שימו לב, ה-ספוילר(!):

שימו לב, ה-ספוילר(!):

הערב פותח ארז טל "ביום רביעי הזהיר האח את הדיירים לא לומר לחבריהם מילה על החלטתם את מי מהחדשים להדיח, וזה מה שקרה", כאן עולה התיעוד של כל דייר כשעובר על הוראת האח באופן בוטה, וממשיך ארז "לכן להצבעת הדיירים אמש אין השפעה על הדיירים החדשים, כל החמישה נכנסים, וכמאז ומתמיד(!) במקרים כאלו יועמדו המתאמים (כל הישנים) להדחה, והפעם - כחלק מהסנקציה - הדחה הפוכה: הצופים מצביעים לדייר אותו רוצים להדיח", קוי ההצבעה נפתחים אך על הדיירים מנחיתים את הפצצה לקראת הסופ (כדי למנוע סצנות `מרד` בשידור חי מפרידה ושות`), ואז כשליהיא כמובן מודחת נכנסים כל הדיירים החדשים (אפשרות למפגש העונש ליהיא-אבירם פנים מול פנים בשידור חי...). רווחי ההפקה: כספית - רייטינג שיא והצבעה-אמוציונלית שיא ורגע קתרזיס לאומי נדיר (קונצנזוסיאלי), תדמיתית - סתימת פיות כל המבקרים, "ההפקה לא אמיצה להכניס את אבירם"? בהחלט נכנס, "יורדים לשפל התעללותי בשביל רייטינג"? חיי ליהיא ואבירם בכפיפה אחת כן נמנעו, בניית ציפייה הלאה - התנהלות עתי-אבירם ועתי-סיון, ובעיקר - זו הדרך היחידה(!) לא לסיים את הסיטואציה בפלופ ופארסת שיא מוסכמת-כל ומקובעת בתודעה השלילית. דעתכם:

נוי710

New member
אסור שאבירם יכנס תבינו אם הוא נכנס

ליהי המגעילה תהיה אתנו עוד הרבה מאד זמן ואם הוא לא נכנס יש מצב גדול שהיא תודח שבוע הבא תלוי מול מי תעמוד אבל הסיכוים גדולים!

נוי710

New member
תמיד היה לי משפט למקרה שלא שמת לב

ואני רואה בודאות מה הולך לקרות אם אבירם יכנס ליהי המגעילה תישאר אתנו עוד הרבה מאד זמן וממה שאני רואה פה אנשים כבר מתים שהיא תעוף לכל הרוחות

Yogev871

New member
מה זה משנה אם בלייב או לא

נגיד והספויילר שלך נכון, אם הם יפגשו בבית הערב אז זאת כבר תהיה הפעם השנייה, הם כבר דיברו, חלקו מחשבות, יודעים מה קורה.

למעלה