שימו לב לתוספת

שימו לב לתוספת

למעוניינים: שימו לב לתוספת חשובה בשרשור הארוך (בעניין הפגיעה ברגשי דת), שלא הקפיצה את השרשור למעלה.

zazaza

New member
תגיד לי

אתה שם לב שאתה מנסה להשוות בן ילד בן 14 שקרא לעצמו "יהוה" לבין פעילת ימין קיצוני שערכה כרוז שבו נראה סמל הדת האיסלאמית רמוס ע"י חזיר (שנתנו לו מראה ערבי) ???!!! על צמד המילים "קנה מידה" שמעת פעם ?! אתה קורא לפעמים את השטויות שאתה כותב ? אולי כבר תגיש תלונה למשטרה או תפנה לבג"צ על הילד המסכן !!! רק תפסיק לבלבל את המוח...

אני שם לב

קודם כל לכך, שאתה אדם חסר נימוס, שאינו מצטיין בהיקשים לוגיים (עיין תשובתי בפורום "חוק ומשפט"). לגופו של הטיעון שלך: זהו טיעון נאה להקלה בעונש, אבל לא לשלילת עצם ביצוע העבירה. בכל מקרה, גם אם אתה חולק עליי, אינך יכול לשלול בוודאות את האפשרות, שבית המשפט יגיע למסקנה שונה משלך ויקבע, שהמעשה הנדון כאן הוא אכן עבירה פלילית (כשם שאני איני מתיימר לקבוע נחרצות, שהמעשה הנדון הוא עבירה פלילית, אלא, כפי שכתבתי, עבירה לכאורה). בנוסף לכך, אני בהחלט מסכים, שהסיכוי שהמעשה הנדון יגיע לדיון משפטי, קלוש. זאת משום שאם וכאשר תוגש תלונה במשטרה, הנהלת "תפוז" תמהר לסלק את הכינוי המדובר, תטען שהייתה אי-הבנה (או טענה אחרת מעין זו) ותציג את תקנון הפורומים שלה כראיה לכך, שהיא מתנגדת לביטויים מהסוג האמור. בעקבות זאת ייסגר התיק. אבל זה, כמובן, אינו גורע מטיעוניי ברמה העקרונית. גם הפרשנות שלך, כאילו ה"ילד" בסך הכול קורא לעצמו "יהוה" מיתממת. אדם אינו "קורא לעצמו" בשם של ישות שהוא בז לה. ה"ילד" אינו מתחזה להיות "יהוה" (שאז יש להפנותו לטיפול מתאים), אלא בז באופן בוטה לכל אלה שהשם הזה מקודש להם. כך מפרש את הכינוי הנדון כל אדם סביר, מה גם שה"ילד" עצמו אינו מכחיש זאת, ועובדה היא, שאנשים נפגעו ומחו. לעניין התלונה במשטרה: הבהרתי כבר, שאין לי שום כוונה להתלונן, משום שאני עצמי אתאיסט, והכינוי הנדון אינו פוגע בי כלל. את נושא התלונה במשטרה הזכרתי כדי להבהיר את ההליך. מחלוקות אינן מגיעות מעצמן לבית המשפט. מישהו צריך להתלונן קודם.

תגיד לי אתה בסדר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה אתה לא יכול לעזוב אותי במנוחה?????????????? אתה אתאיסט!!!!!!!!!!!!!!!!! אז מה אתה רוצה ממני ???? ללךך תמצא לך חיים במקום סתם להטריד אותי ואת משתתפי הפורום הזה!!!!! הנה בפורופ הזה אתה רק מדבר על הכינוי שלי !! וזה לא פורום על הכינוי שלי !! זה פורום על העיר חולון ואזור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז תצא לי כבר מהוריד! כי אין לי זין אליך וכל הבלבולי מוח שלך !!!!!! תמצא חיים

