שימו לב שימו לב

הילהמ

New member
שימו לב שימו לב

החלה בזאת העונה החמישית בארה"ב וכם דין התחתן ובגד!!! עם רורי!!!

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gifמעלי^^^../images/Emo7.gif

דיייייייייייייי...תזהירו מספוילרים!!!!! נמאס לי! נמאס לי לבקש את זה שוב ושוב, עצוב לי לראות שאנשים שלא רוצים לדעת מה קורה[כרמל, גל, דפנה..] נהרסת להם הגלישה בפורום!
נמאס לי לספר שוב ושוב שבהולמרק משודרת העונה השנייה כרגע, והיא האחרונה שהם רכשו.. שבערוץ 10 השלישית שעוד שני פרקים נגמרת ושבארה"ב החמישית.. וכן..היא לא החלה בזאת..היא החלה לפני חמישה שבועות! גאד דאמט לא כזה קשה לקרוא שתי הודעות בעמוד לפני שאתם פותחים הודעה חדשה? התחרפנתי רשמית!
קצת תשומת
מדי פעם לא תזיק.. אה..וכן.אנשים..תשמרו על שפה טוב? יש פה הודעות שממש ממש מגעיל אותי לקרוא אותן.. אהה..וגם כשאתם עונים, תוודאו שמה שאתם אומרים נכון לפני שאתם מפרסמים אותו! עד כאן קיטורי איילת להיום, מקווה שתקחו לתשומת לבכם!

Nerade

New member
תודה.../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

ד"א, יש ספויילר בהודעה שלך, או שאני יכולה לקרוא אותה?

Nerade

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ההודעה שלך משעשעת...
ז"א, מסכימה עם כל מילה
, אבל "גאד דאמט לא כזה קשה לקרוא שתי הודעות בעמוד לפני שאתם פותחים הודעה חדשה? התחרפנתי רשמית!" ממש משעשע.
*בורחת* אבל אנשים - באמת תשתדלו קצת יותר.
באמת יש פה שאלה, ואז השרשור של השאלה הזאת הוא ראשון בעמוד אבל פותחים עוד שרשור עם בדיוק אותה שאלה. אם מישהו הבין. בלה.

morini77

New member
../images/Emo58.gif פרומו.

אימא! פרומו מפחיד ביותר! בגלל המוזיקה הזאת, זה נראה כאילו כריס בא מגיהנום להרוס ללור וללוק. שזה לא רחוק מהאמת! תתרחק מהם! מגעילול שכמוך!

../images/Emo58.gif

אני אוהבת את כריס... אני עכשיו די בדילמה, אני לא יודעת אם אני רוצה שהיא תהיה עם כריס או עם לוק. לוק ולור נראים ממש ממש נחמדים ביחד בפרומו הזה...

Kill Bernard

New member
../images/Emo58.gif

יש בכלל שאלה?.. ל ו ק ! ! כריס, עם כמה שהוא דמות חשובה, כבר די מיצה את עצמו אחרי הענין הזה. הם ביחד, לא ביחד, כן ביחד, לא ביחד.. אחרי כל זה זה כבר נראה לי קצת מוגזם להחזיר אותם שוב. וכן.. לוק חמוד בפרומו

Sweet Misery

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

באמת פרומו מפחיד! ורורי, איך את מדברת לאבא שלך? חוצפה! אני אוהבת את כריס.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

יותר מדי אנשים הם כל כך פרו לוק/לורליי שזה יוצר להם אנטי אוטומטי לכריס.

מ רוחאס

New member
אני לא קשורה אני יודעת אבל...

שמתםם לבב שרורי נהפכהה להיות ממש יפה????? כמו בפרומו שם היאא כוללל כךךךך יפההה שםם

gilmorefreak

New member
את מתכוונת ל-506../images/Emo3.gif

ואממ..למישו בא לתאר לי? יש לי בעיה עם כרטיס הקול במחשב ואני לא יכולה לראות את הפרומו

למעלה