאופק מאיר להן.

../images/Emo49.gifלנועה, ים ואופק הצעירה../images/Emo24.gif

עכשיו מותר לספר, שבזמנו, מתוך משהו שנועה כתבה לי, חשדתי שמדובר בהריון, ושזה מה ששובר אותה. אבל נועה העדיפה לשמור הכל בסוד
אני כל כך שמחה שנועה מצאה שוב את הוריה, כל כך שמחה שחייה קצת מסתדרים להם עם הרבה אהבה. נועה, אני מאחלת לך לגדל את בנותייך בקלות, ומקווה שתצליחי גם עם הזוגיות. באנגלית אומרים שיהיה smooth sailing - שייט חלק

רומי 3

New member
את רצינית? זה נשמע כמו בדיחה

לא מוצלחת...וסליחה מראש-אני זוכרת מצוקה כלכלית ועוד, גדולה (בלשון המעטה)-אז זה "מזמין" עוד ילדה, לאם חד הורית, כ"כ צעירה ובלתי מבוססת (לא רק כלכלית)? לא מבינה התנהגות שכזו-מצטערת על הסגנון...ומאחלת שיהיה בשעה טובה ומוצלחת, על אף ובגלל!!

רומי 3

New member
התגובה אכן היתה אליך...

הבדיחה הגרועה=הולדת ילדה נוספת לאמא בת 22, חד הורית, שלפני מספר חודשים שקלה למסור לאימוץ את בתה הבכורה בשל חוסר כל...אחרי שכתבתי, גם ראיתי את הודעתה של נועה בפורום האחר, ועוד פחות הבנתי-גם לילדה הנוספת אין אבא?אז מה הביא אותה ללדת-כניסה מקרית להריון?נו באמת...

רומי, קטונתי מלבקר את נסיבות החיים

של אחרים. אני מתייחסת למה שיש: אימא צעירה עם שתי ילדות ממה שהכרנו את נועה, למרות גילה הצעיר, נועה היא אימא אוהבת, איכפתית ואחראית. זה לא חשוב מהן הנסיבות שהביאו להולדת ילדה שניה. אופק כאן, ואני מאחלת לשלושתן המון שמחה, אהבה ושגשוג. אני מיצרה על כך שבזמנו, כשנועה שקלה למסור את ים לאימוץ, וכשפנינו אני ואחרים לסייע לה, היא לא סיפרה מתוך חשש שתגובתנו תהיה דומה לשלך. אני לא יכולה להימנע מלשמוח על כך, שלמרות שנועה לא סמכה עלינו שלא נשפוט אותה, היא נעזרה בנו כדי לאזור אומץ ולחדש קשר עם הוריה. אני רק מקווה, שהגבר החדש בחייה, הוא לא מהדורה נוספת של הקודמים. הלוואי והיא מצאה לה חבר לחיים.
גדול לנועה

התנצלות

חברי היקרים לי מאוד. הרשו לי להתנצל על שלא בטחתי בכם, על שהסתרתי מכם את עובדת הריוני ושלא סמכתי עליכם מספיק שלא תשפטו אותי. אני לא רוצה להכנס כרגע לנסיבות הולדתה של אופק. אני לא חושבת שאני אמא נפלאה, אני חושבת שאני עושה המון טעויות, אבל אני לא חושבת שזכותה של מישהי (רומי, לתשומת ליבך) לשפוט אותי. אני לא נטל על משלמי המיסים בארץ זו, אני מקבלת הנחה בגן ילדים של ים (כמו שמגיע לאם חד הורית), אבל אני לא גונבת מאיש את הכסף הזה. קיבלתי הנחה בארנונה כאשר חייתי לבדי עם בתי ושכרתי דירה וקיבלתי אבטחת הכנסה כשלא עבדתי. מצאתי עבודה בזכות אנשים נפלאים כאן ועבדתי עד ללידה כל יום. עברתי להתגורר עם הורי, למרות שזה לא קל לאיש מאיתנו ויש לי תמיכה ולבנותיי יש הרבה אהבה. אני לא חושבת שאני פוגעת במישהו. ואני יודעת שאצטרך להתנצל עד יום מותי על ההודעה שכתבתי אז, בפורום. אבל ההודעה לא נכתבה מרוע לב ולא מחוסר אהבה אלא מייאוש. אז רומי, יכולתי לא ללדת את אופק ויכולתי אולי לחסוך ממנה את עצמי. אבל את יודעת, גם יכולתי לחיות חיים נפלאים וחסרי דאגות אם לא היו קורים כל הדברים שקרו לפני חמש וחצי שנים, אז... מי את שתשפטי אותי? ושוב חבריי הקירים, לא התכוונתי שההודעה שלי תהפוך להודעת כעס. אני מודה לכם שוב על התמיכה ועל האהבה. ותודה מיוחדת ל"חיפושית" ששמרה על הסוד שלי. יצאה לי הודעה מבולבלת.. אתם "עמוד האש לפני המחנה" שלי.. נועה ים ואופק

