שימו לב - ספר חדש יוצא חודש הבא

pakmen

New member
שימו לב - ספר חדש יוצא חודש הבא

זהו ספר שיכיל את התמונות מכל הספרים + תמונות נוספות עם הסבר לכל תמונה ניתן כבר להזמין באמאזון

SaberTooth

New member
../images/Emo4.gif

אתב ברצינות אומר שסריקת דפי הספר והעלתם לפורום היא לא עברה על זכויות יוצרים

כן!!!

מה אתה חושב אני פסיכי שאומר דברים בלי מחשבה? תראה אולי יהיה בספר תריסר תמונות שלא ראו עדיין אבל מעל ומעבר לזה רוב כמעט מוחלט זה של התמונות שיש באתרים בנט עצמו בשרתים אתה יכול להשיג את רוב התמונות גם ככה תמיד אפשר להגיד שמצאת את התמונות הללו בקזה בחיפוש תמונות כמו שמצאתי את רוב התמונות שהיו לי ככה שזה עברת זכויות יוצרים? אתה יכול לעשות בעצמך ספר אישי שלך של התמונות שאתה מוצא

לעזאזל

היית יכול למצוא תמונה יפה יותר.......... חחחחחחח לא חסר מתוך 100 ספרים עטיפה יפה יותר........ בכל מקרה למה סמת את זה פה? תן לי להביא? שכל אחד יביא לכן את כל התמונות שלו מרומח הדרקון ושקשורות? היו לי פעם איזה 50 תמונות שונות של הרבה דברים אבל כמעט כולן נמחו אם ההקס דיסק שנהרס לי יחד אם השירים והסרטים שהיו לי מעל 3000 תמונות שונות של ADND

חחח...רק 3000?

ואתה לא מבין...מה שעשיתי זה בכלל לחזק את עמדתך! הראתי שכל תמונה(כמעט...) של הרומח אפשר למצוא ברשת! ואתה עוד מתלונן?! ציטוט->"היו לי פעם איזה 50 תמונות שונות של הרבה דברים" זה לא כ"כ קשה להשיג...

אני לא יודע ממש

אבל את רוב התמונות אפשר למצוא על הרשת כמו התמונה של הדרקון השחור ורייסט על המזבח שמה זה לא עטיפה אבל תמונה בתוכו פסל הדרקון אבן מרחוק אם האישה אם השיער הלבן הדרקונים בשמיים אם הסיערה בים שהם על הסירה אם הנערה היפה שיש מלא תמונות ששייכות שאין הרבה שמכירים אותם בכלל

האישה עם השיער הלבן

היא סילברה אם אני לא טועה. זאת תמונה מוכרת. כל התמונות שציינת מוכרות(יש אותן בכל אתר רומח דרקון מכובד). יש לעומת זאת כמה תמונות שיש לי שלדעתי הן די נדירות. למשל: *תמונה של לורד סות´ שפירסמתי כאן קודם, שמצאתי באתר גרמני. *תמונה שצוירה ע"י לארי אלמור(לא מופיעה באתרו) ונקראת "DRAGONLANCE". מופיעים בה גדיל, סהר-פז ומי-נהר בראש התמונה ולמטה תמונה מעורבת של סולאס, דרקון אדום גדול, עבדים בדרך ודרקונים. *שלושה ציורי שחור-לבן של לארי אלמור: תניס ולאורנה מתחבקים, תניס וקיטיארה(תמיס עדיין בלי זקן) וגמד מחילות. אלו הדוגמאות הבולטות.

מה להגיד לך? התמונות זה מה שאני

בקושי זוכר וזאת אם סילברה מעט כפי שהבנתי יודעים שזאת היא כנראה שלוש תמונות שונות של הרוכבים של סות´ זה נדיר משמר המוות שלו כאילו החדקרן האדונית והפגסוסים שלה היער המעוות הדרקון רועץ שיניים או משהו כזה מאחורי האבא של אותה נערת אלפים הנסיכה כשאבא שלה אם בועת הדרקון זה מוכר המעוף אם הגריפון מהדרקונים? הקרב הראשון אם הדראגונים הנזירים הללו? ביער? הדראגון המתפוצץ לאש או רעל מה שלא יהיה איתה לי תמונה עוד אחת של דראדון נלחם על ריצפת קרח בדראגון אחר ואחד נלחם בדרקון אש מוזר כזה יש הרבה תמונות שראיתי שלא הרבה מפרסמים אותם

מירטל

New member
תשלם לי

למה מה קרה? שמישהו ישלם לאמזון, וישב אחר כך ימים בשביל לסרוק לך את התמונות האלה? וחוץ מזה, את כולן תוכל למצוא על האינטרנט.

אחד לא את כל התמונות אפשר

למצוא שתיים למה שאני ישלם לך לכזה דבר? תחשבי שניה אם אמר שיש כזה ספר אז שיביא את הספר לפורום

pakmen

New member
הבנתי מהאתר של אלמור

כי בספר יהיו הרבה תמונות שטרם נראו וכמו כן לדעתי תמיד עדיף ספר על תמונות מחשב !!!

למעלה