שילוםםם... אני פה רק בגלל חבר שלי... שרוף על אמינם...
D dolevgo1 New member 19/6/05 #1 שילוםםם... ../images/Emo78.gif אני פה רק בגלל חבר שלי... שרוף על אמינם...
ל לינקנית New member 19/6/05 #2 מממ החבר שלך שרוף על אמינם?? וברוך הבאה ..אני חושבת..אז מה אתה עושה פה......
M Magi¢ Girl New member 19/6/05 #3 מי זה חבר שלך?../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif וגמנייייייייי שרופה על אמינם ברוכי
G galileho New member 19/6/05 #4 ברוך הבא ../images/Emo35.gif אנלא מבינה אבל מה אתה עושה פה... אתה פה כי חבר שלך אוהב אותו ... וואט דה הו וול... אממ.. השתלבות נעימה
ברוך הבא ../images/Emo35.gif אנלא מבינה אבל מה אתה עושה פה... אתה פה כי חבר שלך אוהב אותו ... וואט דה הו וול... אממ.. השתלבות נעימה
G galileho New member 20/6/05 #8 זה לא כל כך מסובך... פירוש : לא הבנתי למה אתה פה בגלל שחבר שלך אוהב אותו...מה לעזאזל טוב נו השתלבות נעימה מה לא מובן
זה לא כל כך מסובך... פירוש : לא הבנתי למה אתה פה בגלל שחבר שלך אוהב אותו...מה לעזאזל טוב נו השתלבות נעימה מה לא מובן
A angela12 New member 21/6/05 #17 בתאל את יודעת מה הבנתי עלייך? את בנאדם משוגע עם התפרצויות נורמליות. בדרך כלל זה ההפך..
M Magi¢ Girl New member 20/6/05 #9 הוא לא פה בגלל שחבר שלו אוהב אותו.. "אני פה רק בגלל חבר שלי... שרוף על אמינם..." הוא פה רק בגלל חבר שלו!!! אבל הוא שרוף על אמינם!!! לא החבר שלו
הוא לא פה בגלל שחבר שלו אוהב אותו.. "אני פה רק בגלל חבר שלי... שרוף על אמינם..." הוא פה רק בגלל חבר שלו!!! אבל הוא שרוף על אמינם!!! לא החבר שלו