שימו לב כולם

שימו לב כולם

כמו שאתם יודעים מכבי תל אביב זכתה בגביע אירופה אז מחר אמרו שהחגיגות יהיו בפארק הירקון בתל אביב יהיו שם כנראה זמרים כמו בשנה שעבר ואולי השנה מאיה תהייה אבל בכל מקרה אני ימשיך לעדכן

אביבוש7

New member
אירופה צהובה!!!

שנה שעברה מאיה היתה אל מול עיניהם של 120 אלף איש!!! אני הייתי אחת מהם!!... והיה מדהיםםםםםםםםםםםםםם אלללהההההההה מכבי אימפריה!! כולם יודעים שאירופה צהובה!!!

מחר מאיה מופיעה בפארק הירקון

בשעה 8 בערב בחגיגות של מכבי תל אביב החגיגות יהיו משודרות בערוץ 5+ (ערוץ 55 בדיגיטלי) משעה 9 בערב אבל תשימו בכל זאת את 3 הערוצים 1 2 ו10 באותה השעה את החגיגות ינחה דידי הררי ורפי גינת

מאיה היום בחגיגות של מכבי תל אביב

בפארק הירקון בתל אביב יהיו שם גם: אבי מסיקה סאבלימינאל והצל מומי לוי וכלא שש החגיגות היום ב8 בערב וב9 בערב בערוץ 5+

אולה מכביייייייי!! מזל טוב להםםם!!

באמת הגיע להם !! חח למרות שאני לא ראיתי את הפיינל פור חח לא עניין!! אבל מאיה כן הייתה כפרה עליה מושלמתתת!! אתמול ראיתי אותה בחגיגות בטלויזיה מהממתתתתתת!!!!!!!!!!

אביבוש7

New member
../images/Emo104.gifאירופה צהובהההה!!../images/Emo106.gif

אוקיי אז אתמול ממש ממש ממש ממש אבל ממש בפתאומיות נסעתי לפארק הירקון בת"א.. אוקיי היה ממש מלא מלא מלא אנשושים...ואני הייתי אחת מבניהם!... אבל בואו אני אגיד לכם משו שלפי דעתי שנה שעברה היו הרבה יותר אנשים והיה הרבה יותר כייף!!...כי שנה שעברה היה את הפיינל פור פה אצלנו בארץ!...והייתה הרגשה ואווירה יותר כייפית... אבל גם השנה היה מגניבבבבבבבב ביותר!!!! ומאיההה אווייי מאייההה היא היתה כזאת חמודה ומקסימה כמו תמיד!... פשוט לאכול אותה באותו הרגע...ואיך שהיא התחברה אל כולם בשירים והכל..היה מאגניבבבבבבבבבבבב... תמונות בהמשך השבוע!!! זהו חחוויהה קצרה מאתמול..היה כייף! ואל תשכחו... כולם יודעים שאירופה צהובהההההההההההה, אירופה צהובה!!!!!! יאללה ביי לכם! אוהבת את כולכם ומתגעגעתתת לרובכם!...חח ליאתי מותק אני...נו טוב את כבר יודעת!!..חח...:)

למעלה