שילכו לעזאזל

רחלי!

New member
שילכו לעזאזל

על פוקימון, בלון המרצ´נדייזינג הענק שהולך וגודל, שמעתם? אז כרגע שמעתי שהממסחרים של ה"פ החליטו לחקות את הדבר ההוא ולהוציא: קלפי הארי פוטר! זה יהיו קלפים כאלה עם ציורים של סצנות מהספרים, כמו הציורים האלה שבטח ראיתם על תיקים וחולצות, ציורים שאף פעם לא מצאו חן בעייני במיוחד. תראו מה קורה לעולם הזה. לקחו ספר חמוד ויפה והפכו אותו למכונת כסף. בא לי לרצוח את מי שעושה את כל זה.
רחלי

S.Riddle

New member
היי!

אני מקווה מאוד שאת לא יורדת על פוקימון! *מכוונת רובה אל רחלי* בכל מקרה- מיסחור, לא משנה של מה, זה הדבר הכי מסריח ומגעיל שקיים.

coolit

New member
טוב,

אני דווקא מגנה את פוקימון מכל וכל! *מתכופפת כדי לברוח מהרובה של לירון*

S.Riddle

New member
*יורה בקולית*

*מבתרת את הגופה שלה ונותנת את השאריות לארקניינים פראיים* P:< -לירון שלא תיתן להעליב את פוקימון הקדוש שלה-

Nagini Potter

New member
ומתוך פלאשבק חזק לקומדי סטור....

לקחו ספר תמים... עשו אותו.... פושיעעעעעע..... Nagini Potter "בלה!" -אני.

נמרה

New member
אאאאא גדולים הם...... קורעים.......

פוקימון זה אייץ´ איי אר איי, יעני חרא!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ומיסחור זה גם חרא. גם של הארי. אבל אני חושבת שמסחור של פוקימון זה יותר נורמלי כי את פוקימון *המציאו* (לעזאזל מתי כבר יהיה אפשר להדגיש מילים) בשביל הכסף והמסחור ואת הארי לא.

MadonnaFan

New member
אהם.

אם עוד לא שמת לב, כבר עכשיו אפשר להדגיש... כן כן, תפוז סוף סוף הוסיפו הדגשה. @מעין@ מנהלת פורום מדונה (תיכנסו, בבקשה!!!)

o.h

New member
שני דברים שיש לנו במשותף:

1) אני גם ראיתי את זה (בגיא פינס) 2) אני גם שונאת את כל המרצ´נדייז של הארי ואני חושבת שזה הורס את הרעיון של הספר- אבל ילדים קטנים אוהבים את זה ואנשים אוהבים כסף... או<פ>יר

S.tal

New member
הממ..........

גם אני שמעתי את זה קודם בגיא פינס... וברור שאני חושבת שכל המיסחור הורס את הספר... וזו סתם גניבת כסף..., אבל......., אני עדיין אוהבת לקנות מכל מיני שטויות של הארי..., ואני לא קטנה! זה פשוט נחמד..., חוץ מכל הציורים המכוערים האלה של הארי, בפנקסים למיניהם... טל, t@l

MadonnaFan

New member
בלאאאאאאאאאכס

קלפים? לא מזמן חשבתי, מה הי קורה אם הארי היה רואה את כל הדברים האידיוטיים שאנחנו כותבים כאן עליו ועל הוגוורטס (דיון על חשופיות מים?!?), אני חושבת שהייתצי מתאבדת מבושה במקומו אם הייתי מגלה שהדפיסו את הציור שלי על תיקים וחולצות וקלפים, במיחוד כשהציורים האלה כ"כ מחרידים ומכוערים עד הקאה!!! בעעעעעעעעעע וחוץ מזה, אין מה לעשות. כשיש קהל יש מיסחור. קקה זה. @מעין@ איזה חמוד גדילן! חמוד קוצ´י מוצ´י {כן, אני מטורפת. חדש לכם? אז אל תקראו את ההודעה הזאת. אפשר לחשוב שמישהו מכריח אתכם. אני פשוט אעלה על הגג ואחכה לסקאד שיבוא *מבטא פולני כבד*}

למעלה