שימו לב משהו מעניין...

melancholia

New member
חחחחחחחחחחח...

איזו שטות... קשה לי להאמין שבאמת יש מי שמשקיע כ"כ בפירושים האלה ומי שבכלל מאמין לזה. את אותו הפירוש עם אותם הדילוגים הייתי יכול גם להוציא מה"בריטניקה לנוער" תחת הערך "מגדלי התאומים". כל מה שקרה פה, זה שאותו אדם פשוט חיפש איזה פרק בתורה שבו נמצאת המילה "תאומים" והתחיל להשחיר אותיות בסדר כרומטי (המ... אולי לא זאת המילה) כדי ליצור משפט שכביכול מהווה ניחוש למקרים שכבר קרו... הייתי מתייחס לזה אם הם היו מנבאים משהו שעוד לא קרה... ?!?

כל מי שיש לו קצת..

לא הרבה משהו שם בקופסא, יכול להבין שאם אתה לא יודע מה יקרה, מה בדיוק תקליד לתוכנה לחפש? חוץ מזה, שיש נבואות, רק שאנשים לא מעוניינים לראות, או מהפחד, או סתם כי זה של "דתיים" או לא יודע.

EverMan

New member
אתה יכול לעשות את זה

בכל ספר גדול ... זה באמת אממ "שטויות". כל ספר גדול אתה יכול למצוא את הצירופי אותיות המדוברות.

תראה את הלינק השני שם.

יותר מידי פרטים באותו עניין באותו מקום.. מקריות? כמו שלא מיקרי שהעיניים שלך הם בדיוק מעל האף. אותו מתכנן כל יכול. אין שום מקריות בעולם.

EverMan

New member
נכון ישנם שני דברים בטוחים

1.אבולוציה. 2.שניתן למצוא בכל מקום כל דבר.

melancholia

New member
המאמר הזה גובל בטיפשות

מהצד השלילי איך לעז*** יכול להיות שיצור פרימיטיבי התפתח מהאדם? זה לא יותר הגיוני שיצור מפותח יותר יתפתח מהאדם? גם אם כן, הדבר קרה לפני מספיק מיליוני שנים שלפי התורה בכלל לא קיימות. לפי התורה, העולם קיים כבר 5772 (התשס"ב) שנים. בזמן שכזה בכלל אין אפשרות שאיזושהי אבולוציה משמעותית תתקיים וכאן התורה גם פוסלת את האפשרות שהקוף התפתח מהאדם. אפשרות זו בדיוק עומדת במאמר כעובדה. מחקרים רבים על השפה הוכיחו שמקורה הוא באפריקה לפני כ-70,000 שנים. (שוב אנחנו חוזרים לעצם העובדה שלפי התורה העולם קיים 5772 שנים והאדם נולד עם היכולת לדבר ולתקשר תוך כדי שימוש באוצר מילים מורחב. כאן נוסיף את העובדה שעד היום, אף בנאדם לא נולד כשהו כבר שולט בשפה). נצא מתוך הנחה שהדברנים הראשונים בעולם לא היו קופים (אני תומך בתיאוריית האדם מהקוף) ולכן אנחנו מנחשים שהעולם עוד קדום מכך. אותו ראש שבט, שמע את האגדה על הפסל מסבו שגם הוא שמע אותה מסבו. לפי האגדה, פסל האבן נהרס עם פלישת הספרדים לאפריקה תוך כדי שהוא חווה סופת ברד וסופת בוץ שבוודאי עזרו לו להגיע למצבו במהירות רבה יותר. בתוך המערה (זו היתה מערה בכלל?) נמצא פסל זהב שנראה הרבה יותר חדש והוא בכלל לא בלויי. אני יכולים להבטיח לך שגם הפסל השמור ביותר בעולם מתיישן. לכן, כמה שלא תתאמץ, לא תוכל להוכיח שהפסל בן יותר ממילארד שנים (כשליש מהזמן שבו מוערכת האבולוציה). את הסיפור הזה, שמעו החוקרים מאדם שלא יודע אפילו לכתוב, מכאן שזה סיפור שנכון בערך כמו הסיפור של הילד הקטן שלא הרביץ לאחיו ושזה סתם בוכה בכדי להאשימו. כל אחד יכול לשקר ויש האומרים שעל שקרים מתבססת ההיסטוריה כולה. אחרי הכל, אם אתה כותב על עצמך דבר שעתיד להתפרסם בעוד אלף שנים, למה שלא תכתוב שאתה מלך ישראל? כל מסמך השבט הזה הוא חסר כל בסיס ולכן הוא פסול בעיני. מקווה שהוכחתי גם לך שבאתר הזה אין הרבה אמת או לפחות שקרים טובים...

