שימו לב כולם

שימו לב כולם ../images/Emo124.gif

עם כל הכבוד לחופש הביטוי, לא מקובל עליי מה שהולך כאן. "תפוז אנשים" היא חברה ציבורית וכנציגות של תפוז, מריאנה ואני לא נשתוק ונקבל התבטאויות גסות ופוגעות, הן על גבי הפורום והן על גבי הצ'אט. מי שהיה כאן היום, יודע על מה אני מדברת, אנחנו לא נזכיר את זה על גבי הפורום. קחו לתשומת ליבכם שהפורום מייצג אותנו, את הכנסייה ואת תפוז ברשת, ולא יתכן מצב שנעביר על סדר היום פגיעה מילולית/פיזית מכוונת באישי ציבור/אמנים אחרים בדיוק כשם שלא נסכים שיקללו את חברי הכנסייה או חברי הפורום. אני מקווה שהבהרתי את הנקודה, ובואו נקווה שאני לא אצטרך לכתוב הודעה כזו שוב. יום טוב, בר

alwayschen

New member
תקשיבו אני ממש מסכימה עם בר...

הפורום הזה מייצג את כנסיית השכל וזה ממש לא לעניין לרדת על אמנים אחרים. אני מקבלת את זה שלכל אחד יש דעה אחרת וגם אני לא אוהבת אמנים מסויימים אבל יש גבול מסויים ומה שרשמו כאן היה לא לעניין. בקשר לצ'אט, בכל הפעמים שנכנסתי לשם היה לי ממש כיף והייתי בטוחה שאנשים ממש אוהבים שם אחד את השני...וקללות בצ'אט פשוט יגרמו לזה שאנשים לא ירצו להיכנס לשם והכיף הזה כבר לא יהיה. אנשים, אני חושבת שאתם מספיק בוגרים בשביל להתנהג נורמלי בצ'אט ובפורום...ומי שלא כנראה שלא מתאים לפה. "בואו ננסה עד שיהיה טוב..." (לא קשור לפה כל כך אבל לא נורא ;) נ.ב אם למישהו יש את הגירסא שזהבה בן עשתה לשיר תגידי שטוב אני אשמח אם הוא ישלח לי.

Niran2

New member
רק אני לא יודע על מה מדובר?

כבר לא אוהבים אותי בפורום הזה, אני מרגיש אאוטסיידר לגמרי.

אני אוהבת אותך!!!!!! מוכנה לספר לך במה מדובר

אבל במסר כי זה לא יאה לפורום...

למעלה