שימו לב שימו לב!!!!

hermoni

New member
שימו לב שימו לב!!!!

הדיסק של הראפר בי סייד אשר הוצא למכירה לפני כמה חודשים עומד כעת להורדה חופשית וחינמית מהשרת במירק!!!!! כל מי שרוצה פשוט להיכנס למירק עזרה לזה אפשר לקבל מטל או ממני באייסיקיו: 93287338 שם לכתוב : "אז מה דעתכם על האלבום של בי סייד?" בלי הגרשיים:) ולהוריד חופשי מי שמסתבך עם השרת לפנות אליי לפרטי תהנו! אחלה של אלבום מומלץ לכל שומע היפ הופ עברי

TeeAnTee

New member
בעל הבית השתגע!

האלבום של בי סייד שלא ניתן להשיג בחנויות המובחרות אלא רק בשרתים של היפ צ'אט בחינם! העסקה הכי טובה שעשיתם, רק היום (טוב לא רק היום) תורידו ולא תצטערו.

hermoni

New member
אני מבקש

לא בשרתים! רק בשרת של חרמוני הידוע לשמצה כשרת הטוב והחדש בהיפ!

baduist

New member
ושאלת השאלות היא:

מי זה בי-סייד? מה זה בי-סייד? למה ואיך? והאם? וכיצד ואיפה? (כן, אני יודע שאיך וכיצד זה אותו דבר)

hermoni

New member
סיפורו של הבי סייד

רואי ברק הידוע בכינויו בי סייד הוא ראפר יחסית חדש מנתניה (ריספקעת!!!) יחסית אלמוני אך הוציא EP של 7 טראקים כדי שאנשים קצת ישמעו דברים איכותיים ממנו האולפן כאמור הוקלט באולפן מקצועי עם הפקות מקוריות וכל הדברים האלה כרגע הוא חייל בצה"ל בגולני אבל ביקש שיהיה אפשר להוריד כדי שאנשים ישמעו אותו וכאלה הקיצר בואו לשרת שלי!!!

Rapid נאור

New member
ביי-סייד זה רואי. בחור מנתניה ש..

לקח יוזה והקליט לעצו איפי שלם באולפן עם הפקות מקוריות. דווקא ממש יפה, תשמע תוריד תתרשם...

G-Ruff

New member
יש להקפיד להוריד!!!

כמה שאני לא אובייקטיבי, האלבום באמת שווה הורדה זה בטוח
מכרנו את כל העותקים, אז תהנו מהחינם!

or001

New member
חחחחח עותקים

מה קרה שנגמר העותקים? בעייה עם הצורב?
סתם נו..... כבוד גדול מאוד לבי-סייד וכבוד לג'י ראף הכמוש שמשתתף אף הוא באיפי. שיר מומלץ בחום, הכי טוב באלבום אולי אפילו הכי טוב בהיפ הופ הישראלי עד היום: הבלאדה על ביטון! מה אתה אומררררררר

Mr SuTuL

New member
irc.israel.net -> #היפ

אבל כרגע ישראל נט לא מתחבר לי משום מה

hermoni

New member
בעיות זמניות אני מקווה

מבטיח שמחר על הצהריים השרת יעמוד על רגליו והכל יהיה טוב

TeeAnTee

New member
כן יש איזה בעיה זמנית בשרתים

דווקא עכשיו ששברנו את שיא האנשים

EmGee

New member
אני לא הורדתי!!!

אני פראייר שהלך וקנה את זה :)

G-Ruff

New member
יש להקפיד להוריד!!!

כמה שאני לא אובייקטיבי, האלבום באמת שווה הורדה זה בטוח
מכרנו את כל העותקים, אז תהנו מהחינם!

Mr SuTuL

New member
דרך אגב..

שמעתי את השלוש שירים הראשונים ובאמת שווה להוריד

hermoni

New member
טוב נקווה שזה יעבוד...

הקפצה מסיבית מהעמוד השלישי!!!!!!!!!!!!!! להוריד!!!!!1111 לאנוס שרתים!!!!!!!!!111111111111

למעלה