שימוש ב ExitWindowsEx

• פותח הנושא NORT
  • פורסם בתאריך

NORT

New member
שימוש ב ExitWindowsEx

אני מנסה לכתוב תוכנית שתיכלול פונקציה שמבצעת כיבוי למחשב (בשפת ++C עבור סביבת WINDOWS) . אני לא מצליח להישתמש בפונקציה ExitWindowsEx שמבצעת את זה . מישהו יכול לעזור ?

אמיר ט

New member
ננסה...

עשית include לקובץ הזה -> winuser.h
במה מתבטא בדיוק ה"לא מצליח" לא מצליח לקמפל ? זורק exception? סתם לא עובד... ?

NORT

New member
אני עוד לא ניתקלתי בהודעה כזו .

כשאני רק עושה INCLUDE של ה HEADER שאמרת לי -(בלי ליכתוב כלום בתוכנית ) אני מקבל משהו כזה c:\program files\microsoft visual studio\vc98\include\winuser.h(39) : error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'HDWP' c:\program files\microsoft visual studio\vc98\include\winuser.h(39) : fatal error C1004: unexpected end of file found Error executing cl.exe. ניראה שאין לו את הHEADER הזה , אז היתקנתי מחדש את הVISUAL STUDIO ושוב יש לי את אותו דבר (בקומפילציה). יש למישהו רעיון < ?

NORT

New member
טוב אז הכוונה שלי היתה שההודעה

שקיבלתי היתיחסה לקוד הכי בסיסי
#include<winuser.h> void main() { }​

אמיר ט

New member
לדעתי

winuser לא יכול לעבוד לבד ודורש עוד איזה אינקלוד של חלונות יכול להיות windows.h לא סגור על זה :)

eyalbd

New member
לא עושים include לקובץ הזה

תעשה include ל- windows.h ואז הקובץ הזה מוכלל אוטומטית

NORT

New member
סבבה - עכשיו עובד .

אבל אני לא ככ מבין את הפרמטרים שאני צריך לשים פה . אני רוצה בסה"כ לעסות תוכנית (ואני יודע שיש ים של תוכניות כאלה מוכנות) שסוגרת את המחשב בשעה שאני יגיד לו .

NORT

New member
אממ עדין לא מכבה את המחשב.

#include<windows.h> void main() { ExitWindowsEx (EWX_POWEROFF,0); }​
למה לא מבצע ?

NORT

New member
לא מבין מה לא בסדר ,

אבל עדין לא מכבה את המחשב .... אולי יש משהו דומה שאני יכול ליכתוב ב JAVA שיהיה יותר פשוט? (ואולי גם יעבוד)

אלדד28

New member
ניסית את מה שאייל נתן לך?

זה עובד מצוין אצלי באפליקציה, הדוגמה ההיא מ-MSDN.

NORT

New member
זהו עכשיו זה עובד ...תודה לכולכם.

לא יודע למה זה לא עבד קודם.

למעלה