שימו לב

שימו לב../images/Emo124.gif

לקראת כיפור מכינים כתבה בעיתון הארץ על נושא הוידויים והסליחות דרך הרשת והפורום שלנו יהיה חלק מהכתבה. היום ראיינו אותי לכתבה והם רוצים עוד מישהו מהפורום, כמובן בעילום שם והשאלות הן דרך הטלפון. הם ביקשו ממני לשאול אם מישהו מוכן להתראיין. אם יש התעניינות שילחו לי מסר בבקשה (ושוב, הכל בעילום שם והאנונימיות נשמרת)

סילבי 22

New member
צהריים נפלאים לכולם כמו באתי שלחתי מסר לך

אני היום לשם שינוי האווירה בתוכי
עם חברים בנתניה ואולי נקנח
מי מצטרפת? חחחחחחחח

tutit1005

New member
שלום לכולם התגעגעתי../images/Emo24.gif

אז כך עכשיו אני יכולה לבצע כניסה למערכת ללא בעיה אני מקווה שכך זה ישאר..!!! באתי......סחטיין תמיד ידעתי שאת מועילה..בהצלחה..!!!! וסילבי היכן את מבלה היום ?נתניה הבנתי...אני יכולה להמליץ לך על מקומות מיוחדים ומהנים צרי קשר.. והייי מה שלום כולם בבית הזה? מה עם קפההההה? מי מתנדבת להכין?

סילבי 22

New member
היי לילה טוב חזרתי לא מזמן מנתניה

אז ראשית
ברוך הבא בחזרה געגעתי המון ביליתי בחוף הים עם חברים מפורום שכן היה כייף מתה על אוויר הים אם תרצי לבאתי יש את הנייד שלי רגע לפני השינה להגיד לכם שהיה לי אחלה יום נהנהתי מאוד בחברת חבריי והכרתי עוד מישהיא שבאה לבית מלון מרגוע בנתניה והיה ממש כייף עכשיו פורשת לישון נדבר כבר מחר ביי ובאתי קרתי המסר אין על מה

zahav2007

New member
תותיתתתתתתתתתתת!../images/Emo124.gif

מה שלומך??? באמת המון זמן לא היית כאן. מה חדש אצלך??? יום נפלא זהב

tutit1005

New member
סילבי וזהבי כנסו

סילבי נשמה קיבלתי את המסר שלך אשמח ליצור קשר ..ו..אני שמחה שנהנת מגיע לך להנות והלוואי שתהני כל חייך. וזהבי ..מתגעגעתיייייייייי מה המצב.? נכון לא הייתי פה המון זמן היו לי קצת מניעות עם המחשב וגם זה עבר.. הבנתי מקריאה קצרה בפורום שעברת הרבה בתקופה הנ"ל אז מה שיש לי לשלוח לך זה .
ענקי ..ורק בשורות טובות אמן.

סילבי 22

New member
ערב נפלא לכולם כאן

המון תודה
אין בעיה מתי שתרצי תודה גם את נשמה בעצם כולם

tutit1005

New member
סילבי תגידי ..

את לא עייפה פרפר לילה שכמוך אמש ישנת בסביבות השעה 2 בלילה האם גם היום יש חגיגה? האם יש היום לילה לבן ואני לא יודעת?

סילבי 22

New member
משהו כזה רוצה להצטרף? חחחחחחחח

לא כפרה אין לילה לבן זה זמן איכות עם הנסיך שלי כי מחר אין לימודים שלי עושה חיל יום שישי לא לומדים אז צריך התיחסות מבינה שיהיה לך ערב נפלא יא שובבה תותית

סילבי 22

New member
נכתב ע"י סילבי

"לא חשבתי, שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותי לאט לאט. אולי, אני איבדתי כל תחושה, חושב שאני עף ואני בעצם על הרצפה. השירים, ניבאו את עצמם, הם חזו את מה שקרה, השאירו דם על הים."

למעלה