שימו לב אנשים

gilroz

New member
שימו לב אנשים

איך המשפט הבא בשביל להתחיל עם מלצרית: "תגידי את מקבלת פה תוספת סיכון" עכשיו אם היא אומרת "מה?" אז אומרים " בחורה כל כך יפה איך את לא תיהיה בסיכון"...

אופקקקק

New member
כן...זה ככה

כבר בכל מקום בילוי לאחרונה...טוב, עדיף 2 או 3 שקלים בשביל עוד קצת בטחון לא?

Barbie

New member
בשביל ביטחון אני הולך עם סכין בנעל.

לשלם שלושה שקלים בשביל להינעל (כן, להינעל) בתוך מקום זה לא מה שנותן לי תחושת ביטחון.

Barbie

New member
אלים ? זה בשביל לקלף תפוחים.

עצם העובדה שאני מכניס סכין (ועוד אחת כמו ספיידרקו פוליס) למקום מסויים ועובר את "בדיקת האבטחה" מדאיגה אותי.

virtual angel

New member
אתה גם יודע להשתמש בה או רק לקלף

תפוחים? (אנג´ל לא בטוחה שהיא רוצה לדעת)

מאיפה אתה יודע? רק לפני כמה שעות

טענת שאסור להתחיל עם אנשים במקום העבודה שלהם - במיוחד מלצריות. לא?

dudusch

New member
לא יודע...זה משהו בסגנון של

את לא עייפה? "למה?" מרוב זה שהתרוצצת במחשבות שלי... או: תגידי, לא כאב לך? "למה?" כשנפלת מהשמים... ועוד כהנה וכהנה... בתור מי שעבד בתחום, אני יודע שלא קל לסים משמרת בכיף ולא להתעייף / להתעצבן. הדרך שלי (שלא ממש הוכיחה עצמה חוץ מפעם אחת) היא לכתוב למלצרית פתק, כדי שלפחות, אם לא ייצא כלום, יעלה לה חיוך על השפתיים... אל תהיה בנאלי או שבלוני... אם היא הייתה מקבלת שקל על כל פעם שאמרו לה דברים כאלה היא יכלה להתפטר ממלצרות... (איפה באצ´י? היא עוד חייבת שקל ל"על האש"...) דודו

אופקקקק

New member
דודוש../images/Emo6.gif

"את לא עייפה?" אהבתי.... אני מפאת עודף הבטחון שיש לי ועלה על גדותיו כשהייתי בתאילנד ישבתי על החוף עם חברה וראינו מישהו ממש חמוד משחק כדור עף, כשסיים ועבר על פניי קראתי לו:"סליחה, סליחה!" והוא הגיב ב:"כן?" ואני:"שכחת משהו!" והוא: "מה?" ואני עניתי: "להכיר אותי" לא חמוד.....?

למעלה