שימו לב מה קורה

d u c k y

New member
שימו לב מה קורה

כשיש עודף זמן בשילוב של הפיכת הלילה ליום. אתם יודעים מה קורה? אני אתן רמז קטן, קוראים לזה נוסטלגיה. לאט לאט, ובלי לשים לב, התחלתי לשוטט אחורה בדפים, לתקופה שבה התחלתי לכתוב בפורומפי, ובעצם התקופה בה הכרתי את עולם הפורומים ותפוז בכלל. הנוסטלגיה בשיאה. למישהו המושג נוירומטר עוד אומר משהו? ופינות הסיכום של כמה מחברי הפורום? והכי הפתיע אותי ששכחתי (עד שבערך נזכרתי) מה זה ראש גדול, ונדמה לי שפעם אפילו רציתי להיות כזה. וטאז השד וה.... ואם אשכחך ירושלים.... ודמי חבר. דביקונים. קליפו. שרשור בוקר טוב (זה כבר בתקופה קצת יותר מאוחרת...) ונוטמג שהיום היא כבר מוסקט. ו-zimes. ופעם היה איזה קטע עם הכוכביות האדומות? או שזו רק אני? משחק החפרפרת. (בחיי שלא הייתי זוכרת את זה, ללא עזרה טכנולוגית)... וגם כל מיני חברי פורום חביבים שכבר לא רואים...דנצ, טאז, לאז (שעליו אני כועסת במיוחד, אבל הוא גם כך לא קורא כאן, כך שתלונתי לא תגיע רחוק). קצרה היריעה מלהכיל... וגם גיליתי כמה דברים. דברים שהפתיעו אותי מאד. גיליתי שהתבגרתי. ושהתגברתי. ושפעם הייתי בודדה בחו"ל ושלי ניסתה למצוא לי חיי חברה בניו יורק. ושהמון המון זמן עבר מאז שחזרתי מחו"ל ואיך שדברים השתנו. ובא לי שוב לשכוח מהכל ולעבור לשנה לחו"ל. ופתאום גם גיליתי שכן הייתי הראש הגדול. (ובאורח פלא כנראה לא קרס לי המחשב...) אני מודה שאני קצת מתגעגעת. איך קל להתגעגע למה שכבר קרה. אתה יודע שעברת וצלחת אותו בשלום, ולכן קל להגיד - "אח....הייתי חוזרת לתקופה הזו...בלה בלה...". הייתי חוזרת.

De-Panther

New member
ראיתי שנכנסת לצ'אט... את נמצאת שם..

ברשימה של האנשים שקופץ לי הכינוי שלהם כשהם מתחברים חשבתי להגיד שלום... אבל אז חשבתי שבטח שכחת מי אני
וכל ההודעה הזו שלך הזכירה לי שאני צריך לעשות לעצמי סיכום של מה עברתי בשנה האחרונה אבל כרגיל אני אדחה את זה... פשוט כי אין לי משהו רציני לכתוב אבל מזמן לא שמענו ממך מה שלומך??

האגס 1

New member
וואוו...

קודם כל, אהבתי את מה ואת איך שכתבת. כמו שכתבת, תמיד כשמסתכלים על תקופה קודמת, שזוכרים שהיו בה המון דברים לא הכי טובים, מסננים פתאום את הזכרון הרע ותפאום התקופה ההיא הופכת לנוסטלגיה. אבל בד"כ התקופה ההיא שאנחנו נזכרים בה היא בעצם סטנדרטית, עם טוב ועם רע ועם מה שידענו או לא ידענו לעשות איתם. מתישהו בעתיד נחשוב ככה גם על היום.

resputin

New member
אךך, פעם. פעם.

