שימו לב... זה חשוב

yaelcita

New member
שימו לב... זה חשוב

On Tu B'Shvat This Year We Plant and Deepen Our Roots in Gush Katif A year ago just before Tu B’Shvat of 2004 the Prime Minister announced his plan to expel the settlements of Gush Katif. From that day on the inhabitants of Gush Katif are doing their best to fulfill the verse “Enlarge the place of your tent” (Isaiah 54:2), in order to demonstrate to the people of Israel just how determined the people of Gush Katif are to remain there forever. This year we would like to make you a part of our effort, by giving you an opportunity to buy your Tu B’Shvat seedlings from the Gush Katif tree nurseries and to plant them in the villages and IDF army bases in the area. It would mean a lot to us if you were to succeed in encouraging more people to help us. We would be grateful if you could send this letter on to the people on your mailing list. השנה, בט"ו בשבט - שותלים ומעמיקים שורשים בגוש קטיף. לפני שנה ערב ט"ו בשבט תשס"ד, הכריז ראש הממשלה על תוכניתו להעביר את יישובי גוש קטיף מעל אדמתם, מאז ועד היום משתדלים תושבי גוש קטיף לקיים את הפסוק "הרחיבי מקום אוהלך". כדי להראות לעם ישראל את נחישותם של תושבי גוש קטיף להישאר במקומם לנצח נצחים. השנה אנו רוצים לשתף אתכם ולתת לכם את ההזדמנות לקנות שתילים ממשתלות בגוש קטיף ולשתול אותם ביישובים ובבסיסי צה"ל בגוש קטיף . אשמח מאוד באם נוכל יחד להגשים את מבוקשינו ונצליח לעורר אנשים נוספים להיכנס ולשתול.בוודאי גם לכם יש רשימת תפוצה , אנא כחלק מהסיוע לקטיף.נט העבירו תוכן מכתב זה.

אַמִיר

New member
יפה מצדכם...

להחזיר לפלשתינאים את השטחים האלה מקושטים וירוקים מעצים חדשים! באמת כל הכבוד!

MS6

New member
נכון ובתמורה נזכה לקבל מהפלסטינים

מחבלים מתאבדים באמצע תל אביב
תוצרת החמאס כמובן
! והכל הכל בחסות השמאל הקיצוני הישראלי
אני פשוט לא יכול כבר לחכות

אַמִיר

New member
אני מאוד רציני!

זה מראה שגם לימין הקיצוני יש איפשהו רגשות אי שם בלב האבן שלהם...

MS6

New member
כן רגשות...

כמו שלשמאל היפה יש רגשות לא? השמאל היפה שרוצה להרוס בתים, לעקור אנשים מהבית שלהם ולטרנספר אותם בכוח סטייל כהנא למקום אחר. אחח אמיר הלוואי הייתי רגיש כמוך!

אַמִיר

New member
צודק...

סורי שאני כל כך מתחשב בחיילים המסכנים שנאלצים לההרג בגלל אנשים שהחליטו יום בהיר אחד לקום ופשוט לגור במקום מסוכן ביחד עם הילדים שלהם.. שמע משוה... המתנחלים האלה ממש לא מעניינים אותי! מצידי שימותו כולום! לי איכפת מהחיילים שמשלמים בחיים שלהם בגללם! ושוב אני מצטער שאני מתחשב בהם...

MS6

New member
אתה יותר גרוע ממחבל פלסטיני

לפחות הוא הורג עצמו בשביל העם שלו, אתה לעומת זאת הורג את העם שלך עם הפנטזיות הילדותיות שלך. המתנחלים הם הצבא, ומאחוריהם עומדים לפחות 30% מהעם שמתנגד להתנתקות (לדעתי בכלל זה רוב העם אבל לקחתי את המינימום של הסקרים). כל הפלס"רים והיחידות המיוחדות מורכבים בעיקר מביינישים וממתנחלים חילונים, או שאולי בעצם הם מורכבים מכל מיני ילדי פרחים לא? כל מיני רודפי שלום בכיינים? אל תדאג אם אתה לא רוצה שחיילים ימותו בעזה אז הם לא ימותו בעזה, הם פשוט ימותו בשדרות, עד שגם את זה נפנה. ובכלל חיילים ישראלים יפסיקו למות רק אחרי שהפינוי האחרון יתבצע- פינוי כל המדינה. ואגב אני מציע לך ללמוד קצת איך המתנחלים האלה הגיעו לשם.. עשרות שנים הציעו לכל מי שרוצה לגור שם הטבות, גדול מקימי ההתנחלויות, יצחק רבין, שבתקופתו נבנו התנחלויות רבות הציע בתים במחיר אפס בשביל להקים יישובים בתוך יש"ע שיעזרו לצבא לפקח על היישובים הערבים מקרוב.

yaelcita

New member
תיקונים.. בהברות ורגשות..

