שימו לב.... יוס שבת....

קולאז

New member
שימו לב.... יוס שבת....

אני מניחה שביום שבת בשעה 21:10 בערוץ AXN ישודר הפרק הראשון של השרדות 4 אני לא בטוחה אבל לא לוקחת סיכונים.... (ודבר נוסף - למה להם לשים שוב שידור חוזר של השרדות 3). בקשה - אני ממש חדשה בפורום אך לא מפסידה שום פרק בתוכנית!(ממש כמוכם). הפעם אני אעשה הכל כדי לא לגלות מי המנצח בהשרדות 4. אבל אני רוצה להמשיך להכנס לפורום המקום היחיד בו אני יכולה לדבר על התכנית. בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה אל תגלו שום פרט שיכול להרוס בכותרת ושימו סמלים של
זה כל כך חשוב, באמת.... דבר נוסף: השקעתי בהודעה ממש ארוכה ולדעתי כתבתי דעות שעוד לא נשמעו בפורום(לפחות ממה שקראתי) שרשרתי את ההודעה בקשר לשרשור ארוך שהיה בעמוד הקודם והייתי בטוחה שהשרשור יגיע לעמוד הנוכחי ועכשיו מתברר שאף אחד לא יקרא את ההודעה פשוט כי השרשור נשאר בעמוד הקודם (עמוד חמש) וזה ממש מבאס - ממש רציתי לקרוא את התגובות שלכם!!!!

shira245

New member
אממ היום יש בק פרום אפריקה..

ושבוע הבא..אמור להתחיל הישרדות 4 חוצמזה,welcome! ואין סיבה שלא תגלי אם לא תפתחי הודעות עם ספויילרים..

gilka

New member
יום שבת

של השבוע הבא (עכשיו הוא כבר השבוע הזה) יהיה הראשון ביולי

shirakl

New member
ברוכה הבאה

ואם ההודעה שלך נשארה בעמוד הקודם ואת רוצה תגובות - ההצעה היחידה שלי היא שתחזרי לעמוד 5, תעשי העתק, תפתחי הודעה חדשה ותדביקי לתוכה את אותו טקסט... ככה ההודעה תהיה גם בעמוד הזה ותוכלי לקבל תגובות!

למעלה