שימו לב מה קורה

De-Panther

New member
כמו בכל שאר החצי שנה האחרונה שומדבר

חדש וכל זה צבא ואני נכנס לפה כל יום... לא תמיד כותב

shellyland

New member
מישהי (לא רוצה להשין מי)

אמורה להוליד ילד במזל דגים השנה. אני ממליצה לה לקרוא קצת את ההודעות שלך, שתדע למה לצפות.

De-Panther

New member
אז אל תשיני../images/Emo3.gif ולא כל הילדים במזל..

דגים הם כמוני אני מכיר המון אנשים במזל דגים רק אני יצאתי דפוק ועם מזל רע

shellyland

New member
מיטללל

שודרגה. נורא כיף לי עכשיו לעבוד מולה בהנהלתה. היא מתוקה בטירוף! ולאזי... אחרי שתסגרי איתו חשבון, שלחי את מה שישאר ממנו אלי.

d u c k y

New member
גם לך הוא אומר שהוא יתקשר

ופשוט לא? מה את עושה מול מיטללל?ולמה אחד מיוחד לא חזר לספר מה קורה? וראס? (שלא לדבר על המנהלת המיתולוגית, ששמה הולך לפניה במסדרונות המוסד...) דורק'ה...dor121 נדמה לי...עדידס....ועדיפו ששלחה פרח.... נו חברים - רוצים לראות מה שלומכם....

resputin

New member
אז ככה :)

לא המון השתנה והמון השתנה. התגייסתי, גנזתי את שיערי הארוך והצטרפתי לשורות הצבא בתור צלם צבאי וגרפיקאי וזה פחות או יותר מה שאני עושה ביום יום. ואין המון חדש. בחמישה חודשים האחרונים עוברת עליי תקופה 'לא-משו' שהייתי מעלים מהלוח שנה בכיף.

shellyland

New member
להגנתו אומר

שהוא מתקשר מדי פעם. אחת לשלושה-ארבעה חודשים, ככה... מיטללל מנא"שית בהנהלתה.

jahnon

New member
פורום אפי היקרה

כבר מזמן הוא לא סתם פורום אלה סוג של בית, תמיד יהיו את אלו ש"נשארו מאחור" (בלי כוונה שלילית) שיקבלו בחום את הבנים האובדים והאבודים שבינינו (גם את הבנות) ככה לפחות אני מרגיש כשאני קופץ מדיי פעם. מה קורה איתי? שנה (בעצם שנתיים) גדושות בהרבה ולא כלום, עברתי מס' עבודות אך בשנה וחצי האחרונות מחזיק מעמד באותה עבודה כטבח באותו מקום (כשאני חושב על זה זה בעצם יותר משלוש שנים אם לא יותר מאז שהייתי דייר קבוע כאן) כאשר טבח זו הבחירה המקצועית שעשיתי לפני אי אילו שנים כאשר בקרוב מאוד מתוכננת הסבה נוספת (או בעצם חזרה למקורות אם תרצו) למחשבים, נשארתי ברווקותי מחפש דירה כבר יותר משנה וזהו בעצם.

למעלה