פעם הקהילה הזו באמת הייתה שווה לטייטל שהיא קיבלה באותה השנה - "הפורום הטוב ביותר" ו"המנהלות הטובות ביותר". לא שעכשיו פחות טוב, עכשיו פשוט אחרת. (אז מה אם רק מנהלים בחרו אז וכמעט כולם פה היו מנהלים, אז רימינו?) היו ימים. [מי יכול לשכוח גם את הבחירות; מיטל והכונפות המזמרות אל מול דוריק וטאז עם מפלגת הבנים שכרגע ברחה לי שמה]

shellyland

New member
בחייאת ראס...

הסיבה היחידה שהקהילה קיבלה את התואר היתה כי רק מנהלים הצביעו וכל המנהלים גלשו כאן. לא אחת קראנו לה "פורומנהלים - תמיכה" או "פורומנהלים - חברתי" וכאלה. נוסטלגייה זה נחמד, אבל לא צריך להגזים. אישית, כשהייתי מנהלת מאוד פגעו בי ההרעות הכאילו-סתמיות שלכם על איך הקהילה כבר לא מה שהיתה פעם ואיך הניהול כבר לא מה שהיה פעם, אבל בכל פעם שפניתי אל מי-מכם (כולל אליך) במסרים ושאלתי אם יש לכם תלונות או הצעות לשיפרו, עניתם לי שמה פתאום שואני עושה עבודה מצויינת. גם האגס עושה עבודה מצויינת והרים את הפורום הזה, אחרי שגסס תקופה ארוכה בזמן שדנה ניהלה אותו לבד. הוא הביא תכנים חשים ואנשים חדשים ועניין באופן כללי. אז זה בסדר להתגעגע לאנשים של פעם ולתכנים של פעם, אבל תפגינו קצת רגישות! ואם כבר נוסטלגיה, אני מאוד מתגעגעת לראיונות עם הערפד ולשירשורי הכוכביות.

De-Panther

New member
אני מתגעגע לעובדה שהייתה כאן כמות..

גדולה של הודעות במגוון של נושאים ושהייתה כאן קהילה שהיא ממש מגובשת היום זה נראה כאילו חלק גדול מהקהילה המגובשת עבר לאחל"ה ושאר הפורומים שמספר מנהלים גולשים בהם אולי צריך עוד שירשור עוף עם בדיחות דנץ על פולניות??

האגס 1

New member
לפעמים טוב

שצדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים, ושאני לא צריך לענות במפורש אלא רק לחכות שמישהו יאמר את זה במקומי...
אז נכון, אי אפשר לשחות באותו נהר פעמיים, הפורום אולי הוא לא בדיוק מה שהיה פעם, אבל הרעיון הוא שהוא באמת יהיה קצת דומה לזה וקצת משהו אחר. כל מי שניהל אי-פעם פורום (והרי יש פה הרבה כאלה...) יודע שבעיצוב פורום יש מקום לנסות הרבה דברים, שכל פורום והנסיבות שלו, ושהתהליך בסופו של דבר הוא שילוב גם של מה שהמנהל עושה מהפורום וגם של מה שהגולשים עושים ממנו. בהזדמנות זו - אני יותר מאשמח לקבל רעיונות מהגולשים לכל מיני פעילויות בפורום, תיבת המסרים שלי יותר מפתוחה (עד כמה שהממשק החדש של 'תפוז' מאפשר...
) אמרנו ראיונות עם הערפד? גם אני מתגעגע לזה, וכבר בתחילת תקופת הניהול שלי פרסמתי פה את חידוש המנהג, שקראתי לו 'פגוש את הפורום'. קראתי לגולשים להירשם לראיונות. נרשמו שני אנשים. לא גנזתי לחלוטין את הרעיון, אבל אני מבטיח לנסות אותו שוב בעיתוי יותר טוב.

resputin

New member
להלן, מה שכתבתי בסוגריים.

