שילוב תוספי מזון,

נימ 1

New member
שילוב תוספי מזון,

שלום (וסליחה אם השאלה בטח נשאלה פעמים מספר) עקב תקופה קשה , שתרופות קונבנציונאליות לכאב עצבי (ליריקה) , לא סייעו. סיימתי עם התרופות והתחלתי לקחת תוספי תזונה (שניתנו ע"י הומאופטים/נטורופתים) אבל מדובר ב כ 5 גלולות שלוש פעמים ביום... מדובר למשל על קומפלקס מינרלים , ויטמין B כורכום סטרסוף ועוד איזה תערובת סינית) אני מרגיש די חולשה (אבל הרגשתי גם חולשה לפני נטילת הויטמינים) . האם זה בטוח לקחת 3 פעמים ביום עם ארוחה 5 קפסולות של תוספים ? מודאג. אודה על התשובה תודה !

שילוב תוספים

שלום רב, איני יודעת בדיוק את המינונים של המרכיבים בתוספים שאתה נוטל ועל כן איני יודעת לומר לך אם אתה נוטל כמות גבוהה מדי מהם. אבל אם זו ההמלצה שקיבלת מהגורמים המטפלים בך (ובתנאי שכל אחד מהם מודע לתוספים האחרים אותם אתה נוטל) אני מניחה שאין בעיה בנטילת התוספים בצורה זו. חשוב לבצע בדיקות דם על מנת לדעת אם קיימים חוסרים מסויימים כמו ברזל, המוגלובין, פריטין ו/או ויטמין B12. כמו כן הקפד להיות במעקב אצל הגורם המטפל בך. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל

נימ 1

New member
קודם כל - תודה,

מבחינת המינונים עצמם , הם לא גבוהים מדי... ההנחיות שאני לוקח לא יותר גם ממה שרשום על הקופסא עצמה, ה"פחד " שלי הוא זה שאני נוטל בארוחה 4-5 קפסולות (כפול שלוש פעמים ביום), למרות שאין רכיבים חופפים בין הקפסולות... ושוב - תודה על ההתייחסות

שמחתי לעזור

שלום רב, אם כך לא צריך להיות לך חשש. מדובר רק בחוסר נוחות של לקיחת 15 כמוסות ביום. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, עדי ישראל

למעלה