שימו לב לזה!

AlterNova

New member
שימו לב לזה!

זה לבן, זה שמנמן, זה כואב- זו הרגל שלי!! עשיתי היום ואין מאושרת ממני!

מיצי007

New member
וואי!! יפה מאוד

בשחור זה נראה כל כך יותר טוב לעומת אלו שעשו באדום!!! תתחדשי!

super girl 15

New member
מהמם! ../images/Emo12.gif

בקרוב אצלי...

JimmyBoy

New member
כאב?

אני מתעניין כי גם אני שוקל לעשות קעקוע, אבל לא של דפש מוד....

זהר25

New member
בתור מישהי....

שיש לה 2 קעקועים לי אישית זה בכלל לא כאב יש לי אחד בכתף ואחד על הקרסול ולי זה ממש לא כאב. אבל זה גם עניין אישי.

AlterNova

New member
זה באמת די אישי

גם אני תחקרתי המון אנשים אבל בסופו של דבר אתה בא ומרגיש למען האמת התחושה עצמה היא כמו של שריטה עם מחט עכשיו כשעושים את זה פעם אחת על העור, זה לא כואב כל כך, אבל כששורטים את אותו המקום בצורה אינטנסיבית במשך שעה- זה כבר סיפור אחר חוץ מזה גם בתהליך עצמו יש קטעים נסבלים וכאלה שבהם ממש יבבתי. לא נעים בכלל אבל מספק כזה...

זהר25

New member
נכון זה כמו שריטה ארוכה....זה באמת.

משהו אישי יש כאלו שזה נורא כואב להם ויש כאלו שלא , שאני הלכתי לעשות לא שאלתי אף אחד כי ידעתי שזה סתם ילחיץ אותי ,פשוט הלכתי ועשיתי.

Ice machinE

New member
כל מי שיגיד לך שזה לא כואב, משקר

אבל מצד שני, זה לא כאב שהוא בלתי נסבל. תלוי גם איפה עושים את הקעקוע, כל מקום שהעור קרוב לעצם (לדוגמה, בית הצלעות) יכאב ברמות מטורפות. לעומת זאת, אם עושים על היד יש את החלק החיצוני שלה שכואב פחות מאשר החלק הפנימי (בית השחי למשל). לי יש 2 קעקועים, את הראשון עשיתי לפני 8 שנים וזה היה 3/4 של כאב (עשיתי אותו על השכם) ולעומת זאת, במהלך הקעקוע השני שלי (שעשיתי על שריר התאומים) נרדמתי אפילו ל-10 דקות מתוך ה-50 שלקח למקעקע. מה שכן כל מי שעשה קעקוע יגיד לך, שזה כאב ממכר, ברגע שעושים אחד רוצים עוד אחד. אני כבר שנים חושב על איפה ומה יהיה הקעקוע השלישי שלי.

super girl 15

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם הקטע של "הכאב הממכר"... שעשיתי את הקעקוע שלי יצא לי לדבר עם הפירסרית שהיתה איתנו בחדר... ודיברנו על אנשים שחזרו לעשות קעקוע שני ושלישי רק בגלל הכאב...
*היתמכרות...* וטכנית כל הקטע של הכאב והסבל זה חלק מהחוויה... אם היו אומרים לי שאני יכולה להיתקעקע ולוותר על הכאב והזווע - אין סיכוי..
ובלי קשר למזוכיסטיות..
וגם בעיניין של הכאב שמשתנה בין אדם לאדם גם נכון... זה אינדיווידואלי (
כתבתי נכון?) וגם תלוי באזור בגוף שאותו מקעקעים.. באתר הזה יש "טבלת כאב"... תרדו קצת למטה...
http://www.tattooz.net/default.cfm?SiteMenu=Editorial&Department=Articles&ArticleMenu=ShowArticle&Article=73 (כןןןןןןןןן.... גם אני נמצאת בפורום פירסינגים וקעקועים... 785
)

מיצי007

New member
זה כאב טוב../images/Emo99.gif

בקעקוע שלי כל כך נהניתי שהמקעקע שלי אמר שאני צריכה פסיכיאטר
וכן, אני כבר חושבת על השני.

זהר25

New member
זה כול כך נכון לגבי הכאב......

שהוא ממכר ,אני כבר חושבת מה יהיהי הבא ,היתי בטוחה שאני היחידה הלא נורמלית שמרגישה ככה, הקעקוע על הכתף שלי את האמת אני לא זוכרת כמה זה כאב(זה היה ליפני הרבה שנים),אבל כניראה זה לא היה כול כך נורא כי חזרתי לעשות אחד נוסף על הקרסול. זה עניין אישי לגמרי לגבי הכאב זה לא נעים , אבל זה גם לא כאב בלתי ניסבל שאי אפשר לעמוד בו.

aviGODFATHER

New member
וואי איזה טלפתיה...

אני כבר כמה ימים חושב על לעשות קעקוע כזה. עוד שנתיים שלוש אם אני עדיין אהיה ככה מטורף על דפש אני אולי יעשה את זה.. (הם כנראה יישארו מס' 1 אצלי, אבל עד לפני שנה לא חשבתי שתהיה איזה להקה שתעקוף את קולדפליי אצלי, והנה באו להם דפש...)

למעלה