רומי 3

New member
נועה יקרה

אני ממש לא "שופטת" אותך-דעתי שונה מדעתך ואני הייתי בוחרת אחרת ממך, אולי בגלל ולא רק, נסיון החיים הכפול משלך... חזרת לבית הורייך-יופי-מה יקרה אם שוב תצאי? איזה בסיס (כלכלי ואחר) יש/היה לך, שעה שהחלטת להביא עוד ילדה לעולם?אנחנו, ורק אנחנו, אחראים לתוצאות הטבעיות של מעשינו וכולי תקווה שאכן תוכלי לשאת אותן בגאון. את כבר יודעת, שילד זה לכל החיים...ומההיכרות השטחית ביותר ע"ג פורום זה-את מצטיירת בעיניי כבחורה אינטליגנטית, שיכולה וצריכה לבחור בחירות בחיים. על השאלה, מה מביא ילדה בת 16+ להפך לאם חד הורית, ולחזור על הסצינה(הקפקאית לטעמי שלי) לאחר 5 שנים-רק את יכולה לענות.אני קטנתי.בהצלחה לך ולבנותייך, ואני מאחלת להן שתוכלי לגדל אותן כפי שמגיע להן-בכבוד.

נועה'לה היקרה, אם לא היית עושה

טעויות, לא היית אנושית. אני, כמו רבים אחרים, עוברת כמעט על כל "לעולם אני לא אעשה את זה" האפשריים. אין לך על מה להתנצל, היה רגע משבר. רגעי משבר, ניתן להשתמש בהם כקרש קפיצה, ואת עשית זאת בגדול. יש לך המון על מה לברך. את עושה עבודה נפלאה. לגבי זה שלא בטחת בנו, כנראה שהיו לך סיבות לא לתת אמון באנשים זרים, חמים, תומכים ומעודים ככל שרצינו להיות. כבר אמרתי שחשדתי, ואפילו שיתפתי בחשדותי לפחות שניים מאנשי הפורום. בחרנו לא לשאול אותך שאלה ישירה, בחרנו לכבד את זכותך לא להיעזר בנו. את אולי אימא צעירה מאוד, אבל את כבר "ילדה גדולה", וכבר הוכחת שאת לוקחת אחריות על מעשייך והחלטותייך. הכעס של אנשים כלפייך, לא שייך לך, ולא נובע ממך. הכעס הוא שלהם!! אני לא מכירה את רומי, ולא את נסיבות חייה, אין לי מושג מה הביא אותה ליחס קשה כל כך, לאימהות בגיל צעיר, או להריון שני בתנאים קשים. את יודעת, אנשים עוברים כל מיני חוויות בחיים. איך את היית מגיבה לסיפור שכזה, אילו הצליחו אז לשכנע אותך להפיל? אילו היית משקיעה בלימודים והופכת אולי לאשת קריירה? הדרך בה בחרת, כיוונה את חייך למקום בו את נמצאת היום. הדרך בה רומי בוחרת, מכוונת את שלה. מה טוב יותר? מה נכון יותר? ולמי? - לאלוהים הפיתרונים

רותם111

New member
לנועה וים מליון מזלטובים../images/Emo49.gif

חיבוקים ונשיקות לכבוד הצטרפותה של אופק למישפחה אני שמחה בשבילכן ובטוחה שיהיה לכן כיף באהבה רותם וגם רון מיכאל מוסר ד"ש ומבקש תמונה של הבנות

לנועה'לה, ים ואופק !! ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

אלפי ברכות לרגל התרחבות המשפחה!! ואני שמחה שהסיפור עם הורייך נגמר בטוב!!. וואו, האמת שאני נדהמת ממך! אני מעריצה כל אחת שמסתדרת עם יותר מילד אחד...
בכל אופן- מאחלות לכן אושר, בריאות ושמחה
יש לך עדיין את הטלפון שלי, במקרה וצריכה משהו... נשיקות, אלה וחגית

למעלה