שימו לב!! סופי בבגד ........

שימו לב!! סופי בבגד ........

ים צהוב לא פחות ולא יותר . לאיטם המלא תיכנסו לקישור יש שם גם בונוס -תמונה של יהודה לוי-

בקישור הבא יש כמה פרטים שחלק

מכם מאוד יאהבו. אני כותבת פה את הכתובת למקרה שהקישור לא יעבוד .כנסו לאתר של סלקום http://www.cellcom.co.il ושם תיכנסו לקישור הראשון תחת הכותרת הודעות לעיתונות.

סופי הזאת מזה מצחיקה ,אמא

בת 26 שאוכלת סוכריה על מקל. היא רשמה באיזה מקום שהיא גונבת את הממתקים לבת שלה. ועדיין היא מצליחה לשמור על פיגורה. דרך אגב קראתם את מה שהופיע בקישור לאתר של סלקום שבו מסבירים כיצד ניתן לקבל הודעות s.m.s מהכוכבים?

בקשר להודעות sms מיהודה או סופי

אז התקשרתי לבדוק . קודם כל ברור שזו עוד דרך של סלקום לעשוק את כספינו אבל למי שיש חסכונות או עודפים יכול להירשם אצל סלקום למעין מועדון מעריצים של אחד הכוכבים או יותר ולקבל עידכונים שוטפים לגבי הדברים החשובים שקשורים לכוכבים וככה ליהיות מעודכנים ליפני כולם.

עדי18

New member
אבל בטח חייבים להיות מנויים לסלקום

בשביל זה....אני בכלל באורנג´...מעניין אם יש כזה דבר גם אצלם...

ADIDIDIDI

New member
שאלה

אני לא מצליחה להיכנס לאתר "נוצץ" יש שם עוד תמונות של סופי? אם כן מישהו יכול לעלות אותם לפה?

לא אין.....

אבל איזה כוסית היא פה נכון?

חזרתי מהקניון- ג´ינגית או בלונדינית

מה אתם אומרים ?מי שיודע כבר שלא יגלה נשאיר אתכם קצת במתח אבל בינתיים אני מעלה שתי תמונות ישנות של סופי מהאינטרנט שלדעתי ממש מוצלחות ואני ניתקלתי בהם השבוע בפעם הראשונה אני מקווה שאני מחדשת לכם משהוא. סופי היתה מקסימה בקניון ואפילו שרה את השיר שלה ,הלבישו אותה בבגד ממש יפה, בקיצור היא שיחקה אותה ,לצערי אין לי תמונות. אם יש למישהוא אז שיעלה אותם.

לא שטאנית ולא דובים- יא שקרנים!!!!

תתבישו לכם! מי שכתבת שהיא שטנית- ראיתם לא נכון!!!! סופי צדקה עדיין גי´נג´ית לגמרי (תודה לאל!!!!!!! הללויה!!!!!!) לילה טוב

למעלה