zazaza

New member
אתה שם לב,

ויופי לך, א. אין ספק שבכל הקשור להודעות שלך איני מנומס. ב. אני מבצע היקשים לוגיים ברמות שונות ללא שום קושי. לדוגמא : אדם אתאיסט (כהגדרתו) שלוחם ומבצע מסע צלב כנגד ילד בן 14 שכינה את עצמו "יהוה" למרות שלטענתו לא נפגע כלל מהכינוי הוא אובססיבי או בעל אינטרסים סמויים. איך זה בתור היקש לוגי ?! ג. שוב אני אסביר, מאחר ואתה מתקשה, שום בית משפט נכון להיום לא חולק עלי מאחר והקורולציה שעשית בין המקרים היא במקרה הטוב מגוכחת ובמקרה קצת פחות טוב אינפנטילית, שמעמידה בספק את יכולת ביצוע ההקשרים הלוגיים שלך. ד. אם אין בכוונתך לבצע שום פעולה משפטית או אחרת בנושא - אז פשוט תרד מהנושא ! אם אתה מחפש תשומת לב, אני יכול להמליץ לך על בעלי מקצוע מסוגים שונים שיסייעו לך בנושא. ה. איני יודע מה גילך או עיסוקך, אולם מאופן כתיבך ברור כי אינך נער --- וככזה, תתטפל לאנשים ברמות הגיל והעיסוק שלך, במידה ובני 14 הם ברמת הגיל או העיסוק שלך, אמור לי ואפסיק להגיב על גיבובי השטויות המסיתות ודורשות התשומת לב שלך. יום טוב וסוף שבוע נעים.

שמתי לב

לשני מכנים משותפים בינך לבין עידו: שניכם גסי רוח ושניכם לוקים בהבנת הנקרא. אתה אחיו הגדול במקרה?

katykr

New member
עופר,

אתה באמת חושב שזה יעזור אם תדבר על זה שוב ושוב ושוב? כבר אמרת מיליון פעמים את אותו הדבר, וכבר מיליון פעמים אנשים התנגדו לך. למה כל פעם לכתוב אותו הדבר ולפתוח את אותו הדיון?

מיליון? ספרת?

קודם כל, אם את רוצה שאתייחס ברצינות לדברייך, אנא דייקי בהם והימנעי מהכללות ומהגזמות מיותרות. ולגופו של עניין: רוב הדברים שכתבתי כאן הם תגובות ענייניות לשאלות ולטענות שהופנו כלפיי (כמו תגובתי זו למשל). איני חוזר על עצמי, אלא במידה שהשאלה או הטענה המופנית אליי חוזרת על עצמה, או שאני מסיק, מתגובות של אחרים, שדבריי הובנו שלא כהלכה.

katykr

New member
חחחחחחחחחחחח............

אני מגזימה? תראו מי שמדבר!! זה אתה שעשית עניין ענקי מכינוי של מישהו!

‡NoK

New member
תגיד...

כל כך קשה לך לא-להגיד-את-המילה-האחרונה תמיד?? לפעמים הדבר הנכון לעשות הוא לשתוק.. תתחיל לאמץ את זה! זה עדיף על הודעות ריקות ומטופשות כמו זו..

תבין את זה !!

אתה סתם מדבר פה הרי אני ממש לא מקשיב לך אני שם עליך ז** ואני ממש לא מקשיב לך
אתה הגעתה למצב שכולם פה שונאים אותך !!! אני גם לא מבין מה הבעיות שלך לומר את הגיל שלך
בבקשה תגיד שנדע מי זה המטריד ילדים מסכנים בלי 14 וגורם להם סבל בלתי הפיך

טעות ../images/Emo70.gif

אתה םה המסכן !! בן כמה אתה ????? מעניין למה אתה לא עונה על השאלה הזאת ????????????????? תענה כבררררררררררררררר

zazaza

New member
אני מוכן להיות אחיו הגדול המאמץ,

וזאת בתנאי שהוריו יסכימו. מאחר ונכנסת למצב של התגוננות-התקפית מלאת הורמונים, איני רואה לנכון להגיב לשאר השטויות שרשמת. וכן מאחר שהשרשור בנושא הופך יותר ויותר לשרשור של "ריב" וירטואלי שעיקרו מי חסר הבנה ומי גס רוח אז אני לא מתכוון להגיב לשום הודעה שלך, מטומטמת, אינפנטילית, חסרת היגיון ושיקרית, ככל שתהיה. שיהיו לך חיים נעימים, שלום ולא להתראות.

אחי הגדול ../images/Emo70.gif

גם אני לא יענה על ההערות המטופשות שלו
כי הוא לא שווה התיחסות אבל רק תגיד בן כמה אתה!!

למעלה