שילר או נויפלד

copdavid

New member
שילר או נויפלד

מן הסתם חלק מחברי הפורום נפגשו עם פרופסור נויפלד וחלק עם דר' יצח שילר מרמב"ם. רציתי לשאול עם מי אתם ממליצים להפגש להתייעצות? בתודה

copdavid

New member
מס' 1 בארץ

לאיזה מומחה בארץ הכי כדאי ללכת? נויפלד? שילר מרמב"ם? ... בתודה מראש

qt1

New member
שבוע טוב דייויד שניהם מעולים../images/Emo141.gif

קבע פגישה אל זה/זו שקרוב/ה אליך גאוגרפית והרבה בריאות.

דר' אילן בלט- יש עליו המלצות רבות

ויש גם אפליפטולוגים נוספים. כל האפליפטולוגים שהזכרת שייכים למבוגרים.

יפעת 1 2

New member
אין ספק,אחד המומלצים

ד''ר בלט הוא הנוירולוג שלי-ואין ספק שהוא איש טוב,רופא מצוין ואדם עם נשמה טובה. לפני זה טיפל בי ד''ר לרמן-שבוודאי רובכם שמעתם עליו,הוא גם טיפל באבא שלי,(שמיוצב כבר 20 שנה)מאז שאבא שלי היה בן 22 בערך. וד''א,מומלץ לקרוא את הספר ''אפילפסיה-מחלה עם תקווה'' של ד''ר לרמן. וכמו כן גם ספר של גלילה רון פדר-''אהבה ממבט ראשון-מתאים לנוער.

hey sexy lady

New member
אז קודם כל שלום לכולם שוב הנה

עשיתי קאמבק
ולשאלתך, אני הייתי בשיחת ייעוץ אצל פרופ' נויפלד ולמדתי ממני הרבה, לא מכרה א שילר אז קשה לי להמליץ... פרופ' נויפלד היתה סובלנית וענתה לשאלות הרבות שלי (עשיתי שטות שלא הבאתי אליה דף ועט לרשום את מה שהיא אומרת-ממליצה לכם להצטייד בזה. כל דבר חשוב), אבל הסכום הוא בשמיים-ייעוץ איתה עלה 900 שח אך לאחר השתתפות של מכבי שילמתי 531, לא זול בכלל!!! את ד"ר בלט אני מכירה הוא מעולה, ליווה אותי בתקופות רבות-מומלץ!!! אני כבר לא מטופלת אצלו כיוון שמכבי עשתה לנו בעיות ללכת אליו הרי הוא במרפאות חוץ. לכן עברתי לד"ר ברוך אלעד (שאגב הוא היה התלמיד של פרופ' נויפלד, תוכלו להתייעץ אתו/איתה לגבי השני/ה). מרוצה ממנו. געגעתי!!!

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה השבה

באשר לסכום אין מה לעשות. כשהולכים לרופא מומחה ברמה של פרופ' נויפלד צריכים לשלם. לפני כמה וכמה שנים היתה לי בעיה בכתף ואף אורתופד לא ידע מה זה. בסוף הגעתי לרופא שקיבלתי עליו המלצה חמה מהרב פירר (לא פרופ') ושילמתי 900 ש"ח. זה היה שווה. הוא פתר את הבעיה.

שירי281

New member
להתייעצות - דיויד

דיויד שלום, לא נפגשתי ד"ר שילר מעולם, לא שמעתי עליו כ"כ, אני מתארת לעצמי שהוא רופא מעולה. אבל אני ממליצה על פרופ' נויפלד מכל הלב, מנסיון. לא אתחיל להלל אותה עכשיו, זה מיותר. היא פשוט רופאה נהדרת, נקודה. מקשיבה למצב שלך ויודעת מייד מה צריך לעשות, ללא היסוס. מקבלת באופן פרטי בביתה (דיי יקר...) כמובן, וגם דרך בי"ח איכילוב (טופס 17 או תשלום של 177 ש"ח" שניהם לטל: 03-6974000 א-ה 8:00-20:00. בהצלחה. שירי

למעלה