שימוש ב Outlook Express

mizhar

New member
שימוש ב Outlook Express

ערב טוב לחברים, ה IPAQ מתחבר דרך ה Outlook ולא דרך ה Outlook express האם ניתן לשנות את זה? אם כן מה הדרך? תודה.

ron20

New member
אני מבין סנכון מיילים ../images/Emo35.gif

אם כן - אז הדבר אפשרי, יש תוכנה קטנטנה שעושה זאת, אם לא תמצא תכתוב ואני אחפש מחר ... (אם מצאת שלח לינק - נשים ב FAQ)

AYELET1

New member
למה בכלל אל האחד הוא מתחברר דרך

OE ואצל אחר דרך MO? ההבדל בתוכנת הדואר שמוגדרת כברירת מחדל? הבדל אחר??

ron20

New member
../images/Emo26.gif תשובה לאיילת + לינק ל mizhar

ActiveSync מסתנכרן רק מול MO, אין בפוקט תוכנת דסקטופ, אבל כל פוקט PC מגיע עם רשיון וגרסת אוטלוק מלאה. עבור מי שמתעקש לעבוד עם OE למרות שקיבל רשיון מלא יצרו מספר תוכנות - מחיפוש זריז מצאתי את SyncExpress (בזמנו אם אני לא טועה ראיתי פתרונות נוספים) (לא ניסיתי ולכן זו לא המלצה אלא תשובה ל mizhar)

AYELET1

New member
תודה!../images/Emo39.gif זו היתה טעות בשאלה-

חשבתי שהפוקט מתחבר לבחור רק דרך OE ולכן התפלאתי כל כך...

mizhar

New member
תודה רבה

רק עכשיו התחברתי. האם עבודה דרך MO נוחה יותר?

ron20

New member
../images/Emo26.gif

האוטלוק המלא הרבה יותר עשיר מהאקספרס ... ובכל מקרה את המשימות, פגישות ופתקים ניתן לסנכרן רק אליו ... לגבי המייל, לוקח דקה-שתיים להתרגל וזהו ... הוא מעט יותר כבד אבל הרבה הרבה יותר עשיר פונקציונלית. אתה כמובן יכול להמשיך לנהל את המייל ב OE (ולסנכרן רק אותו באמצעות תוכנה חיצונית) לאוטלוק אין תחליף.

mikeoreli

New member
כן

האאוטלוק אקספרסס כוללת רק את תכונת הדוא"ל של מיקרוסופט אאוטלוק המלאה (שמסופקת עם הפוקט פיסי), ונועדה למעשה לבסס את מיקרוסופט בתור מונופול גם בתוכנות הדוא"ל, כמו שעשו עם הדפדפן אינטרנט. האאוטלוק שמסופק עם הפוקט פיסי זהו האאוטלוק המלא הכולל עוד תכונות כמו ניהול של זמן ומשימות ופתקים וכו... ומסתנכרן באופן מלא עם הפוקט פיסי. השימוש הוא למעשה די דומה. לגבי תוכנת סינכרון נוספת, תנסה את התוכנה בתשלום של IntelliSync. בכל מקרה, אם אתה שואל מה כדאי, אז האאוטלוק המלא כאמור עדיף על האקספרסס.

למעלה