שימוש ב SIDs & STARs

littletulip

New member
שימוש ב SIDs & STARs

אהלן . שאלה קטנה לי . מהי הדרך הקלה ביותר לשימוש בדפיות בתוך הסימולטור ? אין ברצוני לשלוח להדפסה מסביב לשעון דפיות של הטיסות שאותן אני מבצעת . האם יש איזה תוסף לסימולטור שנותן לי לטעון לתוכו את קבצי ה PDF כדי שאני אוכל להתרשם ולעקוב אחריהם בזמן הטיסה ? זה בעיקר נחוץ לי כשאני טסה במטוסים קטנים ללא FMC וה GPS הדיפולטי הוא העלבה לאינטלגנציה . יש ישועה ?

roeenoy

New member
מה שאני עושה זה

לא עושה מסך מלא לסימולטור אלא אני שם אותו כמו במצב של דפדפן, שיהיה לי אפשרות לעבור בין תוכנות שונות.. אני מניח שכבר הבנת את הרעיון

littletulip

New member
זה רעיון ששקלתי

אך לא מועדף עליי . אני אעדיף משהו שלא יפריע לשטף הפעולות בסימולטור .

S o l l y

New member
עוד לא הומצא משהו גאוני...

בעבר הייתי מדפיס הכל, ויש לי קלסר עם כל הדפיות שהדפסתי עד היום, באיזשהו שלב מגיעים למצב שכבר יש כמעט הכל בקלסר...
היום יש לי 2 מסכים, והשני משמש בין היתר לדפיות שצריך, וחוץ מזה הסימולטור לא על מסך מלא ככה שלפעמים גם במסך של הסימולטור עצמו אני משתמש לדפיות...

Naftali Segev

New member
אני עובד על 2 מחשבים במקביל

על מחשב אחד רץ הSIM והSB (מחשב נייד עם ביצועים טובים) ובמחשב השני אני מריץ JEPPVIEW לדפיות של כל השדות בשליפה ,מפה של נתיבים נמוכים באירופה וסרבראינפו (מחשב שולחני רגיל)

littletulip

New member
תודה

מחשב נייד אין איתי (לפחות לא אחד זמין שמותר לי לעשות איתו את זממי) אבל יש Pocket PC , אולי באמת אתחיל לנצל אותו כראוי ... אגב , אם כבר הזכרתי אותו - עלה לי משהו לראש . האם ניתן להשתמש בו בתור GPS בסימולטור או שפה אני כבר מגזימה ועברתי את הקו ?

ezman2

New member
עצה טובה.

תריץ את ה SB3 לא מהמחשב הראשי של הסימולטור אלא מהמישני זה יוריד לך לחץ מהסימולטור. אני עובד אותו בסיגנון שלך רק שעל המחשב של הסימולטור אין כלום SB3\FSINN, אקטיב סקיי ועוד לכ מיני ו תוכנות נילוות כולל מפות רצות אצלי מהנייד. והמחשב נקי לסימ בלבד.

רן 56

New member
ישועה יותר מתאימה, לדעתי.

מעבר למה שאלעד ונפתלי הציעו, יש את האופציה של חיבור מסך שני למחשב ומיקום דפיות עליו. אופציה אחרת היא שימוש ב Kneeboard המובנה של FS עם העדכון הבא: http://library.avsim.net/download.php?DLID=46824 רק לעדכן את הדפיות לעדכניות יותר, לחיצה על F10 תעלה תפריט ומשם תבחרי לך את הדפית הרצויה. הדפיות חיבות להיות בפורמת JPEG כדי שתוכלי לראות אותן מתוך הסימולטור. מי שמכיר HTML בסיסי, יכול לעדכן את ה Kneeboard הזה ולהתאים אותו לצרכים שלו כולל הוספת דפיות לשדות נוספים, רק לא לשכח לשתף את כולם. בהצלחה.

למעלה