שימו לב שימו לב!

שימו לב שימו לב! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

נכנסה אופציה חדשה בפורום "מאמרי הפורום" פרסמתי שם שני מאמרים שהם בעצם מאמר אחד שתרגמתי במיוחד עבור הנשים והנערות המשתתפות בפורום זה! שווה קריאה! \האופציה מופיעה בפס האפור למעלה בראש הדף, אם אתם מעוניינים לכתוןב מאמרים משלכם אתם מוזמנים לשלוח לי אותם באי מייל ואני אעלה אותם לארכיון המאמרים, רק אנא מכם, אם המאמר תורגם או הועתק אנא ציינו שם הכותב, מקום הפרסום וחברת ההוצאה כדי למנוע פגיעה בזכויות יוצרים. ספרו לי מה דעתכם על המאמרים החדשים. אפרת

אשלונית

New member
אפרת

הסתכלתי על המאמרים, ולא זאת לא הודעת תגובה, מצטערת. הכל מקרה, בגלל חוסר זמן והכאב עיניים שעושה לי המחשב, הדפסתי אותם החוצה ואני אקרא אותם בקרוב ואז אגיב. אשלי.

אם תוכלי להסביר לי ...

מה קרה כשניסית לפתוח, אני אדוח למערכת תפוז אם יש באג כדי שיתקנו.

joy24

New member
מעניין מאד..!!!

אהמממממ... מה עם הבננים ? כל הכבוד על ההשקעה
joy

אל תדאגי יקירה יבואו עוד!

הבעיה היא שרוב הסובלים מהפרעות קשב וריכוז הם בנים, אולי בגלל שיש יותר בנים היפראקטיבים וקל יותר לאתר אותם (יש המדברים על 98 אחוז מהסובלים) ולכן חשבתי שיש מקום להביא קצת חומר עך הבנות.

@זהר@

New member
באמת? 98 אחוז??

נו אז אני מרגישה מיוחדת
אני ADHD ואני בת ואני גם מבוגרת, אני במיעוט קטנטן של יותר מ 2 אחוז, איזה כייף לי!!
קראתי את הכתבות (לאט, לאט, בחלקים, עם עזרה
(באמת שאני יודעת לקרוא אבל מה לעשות, לא יכולה להתרכז במה שאני קוראת)), הכתבה על מבוגרות עם ADD מתלבשת עלי כל כך טוב שזה מדהים. קצת חסרה לי ההתיחסות ל H שב ADHD ....

מיכל ב

New member
אני מוחה

לא קראתי את המאמרים אבל עד כמה שאני יודעת בנים ובנות... בקטע הזה יש שיוויון. אלא מה, את הבנים שומעים, מרגישים ולכן המערכת זועקת והם מאובחנים. בביתי 100% מהבנות לקויות ואף לא בן אחד... הוא האבא. אני יודעת שאני יכולתי לקשט את הכיתה הרבה שנים ואף אחד לא היה מעורר ת´עניין. היום המודעות גוברת ובנות רבות מאובחנות, זה עדיין לא מספיק, אבל זו דרך. מיכל.

למעלה