שימו לב שימו לב!

Hbentzur

New member
שימו לב שימו לב!

כמובן שכולכם זוכרים לטובה את ההופעה של שלום חנוך ושלמה ארצי... אז: ישנה אפשרות שנצא כולנו שוב להופעה, אבל הפעם במקום שונה עם להקה שונה- בית הבובות, במעבדה! (זה הזמן לקריאות כמו "ואו!" או "יש! וייפייי!" או אפשר גם "המממ אחלה") ב ק י צ ו ר: ההופעה היא בתאריך ה-23/12 שזה יוצא יום שישי, בשעה 22:00, במעבדה בירושלים (למי שלא מכיר, זה טיפה מעל החאן וזה אחלה מקום!). לגבי ההרשמה- או להתקשר להזמין כרטיס בטלפון 6292000 ולהודיע לי או לטל צוראל שקניתם כרטיס כדי שנשמור מקום בהסעה, או להעביר את הסכום אלי או אל טל. במידה ויהיו מספיק נרשמים, נארגן גם הסעה. מכיוון שזה בלתי אפשרי היה לארגן עם המעבדה שישמרו לנו מספר מקומות, תהיו חייבים לקנות כרטיס מהר בשביל להבטיח את מקומכם. צריך להתארגן מהר אם רוצים לצאת מספיק אנשים (לא כמו אל גילדת הצמר... אהמ אהמ
) לכן- בבקשה מי שיכול לעזור עם טלפונים/ שלטים/ דיבור עם חברים וכו' מוזמן ואפילו מתבקש לעזור! (טל אם שכחתי משהו, אתה מוזמן להוסיף...)

Hbentzur

New member
קדימה להרשם!

מי שלא ירשם מהר, פשוט לא ישארו לו כרטיסים! קדימה קדימה.... הפעם המקום להרשמה ממש לא תלוי בנו, תזרזו את החברים שלכם ותתקשרו! רק לידע כללי- התאריך להופעה זה היום הולדת של מור כספי... אז אם במקרה הגברת מוכ תבוא איתנו ולא עם החברות (הדמיוניות) שלה, נעשה לה אחלה חגיגה...

Bob Habanai

New member
אני בעד...

אני בעד לחכות עוד כמה זמן ונפוצץ את ההופעה של הקספרים.

למעלה