שימוש בצייר OO

צחור

New member
שימוש בצייר OO

איך אני יכולה לעשות שאני מעתיקה תמונה ממקום אחר ואני רוצה שיודבק בצייר (OO) בצורה כזו שגבולות גיליון הציור יהיו בגודל של מה שאני מדביקה.

ע"מ להיות

בטוח שהבנתי את שאלך אני מציע שתתני דוגמה ספסיפית ותפרטי למה את שואפת.

צחור

New member
אוקיי - רק לשם הדוגמה

יש לי קובץ טקסטואלי שקיבלתי ויש בו תמונה. אני רוצה שתהיה לי את התמונה הזו אצלי כקובץ תמונה (לא משנה כרגע איזה פורמט) אני לא מעוניינת שיהיו לתמונה הזו שוליים של לוח הציור לכן אני צריכה להקטין את לוח הציור לגודל של התמונה. אם כבר נכנסנו לדוגמה, אז דוגמה נוספת - נניח שאני רוצה לגזור חלק מהתמונה (נניח לקחתי תמונת מסך ואני רוצה להציג רק חלק) ולשמור כקובץ תמונה.

צחור

New member
אני לא מבינה

אין אפשרות בdraw לשלוט על גודל גליון הציור?

צחור

New member
השימוש הוא לא רק לצילומסך

אני צריכה תוכנה ש'תחליף' את הצייר בחלונות על-מנת שאוכל לשחק עם התמונות. (אני עם אובונטו)

ערב טוב

הצלחת לבלבל אותי. הצעתי לך תוכנה לחיתוך חלק רצוי מתמונה נתונה. בצייר עצמו אפשר להגדיל/להקטין את התמונה. מה פירוש 'על-מנת שאוכל לשחק עם התמונות' ? מה עוד חסר לך?

xroeeh

New member
תגדירי לשחק עם התמונות

בכל מקרה הפיתרון אינו Draw של Openoffice אלא כלי אחר. אם את רוצה משחקים נרחבים ותוכנה משוכללת אזי Gimp שמגיעה מובנית באובונטו תענה על כל הדרישות שלך, לעומת זאת אם את רוצה תיקונים קלים לתמונות משפחתיות וכדומה אז הפיתרון המקיף הוא f-spot המגיעה גם היא מובנית במערכת (היא למעשה תוכנת אלבום תמונות עם אפשרויות תיקון מתאימות). רועי

למעלה