שימוש בספלאש!

TalKz

New member
שימוש בספלאש!

תגידו, ספלאש זה לשימוש מיוחד? משתמשים בה כתפקיד של קראש גם? פשוט יש לי ספלאש, אבל לא יודע, אני לא מצליח לעשות איתו דברים נחמדים למישהו יש רעיונות או הסברים על שימוש נכון?

danezeq

Member
תשמע את השימוש שאופיר עושה

בספלאשים - משהו ממש יחודי
- (יש לך את השירים של גיידנס?) אפשר להשתמש בספלאש במקום קראש - או אחרי / לפני הקראש (בסיום מעברים)

Zero Tolerance

New member
ספלשים זה בשביל "לקשט" יותר את ..

התיפוף... מה שמזכיר לי זה שאני מחפש ספלאש עכשיו... מישהו יודע מה המיחירים של הספלאשים?... ויכול להמליץ לי עם ספלאשים עם סאונד פיצוץ? (למרות שלפני שאני אנקה משהו אני אשמע אותו)....

TalKz

New member
A COSTUM / K COSTUM 12"

לי יש K למורה שלי יש A שניהם פיצוץ אבל בשבילך הייתי אומר K ... זה יותר רעשני ואתה אוהב מטאל. חבר שלי מתופף מטאל ומכל המצילות שלי תמיד הוא רוצה שאני אלווה לו רק את הספלאש. למרות שאין לו קראש... כנראה שזה בשבילך ה A COSTUM ינצח!

Kodak997

New member
ספלאש

הגדלים הקטנים יותר זה באמת בשביל לקשט - כלומר להכות במצילה באופביטים ולווא דווקא יחד עם באס או סנר - דבר שאם אתה מנסה אותו על קראש בד"כ נשמע גרוע. בגדלים הגדולים יותר אפשר להשתמש גם בתור קראש (לי יש ספלאש 12 ואני משתמש בו בעיקר בתור קראש). עוד דבר שאפשר לעשות זה MUTE - לתת מכה ומיד לתפוס ת´מצילה עם היד השניה - אפשר לעשות את זה בעיקרון על כל מצילה אבל על ספלאש זה נשמע פיצוץ.

orion rules

New member
אוףףףף טל!!!!

K זה מצילה "קלאסית" היא לא למטאל!!! Z היא רועשת וA הרבה יותר רועשת מK!!!!

למעלה