כל עניין חישוב גיל העולם הוא מבחינת

בדיחה אחת גדולה בשבילי.... למה בדיחה? או.. כשיש הפריה, העובר הוא בגודל של פחות מחצי ס"מ. כעבור 9 חדשים העובר מגיע לאורך של כ-30, 40 ס"מ (איני בקיא על המ"מ). עכשיו, אדם כזה שגודל כ"כ מהר לאורכו ולרוחבו צריך לפי שיטת החישוב של המדענים - בגיל 40 להיות בגובה של כמה קילומטרים טובים. אדם מבוגר, לעומת זאת, בערך בגיל 50, אינו גובה כלל. מסקנה: מי אמר שקיים יחס ישר בין הזמן ל"הזדקנות" העולם? בורא העולם, כשברא את האדם הראשון, בראו לגיל כזה שלא צריך לינוק, לגיל לא צעיר, אלא ישירות לגיל מבוגר יותר. כך יכול בורא העולם לברוא כל מה שחפץ בו באיזה מצב שהוא רוצה. לכל אדם שתי אפשרויות: או שברא את עצמו, או שמישהו אחר ברא אותו. אם ברא את עצמו, אז בשביל מה? הוא הרי כבר קיים. האפשרות נפסלת. אם מישהו ברא אותו - אז חייב שהוא נברא ושהיה מישהו שקדם לו, שברא אותו. חייב שיהיה בורא אחד, מגביל לכל המוגבלים. למה? שאם יש 2, אז אחד מהם יכול להגביל את השני כי האחד הוא כל יכול, ואם כך השני כבר מוגבל ואינו כל יכול כי הוא מוגבל. הבנתם? נ.ב. אם האדם התפתח מהקוף, מאין בא הקוף? ראיתם פעם תוכנת מחשב המפתחת את עצמה? היכן קיימת יותר חכמה, בתוכנת מחשב, או בקוף?

MiGrEnA

New member
אני אישית

לא מאמינה כל כך בכל הדברים האלה של רווח בין אותיות, קודים בתנ"ך וכו´ כי סך הכל, מי אתה יובל? מי אני? מי אנחנו שנשער ונחשוב ונסיק מסקנות? מי אלה אותם פרופסורים? האם על ידי האמנה לכל הדברים האלו אנחנו יכולים גם להאמין בין השאר לרמאויות? לדברים שהומצאו? אני מעדיפה להאמין בתורה ובפרשנים וזהו. האם הקישור שלך לכתבה על האבולוציה באמת יוכל לשכנע בן אדם לא מאמין שישי אלוקים? אם בן אדם אתאיסט לא מאמין בפרשנים ובחז"ל איך אתה יכול להוכיך לו על ידי ציטוט החכמים שהאדם לא בא מהקוף? הרי למילה שלהם אין משמעות בעיניו! מה שהכתבה הביאה זו א-פ-ש-ר-ו-ת ורק אפשרות, קו מחשבה שונה או תרצה. בואו נאמר את זה ככה, לא משנה כמה המדענים יחקרו, יגלו, ישערו, יוכיחו. תמיד ישארו שאלות לא פתורות, מבויים סתומים. שאפשר לענות עליהם רק בתשובה יחידה אחת-יש ישות עליונה. העולם היום נורא מבוסס על מוח, הגיון ומחקרים. האמונה לעומת זאת היא דבר יותר רוחני ולכן נורא קשה לשכנע אנשים שהיא קיימת ושיש אלוקים, אז אנשים מביאים דוגמאות כמו מה כתבת קודם. "תראו שיש תורה אפילו היא חוזה את העתיד" אני לא מזלזלת, ואלי אפילו באמת יש בזה משהו. אבל אני חושבת שאמונה באמת צריכה להתבסס, כמו שהיא עכשיו, על רוחניות ולא על הוכחות. במקום לחרוש את התורה ולחפש רמזים נסתרים למה שיהיה, אנחנו צריכים לקרוא בתורה בדברים שברורים לנו, בציווים הגלויים, להעמיק וחקור, לשאול שאלות ולהבין יותר טוב. שבת שלום! אחדות ישראל לנצח!