היה ברור לי שזו הסיבה ללמה ניצחנו. ועדיין. שלי, לא הייתה שום סיבה שהיית אמורה להיפגע ממנה, מכיוון וזה לא היה כלל קשור לניהול שלך. בכלל, פורום ורוח הפורום לאו דווקא נקבעות לפי ההנהלה, בין אם כשאפי הייתה נעלמת לימים כלילות ודנה הייתה.. דנה. אלה האנשים, וזוהי, יקירתי, תקופה שחלפה ולא ממש חזרה\הפורום לא התאושש ממנה - וזה קשה. היינו קבוצה מאוד מגובשת, בין אם זה בשרשורי בוקר, צ'אטים כמעט כל לילה של 10+ איש ויתר הווי ובדיחות פנימיות. נקודת המבט האישית שלי בכלל לא פונה להווה, היא מדברת על העבר בתור העבר, שנגמר לטוב ולרע. זה שאני אומר שפעם היה פה שמח, לא אומר שהיום לא, אז אבקש שלא תכניסי לי מילים לפה.

resputin

New member
בייבי,

מעולם לא הייתי חבר בשום קומונה, אז אל תחפשי מחתרות. את צריכה כבר לדעת מכל השנים שאת מכירה אותי שאם יש לי משהו לומר, אני לא מתבייש.

d u c k y

New member
בחייאת שלי...

ההודעה הזו נכתבה סתם כזכרון ישן וטוב. מפה ועד "תפגינו קצת רגישות" הדרך ארוכה, עם כל הכבוד. ממש לא התכוונתי לפגוע בך, בדנה או באגס, ואין לי ולו תלונה אחת לצורת הניהול. לגרום לדברים להראות כאילו כן - זה פשוט לא פייר. ואני מדברת רק בשם עצמי. אני מצטערת אם נפגעתם - אבל או שלא ממש הבנתם את ההודעה שלי ואת כוונתה המקורית (וקשה לי להאמין) או שזה ממש לחפש איפה להעלב כשאין ממה.

האגס 1

New member
ממש לא פגעת, דאקי יקרה ../images/Emo98.gif

ומה שכתבת לא נשמע לי כתלונה על אופן הניהול, ולו רק משום שאני מכיר אותך איכשהו. כמו שכתבתי - דווקא נהניתי לקרוא את העלאת הזכרונות הזו. אלא מה? כשאתה מנהל פורום אתה יודע שאתה עשוי להיות חשוף לביקורת של הגולשים. אתה גם יודע שגולשים ותיקים מתגעגעים למשהו שהם חוו פעם בפורום ולכן הם עשויים לצפות ממנהל נוכחי שיהיה כמו זה הקודם, שלתקופתו הם מתגעגעים. זה דבר לגמרי טבעי. ויש גם תופעות בפורומים שונים של ביקורת סמויה נגד מנהלים. לכן קשה לפעמים להפריד בין התרפקות נוסטלגית נטו לביקורת סמויה, וכשאתה קורא הודעה כזו אתה לא יודע לפעמים לאיזה סוג זה שייך. אבל שוב - אל תרגישי שלא בנוח. אולי דווקא משהו טוב יכול לצאת מההודעה שכתבת - אם אתם (הותיקים....) מעוניינים לחדש כאן פינות ומנהגים שהיו כאן פעם (בתקופה שאני לא מכיר) - זה בהחלט ייתקבל בברכה, ובכלל אני פתוח לרעיונות.

ומה אני,

?
קפצתי לרגע לביקור, בתור חולה נוסטלגיה - הרשימה של דאקי היתה בדיוק בשבילי

d u c k y

New member
נשבעת לך שרציתי

להוסיף אותך לרשימה (ואת כולם כן? שלא יעלבו לי כאן), - אבל חשבתי לעצמי שאתה בטח לא קורא כאן... מה שלומך? ופנתר - באמת נראה לך ששכחתי אותך?

d u c k y

New member
../images/Emo41.gif זה רעיון../images/Emo41.gif

אז אם כל כך הרבה מציצים פה מדי פעם - אולי כל אחד יכתוב מה שלומו? מה הוא עושה? ומה עבר עליו בתקופה שלא ביקר פה?

למעלה