שילוב תרופות

סופיטל

New member
שילוב תרופות

אני חדשה בענין- בתי בת 16 קבלה התקף ראשון בסוף חופש סוכות.כולל איבוד הכרה ופרכוס כללי,התחילו עם למיקטל אבל עד עכשיו לא מאוזנת. היום הוחלט להוסיף דפלפט.האם השילוב בינהן מוצלח?ושאלה להורים - האם צריך למגן את כל הבית כמו שממליצים באתר של אי"ל?

הי

לדעתי ענין המיגון קשור למיספר גורמים. אצלנו מאוד קשה לסדר מצב מוגן, ויש אצלנו מלא מה לטפל. קרה לנו רק שני התקפי נפילה בהפרש זמן גדול, בשניהם לא קרה נזק. ממש במזל. כך שלא נקטנו שום שינוי בבית.

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני לא יודע מה פירוש למגן את הבית. לרפד? תלוי באיזה תכיפות ההתקפים והאם יש לה תחושה מוקדמת מה שקרוי אאורה. במקרה כזה היא יכולה להספיק להגיע למקום בטוח. גם אי אפשר לרפד את העולם אם יש לה התקפים מחוץ לבית אז אין מה לעשות. האם היא מטופלתץ אצל נוירולוג מומחה לאפילפסיה או נויולוג רגיל?

מה זה למגן?

לסלק דיברי זכוכית, דלתות זכוכית , חפצי נוי שעל הרצפה שעשוים מחומרים קשים שניתן להפגע מהם. כל קניה של ספה,כסאות,שולחן לחפש את אלה עם פינות עגולות ,מרופדים, ללא זכוכית. אפשר למצוא עוד. אז אני בחרתי לא לחפש ולמגן, ולמזלי הכל בסדר. למישפחות עם תינוקות, גם מעלים הכל למעלה. מסלקים עציצים, מה כל כך מוזר בזה.

חייםלוי

Member
מנהל
בהחלט לא מוזר. רציתי להיות בטוח

ולכן שאלתי אם לרפד. לגבי תינוקות עושים את זה בלי שום קשר לאפילפסיה. הם נופלים גם ככה
ונתקלים בכל דבר.

למעלה