קודם כל תיקון: את השטחים אנחנו לא נחזיר להם.. אנחנו (חס וחלילה) ניתן להם מתנה כי הם שלנו.... מצחיק שדווקא השמאל הוא זה שמאחל את המוות לחלק מהעם שלו.... אנח נו בבית"ר (ויש לי לעדות כאן 2 מחניכי החרוצים יוסי ומשה) מלמדים שמוות לא מאחלים אפילו לאוייב ( תשאלו אותם מה היה קורה להם כל פעם שמישהו העיז להגיד משפט מטומטם כמו מוות לערבים) ואני בטוחה שגם הם מחנכים את הדורות הבאים ככה.... אז אמיר......... מוות באמת לא מ אחלים לאף אחד... גם אם דעותיו שונות משלך וגם אם הוא גר במקום שלדעתך הוא לא צריך לגור בו. מעבר לזה... הקלות בה אתה מאשים את המתנחלים שעברו לגור שם בדרך חוקית ובעידוד הממשלות (גם שמאל וגם ימין) במוות של חיילים צריכה לבייש אותך.. החיילים יושבים שם כי זה הגבול של מדינת ישראל.... אם הגבול יעבור לת"א... שם הם ישבו ולצערי, שם הם יהרגו כל עוד אנשים כמוך ימשיכו להפיל את האשמה למצב שלנו על הצד הלא נכון של הסכסוך הזה. אגב.. השמחה לאיד הזאת שלכם (ניתן להם שטחים יפים וכו') זו אותה שמחה לאיד שאני ראיתי בחו"ל אחרי פיגועים נגד יהודים בארגנטינה למשל..... אז זהו... שימו לב איך אתם מתבטאים.

charmillion

New member
ההסטוריה בכפי השמאלנות...

כשרוצים משתמשים, כשרוצים משתמטים. כשרוצים מתעלמים, כשרוצים מעלימים. כשרוצים מזכירים (במועדים, בתקשורת...) וכשרוצים אז שוכחים. זה חיה פצועה וחבולה שאיבדה את יכולותיה אחרי הכשלונות שגרמה. עכשיו היא מנסה לנגוס באמת שמסתובבת לה ימנית ממנה.

Dark faith

New member
מה הקשר לשמאל?

העניין הוא הגיוני, תראה כמה חיילים מסכנים את החיים שלהם- בשביל הרצועה שם? ועוד אחריי שהם מסכנים את החיים שלהם- אותם מתנחלים מוצאי לנכון לנתק להם את אספת המים, לחבל התחבורה שלהם- אין להם בושה? גועל נפש! הימין הקיצוני היפה- שזורק אבנים על חיילנו- חיילים שאיבדו את החברים שלהם בזמן שהגנו על אותם מנתחלים!

