שימון כבלים

r929

New member
נשמע לפי האופנוע שלך

שיכול להגיע להרבה "נבלה"
שהרי תסכים איתי שלא יכול להיות שה525 הוא אופנוע אם כל-כך הרבה בעיות ומעולם לא דובר על כך. רק לפי הסיפור שלך, שצינור הקלאץ לא היה מקורי והשתמשו בצינור זול, אינני יודע מה עוד עשו לאופנוע הזה, נראה שהרבה לפי דיווח התקלות שלך. האם אתה יכול להביא סימוכין ל"תקלה" הזאת בעולם ? האם אתה מסכים איתי שמדובר בחתיכת צינור אידראולי שחוץ מזה שKTM משתמשים בו לקלאץ, בכל העולם ובכל האופנועים משתמשים בצינור דומה ואפילו לרוב פשוט יותר בכדי לעצור 99% מאופנועי העולם. חוץ מהאופנועים "האמינים" שעדין משתמשים בבלם תוף. לגבי משאבת הבלם שלך, נו זה עוד חברה מחורבנת הברמבו האלה, נכון ? בקיצור נפלת על נבלה, מה שלא משקף שום דבר לגבי KTM בכלל ו525 בפרט.

DAN TAL

New member
929R,גם אתמול פגשתי 525 2005

עם 20 שעות מנוע שמשאבת הבלם האחורי הפסיקה לתפקד בו ועוד באמצע מרוץ. נפתח,הוחלף קיט שיפוץ ועכשיו הכל בסדר ,עד הפעם הבאה. לגבי צינור המצמד,הוא לא הוחלף במשהו זול.הוא הוחלף במקורי של KTM רק בדגם הלא שזור {2000 2002}כיון שהשזור המקורי של 2003 לא היה בנמצא. אני מנסה להסביר לך,שהתקלות שהיו אצלי מתגלות גם באופנועים אחרים שמגיעים. האופנוע שלי לא היה במצב קשה בכלל,הוא פשוט עבד.אחד מ4 525 שעובדים בארץ. כל השאר פשוט משחקים . אבל הרי הם תוכננו למרוצים לא?

לא יודע על מה המהומה...

אני בהחלט יכול להעיד מתוך שימוש אינטנסיבי בקטום 300 שנת 2000 שלי שעשה אצלי בסביבות 20000 ק"מ כבר את התקלות הבאות: מעבר לתחזוקה השוטפת הכוללת החלפת שמנים+שני אוברולים מלאים + החלפת רינגים+רפידות בלם 1- שני פלאגים שנשרפו 2- מחליף הילוכים מאחורי הקלאץ' שהשתחרר פעמיים (פעם שנייה באשמתי בגלל שלא שמתי לוקטייט) - עשרים דקות עבודה. 3- מחזיר שמן קדמי ימני שנפרץ - הותקנו גרביים ומאז לא נפרץ כלום (שנתיים) 4- מיסבי רגלית ברקס - 30 שקל ועשרים דקות עבודה 5- גומיות אגזוז - מתאמי גומי לאגזוז 3X60 שקל 6- החלפת אגזוז ל FMF עקב טוטאל לוס לאגזוז המקורי 7- החלפת מיסב PDS עקב שימון בטעות (יקר קיבינימאט) 8- החלפת שלשה שפיצים שבורים בגלגל 9- החלפת מחז"ש משאבת מים 10 החלפת מחז"ש גג"ש קדמי עקב חוט שהסתבך 11- מיסבי גלגל אחורי 12- בורג רגלית שנשבר אלו כל התקלות המתועדות, רובן קוסמטיות, חלקן באשמתי או באשמת סגנון הרכיבה שלי, לטעמי זהו רקורד אמינות מופלא. שום בעייה עם הקלאץ' כמו גם עם הברקס... ואני מניח שכמוני יש עוד מאות אחרים...

MexMex

New member
אז ככה..

6 קטומים היו לי (עוד מעט תוסיף 2), 5 מהם עם מצמד הידראולי. מעולם לא פתחתי, מעולם לא כיוונתי תוך כדי רכיבה, מעולם לא נזל לי, מעולם לא נקרע לי. 1 זה מזל. 2 גם כן. 3 זה כבר מזל גדול או מזל נאחס, תלוי מאיזה צד של קרטיב אתה. אחרי 5 אני יכול להגיד בבטחה שהמצמדים ההידראוליים של מגורה הם הטובים ביותר שיש. וגם DR שאתה כל כך סומך על מבחני הדרכים שלהם, חושבים בדיוק את אותו הדבר. M.

the jango

New member
../images/Emo4.gif

כן WD לא WD?............. |אמוטיקון של ג'נגו מגרד בקרחת|

DAN TAL

New member
ג'נגו,שמעת דעות לכאן ולכאן.

תקרא טוב תנסה להבין את שורש הענין ואת ההחלטה תאלץ לקחת לבד.

שימון כבל

לדעתי אתה יכול לשים סעיף א . וסעיף ג אין לך בעיה לא ממלץ לשים שמן שרשרת למה לפי דעתי השמן הוא דביק בהצלחה

למעלה