שילום!אני חדשה פה!

שלומית16

New member
שילום!אני חדשה פה!

לפני כמה ימים ראיתי את הסרט "נשים מושלמות" ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הסרט הזה? לדעתי הוא לא היה ממש ברמה של ניקול קידמן המדהימה אני המלצתי עליו לחברים שלי בגלל שניקול קידמן שם וחשבתי שכל סרט עם ניקול הוא על רמה אבל זה היה קצת סרט דפוק חחחח והם חברי כעסו עלי חחחח בקיצר רציתי לדעת מה אתם חושבים על הסרט?

שלומית16

New member
אהה גם רציתי לדעת איך הסרט

"קול מוותן" או איך שכותבים את זה חחח, כי אני רוצה ללכת לראות אותו ולפני זה רציתי לשאול אתכם איך הוא?

N i c o l e

New member
"נשים מושלמות"

אני דווקא ממש אהבתי את הסרט, החברות שלי לא...אולי זה בגלל שאני משוחדת חחח... בכל אופן, לא נראה לי שזה לא ברמה של ניקול...זו פשוט קומדיה ואנחנו רגילים לראות את ניקול בדרמות. אבל אני חושבת שהיא נכנסה לדמות מצויין והראתה לכולם שהיא מסוגלת לשחק דמות קומית בצורה לא פחות טובה מדמות דרמתית.

B e r o N i k a

New member
שלום לך!../images/Emo6.gif

את "נשים מושלמות עוד לא ראיתי, אבל "קולד מאונטן" סרט נחמד. מלודרמה: יפה, מרגשת ועדיין אמיריקאקית.

ברוכה הבאה!!

"נשים מושלמות" סרט יפה בעיני , ומוכיח כמה ניקול יכולה לעשות תפקידים קומיים , והיתי מאוד רוצה ליראות אותה בעד סרט קומדיה! זה סרט שונה מסרטי הדרמות שהיא שיחקה בהם , אבל עדיין אהבתי את הסרט! הוא חמוד וכיפי לאללה!! "קולד מאונטיין" סרט מדהים!!!!!!!! מהסרטים האהובים עליי ביותר! ניקטול מדהימה שם! הסרט מרגש ועצוב! א"א להפסיק לחשוב עליו! והצילומים מ ד ה י מ י ם!!! וכמו כן גם התלבושות , זה סרט מאד מושקע! וממש לא ברור למה חברי האקדמיה לא העניקו לו יותר פרסים! לכי ליראות!!!

Kidmaniac Liron

New member
מסכימה עם בר בקשר לקולד מאונטיין

ובקשר לנשים מושלמות - חשבתי שהוא נחמד
היו בו חלקים מצוינים וגם כאלה הרבה פחות טובים. החלק הראשון של הסרט מעולה.

נכון?

גם לדעתי החלק הראשון של הסרט הרבה יותר טוב! איך שהוא לקראת החלק השני רמת המשחק יורדת באופן כללי! וגם ההומור , בט מידלר שמעולה בחלק הראשון - יורדת בהמשך הסרט , ורק אני לא כזה התלהבתי מהמשחק של גלן קלוז?

היו לה סצינות

שהיו ממ טובות , אבל היו גם די הרבה סצינות איתה שלא ממש אהבתי אחק שלה בהן! זה היה נראה כבר יותר מידי... ואת הסצינה האחרונה איתה במיוחד לא אהבתי!

שלומית16

New member
תודה וכן אני מפורם כוכב נולד

אני גם די אהבתי את הסרט למרות שעדיין לדעתי זה קצת לא היה ברמה שלה גם אני קצת משוחדת כי אני פשוט חולה על השחקנית הזאת היא מדהימה ,שחקנית מצויינת. כל סרט שלה אני חייבת לראות עד כה ראיתי את הסרטים : "האחרים" שזה סרט ממש יפה , ממליצה בחום רב חחח, מולך רוז', השעות שזה סרט די מתוסבך וקשה להבין אותו ,עד עכשיו לא הבנתי הכל ונשים מושלמות ,נראה לי שראיתי עוד סרטים אבל אני לא זוכרת בקיצר ניקול לדעתי היא בין השחקניות הכי טובות בעולם!!!

Padme Amidala

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ואני נהניתי מהסרט- לא צריך לבוא אליו בציפיות לסרט איכות, אלא לסרט קליל...

shiray

New member
Welcome!!!!!

Well I'll be here far more i about 15 days... until then- Welcome! Now I really have to go- this guy is cleaning the store now...

למעלה