שימו לב שימו לב!!!!!!!!

שימו לב שימו לב!!!!!!!!

בגלל מספרי הרשמה נמוכים יחסיס (25) החלטנו לדחות את הטיול תימנים ביום. הוא יערך ביום ו' הקרוב בשעה 11:00 יציאה מתכון הראל. לכל מי שלומד בי-ם, ההסעה תאסוף אתכם בשעה 10:40 מבניני הומה לכיוון ת"א. מבחינת אישור לבית הספר אז ככה: מי שלומד בהראל, הדבר מאושר ע"י אלי מלמד. מה שאתם צריכים לעשות זה רק להביא אישור לבית הספר מההורים שמאשרים לכם להשתחרר בשעה 11:00. חתיבת היובל, אותו דבר. רק שבנתיים עוד אין אישור של המהנלת, דה יפתר מחר. כל השאר - משתחררים על סמך אישור הורים. אם יש בעיה ספציפית פנו אלי ואני אפתור אותה. אז קדימה, מתחת ל 30 לא נצא!!!!!!

ודבר אחרון...................

ההרשמה כמובן הוארכה ביום ולכן היא נסגרת היום. כמו כן לכל מי שלא יודע אז היום בהיסטוריהקרו הדברים הבאים: 1. נחתם הסכם בין ממשלת בריטניה למנהיגי אירלנד על הקמת מדינת אירלנד החופשית (1921) 2.פינלנד מכריזה עצמאות מרוסיה (1917) וכמובן, קישורים בשביל ללמוד על אירועים מרתקים אלה.......... אז קדימה, תרמו למאמץ הלאומי ותרשמו בהקדם!!!!!!!!!!!!!!!

Hbentzur

New member
יכול להיות שגנבת לי את הכותרת?!

המממ טל צוראל, זה הכי מבאס בארץ. זה אומר שאני מפסידה שני שיעורי תולדות! זה לא מאוד הגיוני... וחוץ מזה- מזל טוב לאירלנד ופינלנד!

למעלה