חחחחח

יש כ"כ הרבה תאוריות אתה יכול לדבוק בתאוריה של "מרכבות האלים" אתה יכול להגיד שכל העולם הוא בעצם בראש שלך אתה יכול להאמין במדע וכו´ אבל צריך להיות לזה איזשהו ביסוס להגיד שמוצא הקוף מהאדם ולהביא הוכחות - סבבה. להגיד שמוצא הקוף מהאדם כי הוא "יודע"? ואם סבא של סבא שלו שיקר? או התבלבל? או סתם המציא את זה? זה כבר באמת שטויות!

melancholia

New member
"משהו של דתיים"?

כשאני רואה את המשפט הזה, אני קצת מתבייש. אין לי שום דבר נגד אותם דתיים ונגד דרכי החיים שלהם. פשוט, להסביר משהו אחרי שהוא קרה זה קצת (השלם). אני אגש לקרוא את אותן הנבואות ונראה מה הלאה... !!שלא תבין לא נכון בחיי לא זלזלתי באדם דתי עקב אמונתו!!

melancholia

New member
הוכחת השקר!

ברצוני להפנות אותך לנקודה מסויימת. שים לב. באתר הזה (וקראתי את מסמכיו בייסודיות) נמצא שני סוגים של נבואות, נבואות של דברים שכבר קרו ונבואות של דברים שכביכול עתידים לקרות. עכשיו, מעוניין אני להפנות אל צומת לבך את עצם העובדה שבכל אחת מהנבואות שכבר "התנבאו" נמצאים פרטים מדוייקים מעוד כגון: מיקום, תאריך, פירוט והסברים. אך בכל אחת מן הנבואות שעתידות להתנבא נוכל רק לראות קטע ארוך ומלא הסברים מעוד לא מדוייקים שלא מפרטים לנו בדייוק על מקום הנבואה, זמן המקרה, פירוט המקרה וכו´. אני מניח שקיבלת את קו המחשבה שלי והבנת אותו. כאן אני חוזר לנקודת הפתיחה של השרשור ואומר לך פעם נוספת- !!!כל אותם אנשים מנבאים בצורה הטובה ביותר את מה שכבר קרה!!!

נו באמת,

אם אתה מאמין בזה, אתה צריך לההאמין גם שנוסטרדמוס הוא אלוהים. יש לי את התוכנה הזאת, עברתי עליה עשרים אלף פעם וכל פעם הגעתי לאותה מסקנה: זה בולשיט. דבר אחד זה להאמין בתנ"כ וכבודו במקומו מונח אבל להתחיל לחפש "נבואות" מוצפנות זה כבר משהו אחר אני יכולה להוציא לך "נבואות" מוצפנות מכל חור. אז מה? אז אם אני אתן לך ספר מדעי ואוציא ממנו נבואות אז תתחיל להאמין בו?

צריך להסתכל,

איך שהמוח שלנו בנוי, זו חכמה שאנו מבינים? נכון, לא. אותה חכמה יצרה את ספר הספרים והשתילה שם את הממצאים היפים האלו. (1+1=?) לא נשמע הגיוני מספיק?

למעלה