שימוש במכשירים

שמוצקין

New member
שימוש במכשירים

אני התחלתי להשתמש במיינד גיר לאחרונה וזה ממש עוזר להירגע גם היה לי חלום צלול. אגב ניתן להשיג מיינד גיר ונובה דרימר גם באתר www.toolsforwellness.com

ניכנסתי לאתר וראיתי דברים אחרים

ניכנסתי לאתר הזה שרשמת וראיתי שמציעים שם 3 מכשירים - "Five Directions" , "Nova Pro 100" , "Trifield Meter" ואף אחד מהם זה לא מה שרשמת שאתה משתמש בו... וגם הנובה שהם מציעים זה משהו אחר לגמרי מהנובה דרימר של המכון לחקר חלומות צלולים וזה בכלל לא דומה למסיכה הזאת של הנובה דרימר האמיתי שלובשים על העיניים ורק השם של המכשיר דומה אבל זה בכלל מכשיר אחר ואני לא סומך על מה שיש שם אם אני אקנה מכשיר זה רק מהאתר של המכון אני לא לוקח סיכונים.

שמוצקין

New member
המכשירים מיינד גיר ונובה פרו

הם מכשירים המשפיעים על תדר גלי המוח. יש בהם אוזניות וגם משקפיים המכילים נורות קטנות. הנורות מהבהבות במתואם עם צלילים המושמעים באוזניות, המוח מתאים את תדר גלי המח לקצב ההבהוב וכתוצאה מכך נוצרים רגיעה עמוקה ,ריכוז,שינה עמוקה יותר,למידה מואצת וכו´. המכשיר אינו מיועד ליצירת חלומות צלולים אבל אני חוויתי חלום צלול לאחר שימוש בו. הכינוי הכללי למכשירים אלא הוא מכשירי אור וצליל(LIGHT&SOUND). מכשירים נוספים מסוג זה הם:אוריון ,מאסטר מיינד,פרוטאוס,מיוז שארפ זן מאסטר ואחרים.

למעלה