שימו לב לאזהרה!!!!!!!!

שימו לב לאזהרה!!!!!!!!

שלום לכולם, הנה גם אני פותחת במרץ במסע להפצת המייל הזה לכמה שיותר אנשים ברחבי הארץ. המייל הזה אמיתי לחלוטין ואני אישה אמיתית לחלוטין ולכן אבקש לא למחוק את פרטיי בסוף המייל בכדי שיוכלו לוודא את אמיתות המייל (מי שירצה). ישנה חברה בשם "ברומרס" אשר מפרסמת את מוצריה בחוברות של חברות האשראי (אלו הבאות עם החיוב החודשי). החברה הזו היא חברת קש. יש להם מוקד הזמנות מאוד נחמד ויעיל אשר שמח לקבל מכם את מספר כרטיס האשראי והכתובת אך מוצרים לא תראו ממנה. אני לא היחידה בעסק הזה ויש עוד קורבנות למעשי ההונאה של החברה הזו. לאחר ביצוע הקניה אין אפשרות לדבר עם מוקד שירות הלקוחות ולא ניתן לבטל את העסקה אלא רק דרך מוקד שירות הלקוחות (שלא עונה כזכור) אל תרכשו מוצרים דרך ברומקס - אתם שמים את כספכם על קרן הצבי. נא הפיצו מייל זה לכמה שיותר אנשים. ראו הוזהרתם. שרית

היי דרומי....

האתר נהדר...שמרתי אותו במועדפים. כדאי לבקר בו ולבדוק מידי פעם את נכונות ההודעות הנשלחות אליינו. כל הכבוד. שרית

אילנית12

New member
שרית,אני הזמנתי כמה פעמיים מוצרים

מהחברה הזאת ,דרך החוברת של וויזה. וברוך השם כול המוצרים הגיעו אלי,וגם ענו לי לטלפונים. ניראה לי שזו סתם השמצה,או לקוח לא מרוצה.

אילנית, עוד לא הבנת מי זו הספרית?

אם תתיחסי אליה ברצינות את תגלי שאת לא הרבה יותר טובה ממנה. היא מביאה לנו חומר ממוחזר וכזה שאיננה מבינה בו כלל. היא, מבלי לפגוע במקצוע, בסה"כ ספרית. רולים, פאן, צבע... זה הכל. זה מה שהיא מבינה. כל יום כותבת לגיא שההו כתב כך, וזה כתב כך. תוריד אותם וכו... על מה זה מראה? על סובלנות? פתיחות? לא! זה מראה על הבנה מוגבלת ברולים.

Jen74

New member
אתה כותב "מבלי לפגוע במקצוע" ופוגע

בכל הספריות באשר הן. לידיעתך, אמא שלי למדה ספרות והיא ספרית מקצועית ויש לה יותר שכל וחוכמה מאשר לרוב הכותבים כאן ואתם לא מגיעים אפילו לקרסוליים שלה. אז לכתוב "בסך הכל ספרית" זה לא מכובד ולא יפה. כשאתה הולך להסתפר אתה בטח לא חושב "בסך הכל ספר". אני מציעה לך להיזהר כשאתה הולך לספר/ית שלא יוריד לך בטעות חלק מהאוזן.

אלייך גני...

אל תקחי ללב..הישויות שוב מתרגזות והן עושות זאת בלי חן... פשוט מתחילות להשתמש באותם משפטים חסרי הקשר...שאין אחריהם ולא כלום. לישויות קשה לשמור על תרבות נאותה... כידוע לך מעולם לא השמצתי אף אחד כאן בפורום..אפילו את אלה שגולשים על חשבון שעות העבודה..פשוט הערתי להם בעדינות רבה מעולם לא בשמות גנאי או השפלות ועלבונות..הבוטות היא לא חלק ממני אלא להיפך.. שימי לב כיצד אחת הישויות נותנת להבנתך ציונים "חסר חמור בתבונה" וכיצד אותה ישור מגייסת את חז"ל לעיניני סתימת הפיות כאן בפורום. בכל מקרה מאחלת לך הרבה סבלנות וסובלנות כאן בפורום. כמו כן מייחלת לנצחונה של מכבי תל אביב. ערב נעים שרית

ספרית חסודה, אם כבר את מצטט, עשי

זאת בבקשה בחן ובעיקר בדיוק. כתבתי 'חסך' ולא 'חסר'. ברור ממש שהבנת בשפה העברית חסרה מאוד. חסך בא ממקור הסטורי וכולל עקבות חסר מכוון למלאי. לכן במקרה שלך מדובר בחסר, כלומר לא תוצאה מולדת כי אם חסר במלאי המלים והקשריהם. ברור גם שלא תביני כלום ממילא. אז מה אני בכלל טורח להסביר לך. זה מאוד נכון והגיוני מצדך לצחוק עלי , הלו כן?

ג'ני, אמא שלך בגובה בנין? הרי אמרת

שאנחנו לא מגיעים לקרסוליים שלה. כתיבתך מלמדת על חסך חמור בתבונה. כדאי לך להמעיט בכתיבה ודיבור כדי שתקני לך סטוס של "סייג לחוכמה - שתיקה" אגב, את ממש לא יותר טובה מהספרית....

אלייך אילנית

אם הזמנת וקיבלת והכל בסדר..אז נפלא ואני שמחה שלא נפגעת. אבל תסכימי איתי שכדאי מאוד להיזהר. בכל מקרה שיהיה לך ערב נפלא שרית

אילנית12

New member
בוודאי,שמסכימה איתך שצריך

להיזהר.תמיד צריך לשים יד על הדופק כשנותנים כרטיס אשראי. אחי גם הזמין אצלהם לא מיזמן וגם קיבל את המוצרים בזמן.

למעלה