שימוש והשחזת משע - Scraper

yerets

New member
שימוש והשחזת משע - Scraper

סרטון מעניין עם גישה קצת שונה להשחזת משע - Scraper

הבחור יודע על מה הוא מדבר!

למי שמתעצל לראות את הסרטון, הבחור מסביר בדיוק איך עובד משע, איך להשחיז ולמתוח את הגרד, איך לעבוד איתו ואיך לא לעבוד איתו. מזכיר גם בכמה מילים על השחזה בכלל. אהבתי במיוחד את כיור ההשחזה שלו. מישהו יודע האם ניתן למצוא בארץ אבני השחזה ופוליש כמו שהוא עובד איתן?

gilad1987

New member
בקשר לתמונות באלבום שלך

אך יוצרים את השיניים בתיבה הזאת שבנית? אני חדש בתחום

ברוך הבא

בעברית זנביונים, באנגלית dovetails. אפשר לחפש קצת סרטונים ביוטיוב. איך בונים - זה אי אפשר כ"כ על רגל אחת אבל אני מקווה שעוד שבוע-שבועיים נעלה מאמר עם הסברים על כל שלב. שבת שלום נמרוד

yerets

New member
אבני מים יפניות

אני מכיר חנות בבני ברק שניתן להשיג אותם, דבר איתי אם אתה מעוניין.

yoavliberman

New member
מי מוכר אותם בבני ברק? ובתל אביב יש גם

בתל אביב מוכרים אבנים יפניות בהמלך ג'ורג' אצל לובלינסקי. ולפני שאני קונה את האבנים בבני ברק רציתי לדעת איזה הכשר יש להם. אני קונה אבנים רק של מהדרין.

yerets

New member
ללובלינסקי יש רק אבנים קטנות יחסית

בבני ברק יש מגוון, וגם אבני אנגורה שללובלינסקי לפחות כרגע חסר. מעבר לזה בחנות בבני ברק יש גם אבנים טבעיות למי משמתעניין. הכשרות למהדרין
שוחטים רבים קונים אצלו.

yerets

New member
כתובת בבני ברק לאבני השחזה

פרטי החנות: מנדל מאיר - חומרי בניין רבי עקיבא 65 ,בני-ברק טלפון: 03-6194105 במפגש האחרון בו רון דיבר על השחזת כלים ידניים הצגתי אבנים שונות שקניתי בחנות זו. החנות מייבאת אבנים שונות סינטטיות וטבעיות, ומוכרים בעיקר לשוחטים שמשתמשים באותם אבנים. הבעיה היא שהחנות קטנה ועמוסה, ורוב המוכרים בחנות אין להם מושג אפילו איזה אוצרות יש להם... מי שרוצה מוזמן ליצור איתי קשר ובמידה ואוכל אשמח לעזור.

חיישן1

New member
אבן השחזה

אני קניתי אבן השחזה לסכינים אצל ריבלין ברח' אלנבי קרוב מאוד לאלנבי פינת רמב"ם בתל אביב הוא גם משחיז וגם מוכר ציוד אני מניח שתקבל ממנו פתרון בהצלחה צ'ארלי

חיישן1

New member
אבן השחזה

אני קניתי אבן השחזה לסכינים אצל ריבלין ברח' אלנבי קרוב מאוד לאלנבי פינת רמב"ם בתל אביב הוא גם משחיז וגם מוכר ציוד אני מניח שתקבל ממנו פתרון בהצלחה צ'ארלי

Ron 99

New member
אבני מים להשחזה ניתן להשיג גם אצל נתן - לגבי

הסרט תודה שלומה אבל אני לא מצליח לראות אותו ביגלל שנעצר כול הזמן. אולי כאשר יהיה פחות עןמס.

Ron 99

New member
כנראה שלא רק. ואצלי אמור להיות 12 מאגה ביט../images/Emo10.gif

yulevi

New member
עם קצת סבלנות גם בנושא זה הפתעות בקרוב

אתמול נפגשתי עם יבואן כלים כבדים לנגריות,שבחברות אותן הוא מייצג קיים גם התחום של כלים בינוניים וכלים קטנים ידניים,היבואן שוכנע שכדאי לו להתחיל יבוא שכזה בין היתר גם סוגים שונים של אבני השחזה ויהלומי השחזה מעבר לכלי העבודה ,קרייזיקים קטנים ומקצועי שולחן כבדים מעולים ובמחיר מדהים ,אחד החברים החדשים רכש מסור קרייזיק קטן במחיר מעולה לכלי מעולה אני אמור להפגש פגישה נוספת על מנת לבדוק איזה סל מוצרים כדאי לו לייבא

למעלה