שימור פוריות אחרי גיל 41?

השואלת14

New member
למדתי

תודה עבור ההסבר המפורט

שימור מוגבל בגיל עד 41- גם בפרטי. אז מה עושים?

תודה לשתיכן (השואלת14 ו- ממשבקרובמקווה) על התגובות.
אכן כמו שכתבת - לפי משרד הבריאות יש מגבלה עד הגעה ל-41. גיליתי את העובדה הזו בכמה שבועות איחור לצערי הרב מאד. יש סיכוי שאם ביה"ח יסכים לעשות "שימור", אקבל סיוע בחלק מההוצאות אבל הרופא שלי לא רוצה לאשר.
אז הבנתי כרגע שאם אמשיך - אצטרך לעשות מחזור מלא באופן פרטי [שאיבה + הפריה + החזרה + הקפאה] - כמובן, שהשלבים האחרונים יתקיימו, אם, ורק אם, תהיה הצלחה (יש דוקא סיכוי לאור העבר שלי אבל כמובן לא גבוה].
&nbsp
לכן מחפשת נשים שאולי היו במצב דומה וקבלו אישור חריג ותמיכה או עשו באופן פרטי. ואם כן אשמח לשמוע את התהליך שלהם. - איפה עשו? מה הייתה הפרוצדורה שנדרשה? צריך קודם לחזור על כל הבדיקות ל-IVF? וכמובן - כמה זה עולה...?
המון המון תודה לכן וסליחה על העיכוב בתגובה ואם לא עניתי כמו שצריך - זו הפעם הראשונה שאני משתתפת בפורום...

עצה מניסיון

ברוב המקרים כדי להיכנס להריון שיחזיק תשעה חודשים, בגיל הזה, צריך לפעמים עשרות עוברים ועוד יותר ביציות. אני התחלתי בגיל 40.5 עברתי הפלה וכימי עד שבגיל 42.8 נקלטתי שוב ועדיין מקווה שיחזיק עד הסוף. 41 זה לא גיל לשימור. משרד הבריאות מאשר גם הפריה עד גיל 45 כשאחוז קטנטן יצליח בגיל 43-44..כך שממש אל תבני על זה.
אם את לא רואה את העתיד שלך בלי ילדים, אל תחכי עם זה. זו הדקה התשעים להצליח.
בהצלחה!

תודה על העצה

הי - תודה על העצה והחיזוק לכיוון של לנסות להוציא עוד עבורים.
מצטערת מאד לשמוע על ההפלות - מאד מבינה ומחזקת.
מאחלת ומקווה עבורך שהפעם כל שלב יעבור בשלום ובטוב עד להגשמה מלאה.

שימור פוריות עד 41 - מאוחדת שיא משתתפים עכשיו

אם זה עוזר לך -
נכון ליוני האחרון, מאוחדת שיא מתחילים להשתתף בהוצאות - אם יש את הביטוח לשנתיים.
סעיף 19.6.2 לתקנון שיא: בכפוף לחזור משרד הבריאות שצוטט כאן כבר.
"... מבוטחת תשלם השתתפות עצמית בסך של 4000 שח למחזור טיפולים. "מחזור טיפולים" כולל הכנה לשאיבה, שאיבת הביציות ושימור למשך 5 שנים..."
הכנה לשאיבה - כלומר תרופות, לא כלול בזכאות, אבל יש מימון של עד 50% מהמחיר המרבי לצרכן"

טוליתי

New member
בעקבות המידע הזה חלמתי חלום הזוי

שכדי לשמור על הפוריות שלי מכניסים אותי לקפסולה להקפאה
.

iLanKaBr

New member
היום בידיוק נזכרתי באישה מסין שהקפיאו אותה

זה נראה פתרון פשוט מאוד
חלמת האם נתנו לך ט. 17 בשביל זה?

בידיוק היום חשבתי על זה שבסין הקפיאו אישה. וחשבתי מעניין איך היא תתעורר.

למעלה