MS6

New member
החיילים האלה לא שומרים על המתנחלים

במיוחד אלא על כל עם ישראל בכלל. ברגע שהם יתפנו מהרצועה החזית תעבור לאשקלון ולשדרות ואז מה נגיד? אני לא מבין איך אנשים מסוגלים לחשוב שנסיגה תחת אש תגרום לרוגע, יש ישובים בעזה שבכלל לא קשורים לפלסטינים את יודעת? אם נוציא את מורג ונצרים ונכניס אותם להגדרה של יישובים שבאמת תקועים לפלסטינים בגרון (למרות שלא הייתי מפנה אותם) ונדבר על גוש קטיף, האיזור שרוצים לפנות. בגוש קטיף מעולם לא היה ישוב ערבי. מדובר במדבר מרוחק מעזה שאותו הצליחו המתנחלים להפריח. המרחק בין הגוש לשטחי מדינת ישראל הוא 4 קילומטר כשהמרחק בין הגוש לעיר עזה הוא 40 קילומטר. הבאתי אתר שבו יש מפה של יישובי עזה ואני מזמין אותך לצפות בה ולומר לי איפה בדיוק הם תקועים. עכשיו אם נניח יגידו "עדיין יישובי הגוש הם מבודדים" אני יכול להביא דוגמא אחרת על יישובים יהודים בעזה שממש לא מבודדים. כמו הישובים בצפון הרצועה (אם תלחצי במפה על החלק הצפוני ברצועה אז תראי אותו בהגדלה) ניסנית, אלי סיני ודוגית מדובר בישובים שמתחברים ישירות עם ישראל, אין שום הגיון בפינוים חטאם היחידי הוא שפשוט מאוד הם נמצאים בשטחים ששוחררו ב67' מה ההיגיון בלפנות ישובים כאלה? אנשים פה מדברים על פינוי או על העברה. אבל על מה אנחנו מדברים? אנחנו מדברים על טרנספר בכוח של אלפי יהודים, נערים וילדים שלא מכירים מציאות אחרת, שנולדו אל גוש קטיף וזה ביתם היחידי. אנשים שרגילים לאהבה ולכיף של חיים בתוך התנחלות (בתור אחד שביקר בלא מעט התנחלויות, אני יכול להגיד בבטחה שההתנחלויות הם מקום נהדר לגדל בו ילדים. יש מעט מאוד גנבים או פושעים בישובים כאלה והאנשים מאוד איכותיים) הולכים לקטוע פה רצף התיישבות יהודית ברצועת עזה בן אלפי שנים עוד הרבה לפני שהערבים הגיעו לרצועה. בעזה יש את אחד הבתי כנסת העתיקים ביותר בעולם, בן בערך 1500 שנים מתקופת הגמרא. ברגע שנפנה את עזה חלום הציונות ימות, ובלי היסטוריה ואמונה אידיאולוגית- תוך כמה שנים הישובים היהודים ברחבי הארץ ימותו יחד עם הישובים היהודים בגוש קטיף. כי אם אנחנו אומרים שגוש קטיף הוא כיבוש.. אז מה לא?!

Dark faith

New member
משה,

אתה מתיימר שוב ושוב להציג את את העניין כמשהו שבו אתה מבין יותר ממנהיגי המדינה. שמע- הם נבחרי העם, הם יודעים קרוב לוודאי יותר ממה שאתה יודע, להם יש את המידע המסווג. אם כל הכבוד ברגע שהרצועה הזאת לא תהיה חלק מהיישוב היהודי- תהיה הפרדה ברורה עם הערבים- הכל חלק מההתנתקות התנתקות מוחלטת! הוצאת יהודים מהאזור הזה, תהווה את הבסיס המוחלט לניתוק שלנו מהפלשתינאים- דבר שימנע את הסתננותם של אותם מחבלים. ומשה באמת אני חולה עלייך הכל מאהבה!

MS6

New member
זה בסדר המחלה הדדית..

אבל גם יוסי ביילין ואפי איתם נראים לי אנשים שמבינים מאוד ונו? שתיהם בדעות שונות. אני לא חושב שתהיה התנתקות משום שהתנתקות אמיתית מערבים תהיה כשבמדינת ישראל יהיו רק יהודים ובפלסטין רק ערבים. זה הרי לעולם לא יקרה כי אנחנו מעולם לא נפנה ישובים ערבים (לפנות יהודים זה בסדר אבל ערבים? חס וחלילה...) אז מה שיצא לנו שתהיה מדינה ערבית אחת (פלסטין) ומדינה מעורבת של יהודים וערבים (ישראל) שבה המיעוט הערבי רק הולך וגדל עד שגם המדינה הזאת תהיה ערבית תוך 30-40 שנים. התנתקות מוחלטת אגב לא תהיה. עדיין הערבים בעזה יעבדו בישראל, אנחנו נספק להם חינם חשמל ודלק והם ימשיכו להפגיז את ישובי הנגב המערבי. ההתנתקות היחידה שאנחנו עושים זה מהישובים היהודים בעזה.

Dark faith

New member
אישית,

הייתי פשוט הורסת את היישוב, כאילו בסדר נביא להם את האדמה- אבל להביא את זה על מגש כסף?! תאמינו לי שהלוואי שלא היינו צריכים למסור את השטחים הללו- אבל המציאות היא אחרת.

אני סתם צחקתי !

למרות שהייתי שמח לשמוע עם המתנחלים ישתלו את עצי הזית שהם עוקרים לפלסטינאים !

למעלה